Ассоциация футзала УкраиныОфіційно: матч за Суперкубок України відбудеться у ЛьвовіЛига чемпионов УЕФАЛига чемпионов: "Береттьоуйфалу" заменил "Дьер"Экстра-лигаІгор Калінін: «У Кубку ліги даватимемо можливість проявити себе молодим футзалістам»Житомир“SAV” дає бій “ГазМясу”, “Грантех” громить “Олесану” – у Житомирі стартував Відкритий Кубок Житомирського міського головиТурнирыFUTSAL MASTERS 2018: став відомий календар матчівЭкстра-лига“Сокіл” у Польщі: вдалий старт (+ відео)Футзал в миреКлубный чемