Экстра-лигаВалерій Легчанов: «Є суттєвий прогрес, який дозволяє залучати молодих хлопців до тренувань з першою командою»Футзал в миреНовости от FutsalMania: кого подпишет «Кайрат»?ЛатвияВасиль Кефа продовжить ігрову кар’єру в ЛатвіїЭкстра-лигаХИТ сыграет три матча в БеларусиЭкстра-лигаЛучшие сейвы Экстра-лиги-2017/18 (первая половина сезона)БеларусьБеларусь. Трансферное лето. Цапов и Михайленко – в «УВД-Динамо»ХарьковВасилий Симонов: «Аматорский футзал в Харькове очень развит»Первая лига Офіційно: Назар Швед – гравець ФК «Віза-Вторма» Футзал в миреУкраїнські арбітри отримали призначення на міжнародні матчіТурнирыБольшой футзал в Одессе!ЛьвовВіталій Багряк: «У «Галицькій здобі» почуваюся комфортно»Футзал в миреКалендар матчів збірних України на чемпіонаті світу з футзалу серед студентівЛига чемпионов УЕФАІгор Москвичов: «Все майже так, як і минулого року»Чехия"ЕРА-ПАК" розпочав підготовку до наступного сезонуИзраильИван Дедунов: «Перспективы для развития у израильского футзала есть»РоссияПочему российский футзал пора заносить в Красную книгуЭкстра-лигаТаблиця переходів Екстра-ліги. Літо 2018КиевПішов з життя Богдан Дердель, гравець команди Skidka. Вічна пам‘ять!Футзал в миреКлубный чемпионат Азии-2018 стартует 1 августаФутзал в миреНовости от FutsalMania: Рафа Лопес переходит в «Хаэн», Перич – в «Наполи»

Всеукраїнський фінал АФЛУ. День другий. (СК КПІ)

23 березня

11.30  Z2  плей-оф за вихід в 1/8 фіналу  Автолокомотив (Южноукраїнськ) - Модерн Експо (Верхньодніпровськ, Дніпропетровська обл.)   7:1 (3:0)
Голи:
 Андрєєв, 3, 10, Бельдіян, 6, 28, Христенко, 18, Удова, 23, Спотар, 25 - Берелет, 19
Попередження: Тищук, 23 (Модерн Експо)
 
Верхньодніпровці вчора у двох матчах не забивали голів, але до цього додалася ще одна біда - травму отримав лідер команди Ігор Половєнчєнков. Таким чином, урізаний склад гостей став ще більш малочисельним. В цій ситуації протиставити щось більш досвідченому супернику було важко. Фетісов міг збадьорити своїх партнерів вже на 2-й хвилині, але двічі впритул не зміг переграти воротаря миколаївців. Розплата прийшла миттєво, коли Андрєєв замкнув дальню стійку - 1:0. Гравці "Автолокомотива" взяли гру під контроль і за мить не реалізували вихід "три у воротаря", але довго не сумували, бо Кузьо віддав в штрафну на Бельдіяна, який прибрав Фетісова і подвоїв рахунок. Андрєєв оформив дубль і це вже 3:0, а "модернівець" Тищук двічі не забив з дуже вигідних положень і це підвело риску під першим таймом.
 
У другому таймі обидві команди вирішили пограти з "відкритим забралом": верхньодніпровцям не було чого втрачати, а южноукраїнці відчували власну силу. У "модерновців" біля чужих воріт був великий нефарт, а біля своїх справжнє "сито" і якби не Ярошевич, рахунок був би ще більш розгромним. Ярошевич і як польвоий підключався до атак своєї команди, але усіх зусиль команди зі сходу України вистачило на один гол.

12.30  Y1  1/8 фіналу  Свиспан-Костопіль (Костопіль, Рівненська обл.) - Русин-О (Розвадів, Львівська обл.)   3:0 (1:0)
Голи: Степанюк, 5, Якимчук, 18, Дацюк, 25
Попередження: Дацюк, 29 (Свиспан-Костопіль)

"Свиспан-Костопіль" одразу взяв м'яч під контроль і мав суттєву територіальну перевагу, але представники Львівщини захищалися дуже уважно. До речі, у гравця костопольців Сергія Степанюка сьогодні день народження і за чудесним збігом обставин саме він і відкрив рахунок у зустрічі. Господарі весь час були на м'ячі, але не могли підібрати ся до воріт, поки Дацюк класно не зіграв "стовпа" і п'ятою відкинув м'яч у вільну зону Степанюку - 1:0. Надалі моментів було так само небагато, але якщо вже вони й були, то Бурмас демонстрував свою майстерність у всій красі: Оксенюк з метра не переграв кіпера, а Улянчук з трохи більшої відстані , але значно потужнішим ударом. Хлопці з Розвадова лише одного разу довели справу до загрози воротам Чемериса, та й то в кінці тайму, але той показав, що не розслабився і відвів загрозу.
У другому таймі сценарій практично повторився. Знову практично перша атака осмислена атака костопольців у таймі привела до позитивного результату: Улянчук віддав наліво на вільного Якимчука, а той не схибив - 2:0. На 22-й хвилині Бурмас відбив удар Оксенюка з 7-ми метрів і після цього пішов грати 5-м польовим, але воротарі "Свиспан-Костополя" все одно залишалися практично без роботи. З пасу Паршиков Дацюк головою розстріляв ворота з метра, а це 3:0 і практично перемога. На 29-й хвилині дуже перспективний штрафний у виконанні Кузіва відбив Вєтров і це був останній шанс "Русина-О" хоч якось відродити інтригу у зустрічі. "Свиспан-Костопіль" крокує у чвертьфінал.

13.30  Y2  1/8 фіналу  Технологія (Суми) - Амалтея (Херсон)   3:6 (1:3)
Голи: 
Стрибак, 13, Параконний, 28, Ігумнов, 30 - Тонеян,3, 26, 26, Муковозов,10, 25, Снитко, 10 
Попередження: Стрибак, 14 - Тонеян, 14 
 
"Амалтея" активно розпочала матч в хорошому темпі. Всі чекали частих підключень Касперовича, але, на відміну від першого дня, Денис практично не залишав свій пост. Херсонці продемонстрували, що і в рівних складах вміють добре грати. Співаков класно зіграв на позиції "стовпа" і відкинув круглого Тонеяну - 0:1. Помигалов, Співаков і Муковозов пробачили своїх опонентів до 10 хвилини і саме на ній Муковозов з другої спроби добився бажаного. Гуменюк хоч і відбив удар рукою, але м'яч був пущений занадто сильно. Одразу ж Снитко без шансів проби у "дев'ятку" - 0:3. Після цього у "Технології" відбулася рокіровка воротарів - замість Костюченка вийшов Гуменюк, який і почав грати додаткового польового гравця. Чесно кажучи, Костюченко виглядав непереконливо у ролі 5-го і справедливо, що воротарську футболку одягнув Петраков, а це швидко дало результат - Стрибак один гол відквитав. Він же міг стати героєм тайму, але спочатку пробив в стійку, а потім Касперович дивом відбив його удар впритул
У другому таймі Петраков у воротарській футболці практично не залишав межі майданчика і не раз демонстрував свою реакцію у воротах, окрім своїх прямих обов'язків 5-го польового. Більшість комбінацій "Технології" було заточено на замикання дальньої стійки Стрибаком, але удача в цьому матчі була явно не на його боці. Врешті-решт херсонці тричі підловили своїх суперників на контратака, коли у воротах опинявся Ігумнов. Що ж до сумчан, то їм двічі вдалося забити, але забагато було пропущено до того...

14.30  Y3  1/8 фіналу  Альтернатива (Київ) - Титан (Маріуполь, Донецька обл.)   4:1
Голи: Шаруда, 1 (а/г), Бич, 10, Атаманенко, 30. Заєц, 30 - Шаруда, 10

Попередження: Хижняк, 8, Бич, 23 - Погорецький, 7, Котов, 20, Алексєєв, 22
Вилучення: Котов, 22 (Титан)
 
На 29-й хвилині Атаманенко (Альтернатива) не реалізував дабл-пенальті (воротар)
Доля команди з Донеччини практично одразу ускладнилася після прикрого автоголу. Взагалі поки що всі матчі столичної команди на всеукраїнському фіналі проходять за однаковим сценарієм, коли вони мають тотальну перевагу. От тільки забиті м'ячі підопічним Костенка поки що даються важко. У маріупольців попереду можна згадати тільки удар Мозольова на 8-й хвилині зліва, але Бузинний не спав. У киян могли вписати своє ім'я на табло Заєць і Назаров. І нарешті Бич замкнув передачу Макєєва - 2:0, але дуже несподівано Шаруда зліва з кута штрафного звів відставання до одного голу - 2:1. Наприкінці тайму Макєєв пробив справа у штангу, а удар Назарова і добивання Хижняка на останній хвилині хвилині кіпер відбив.
 
Після серйозної розмови у перерві "біло-зелені" дуже високим пресингом притисли гостей з Маріуполя до власних воріт. Довгий час це їм вдавалося, але на 19-й хвилині Мозальов вискочив віч-на-віч і пробив повз. Таких моментів у гостей апріорі не могло бути багато, тому цей промах був для них особливо болючим у розрізі стратегії на матч. Потім на рівному місці маріупольці заробили вилучення, але навіть при грі 4 на 3 кияни попереду нічого не показали. Ще один шанс зрівняти рахунок у протистоянні змарнував Розум, однак пробив повз. За 2,5 хвилини до кінця Шаруда вийшов 5-м польовим, але кияни забрали м'яч і не віддавали його представникам Донеччини та ще й заробили у їхній пасив 6-те командне порушення. Атаманенко, як і у півфіналі Кубка України, пробив невдало прямо по центру і голкіпер зловив м'яч. На останній хвилині господарі покарали гостей за авантюрну гру без воротаря двома голами. Чергова перемога на класі від "Альтернативи".

15.30  Y4  1/8 фіналу  Володимир (Тиврів, Вінницька обл.) - Z2 Автолокомотив (Южноукраїнськ)   7:1 (4:0)
Голи: Коптєв, 11, 27, Васалатій, 13, 14, 14, Фещенко, 30, Татарчук, 30 - Андрєєв,30
Попередження: Бельдіян, 29 (Автолокомотив)
 
"Автолокомотив" у грі проти фаворита прогнозовано перетворився на "автобус". Васалатій міг доволі швидко вивести цей автотранспорт "з депо", але його удар прийняла на себе штанга. Проте варто сказати, що южноукраїнці засіли на своїй половині не зовсім глухо і декілька разів непогано виходили в контратаки, але їм не вистачало завершення. "Автолокомотив" зустрічав тиврівців лише на своїй половині майданчика, а такий стиль гри сприяв частій появі моментів біля воріт Дениса Максимчука, який діяв бездоганно. Ближче до кінця тайму на майданчику з'явився Коптєв - мавр вийшов і зробив свою справу. Через хвилину після появи одеський бомбардир замкнув дальню після передачі Фещенка - 1:0. Гості знайшли в собі сили відповісти хіба що щільним ударом Бельдіяна після розіграшу стандарту, який з-під поперечини дістав Кудимов. Після того Васалатій за 25 секунд оформив хет-трик і, що цікаво, все ударами низом. Весь "верх" Максимчук відбивав, а з ударами низом у нього не склалося...
 
У другому таймі команди грали по рахунку: "Автолокомотив" пішов в атаку, а "Володимир" не форсував події. Кокол і Бельдіян могли забити гол престижу, але Кудимов наче граючись все відбивав і ловив. Незадовго до кінця матчу Коптєв помітив, що воротар відволікся на вишиковування стінки і несильно, але точно відправив м'яч у ворота - 5:0. Невдовзі автор дубля навіть вийшов 5-м польовим, але це для того, щоб потримати м'яч і зберегти сили на чвертьфінал. Проте і цей імпровізований відрізок завершився з рахунком 2:1 на користь тиврівчан, що вилилося у підсумкові 7:1. 

16.30  Q1  1/4 фіналу  Y1 Свиспан-Костопіль (Костопіль, Рівненська обл.) - Амалтея (Херсон)   3:2 (1:1)
Голи: Прищепа, 7, Паршиков, 20 (пен.), Степанюк, 29 - Калюжний, 9, Муковозов, 27
Попередження: Василечко, 19 - Помигалов, 20
 
У першій половині тайму перевагою володіли срібні призери АФЛУ і це вилилося у забитий гол Прищепи. Після цього активніше заграла "Амалтея". На відміну від матчу 1/8 фіналу вони таки почали застосовувати Касперовича п'ятим польовим і хлопці з Херсону досягли свого зрівнявши рахунок. На останніх секундах команди обмінялися супершансами: Степнюк з пари метрів не переграв Касперовича, а Муковозов запоров вихід "два в нуль".
 
У другому таймі важко було комусь віддати перевагу і дійсно була щільна гра. Всі чекали помилки суперника і дочекався її "Свиспан-Костопіль": Помигалов на рівному місці зароби пенальті і найдосвідченіший з костопольців Паршиков його холоднокровно реалізував - 2:1. "Амалтеївці" гостро розігрували більшість і удар Муковозова парирував просто непробивний Чемерис, а Калюжний справа з меж штрафного запустив кулю вище. Згодом Муковозов у штрафному підправив дальній удар - 2:2. Коли вже здавалося, що ми побачимо серію пенальті Касперович не зумів зафіксувати м'яч після дальнього удару і Степанюк продовжив святкувати свій день народження вдало зігравши на добиванні - 3:2. Це була остання крапка у грі і часу херсонцям знову зрівняти рахунок не вистачило. Відверто кажучи, дуже сумно прощатися з "Амалтеєю", адже обидві команди були гідні пройти далі.



17.30  Q2  1/4 фіналу  Y3 Альтернатива (Київ) - Y4 Володимир (Тиврів, Вінницька обл.)   4:3 (1:1)
Голи: Киян, 13, Бич, 20, Атаманенко, 24, 28 - Долгорук, 14, Васалатій, 19, 30
Попередження: Васалатій, 20, Коптєв, 30 (обидва - Володимир)
На 30-й хвилині Макєєв не забив дабл-пенальті (воротар)
 
Так склалося волею календаря, що закривав ігровий день по-справжньому центральний матч між двома фаворитами турніру. Підопічні Костенка собі не зраджували і заволоділи ініціативою, але ближче до середини тайму гості вирівняли гру. Кудимов у воротах при кожному відбитому ударі випромінював впевненість і холоднокровність. Активно обстрілював його ворота Атаманенко, а на протилежній частині майданчика Васалатій вибіг віч-на-віч зліва, але перекинув як кіпера, так і ворота а Коптєв після розіграшу ауту не замкнув дальню. Під кінець тайму гра розкрилась, а швидкості значно зросли. Киян наважився на удар з 13-ти метрів і м'яч рикошетом від Васалатія полетів в протихід воротарю - 1:0. Коптєв мав забивати пару разів сам, але вирішив, що і гольова передача це теж непогано. Максим зі штрафного знайшов Долгорука у штрафному, якого всі забули, і тому не склало труднощів переправити круглого у ворота - 1:1. З тим і пішли на перерву.
 
Активний і відкритий кінець першої половини плавно переріс у другий тайм. В цій каші з подій відзначився Васалатій, який відібрав м'яч у центрі майданчика і сам же завершив на вістрі виходу "два в нуль". Події на майданчику змінювалися з калейдоскопічною швидкістю. Гра проходила на одному диханні: Бич з правого флангу пробив у хрестовину, а Заєц здійснив суперпрохід і викотив м'яч - Бичу, котрому залишалося підставити ногу - 2:2. Гості випускали на майданчик дуже обмежене коло гравців, але все одно намагалися високо пресингувати фізично краще підготовлених киян, але все зіпсував удар Атаманенка з дуже гострого кута. Удар+другий у матчі рикошет від Васалатія = гол. Після цього гра повністю перемістилася на половину поля "біло-зелених", але кияни витримали цей шалений тиск і знайшли свій шанс. Заєц знову записав на свій рахунок гольову передачу, а Атаманенко не мав права промахнутися - 4:2. Все-таки було видно, що команда з Вінниччини фізично "підсіла". Після цього Коптєв вийшов як "літаючий воротар". Максим наприкінці матчу ще навіть встиг у дуже оригінальному стилі відбити дабл-пенальті, але це вже нічого не вирішувало, навіть попри черговий гол Васалатія. Далі йде "Альтернатива".

Джерело - aflu.com.ua

Похожие Новости

Комментарии:

Вы должны быть зарегистрированы чтобы оставлять комментарии. Авторизуйтесь под существующим аккаунтом или создайте новый.

Futsalua © 2018 Проект разработан командой Futsal Ukraine. Все права защищены.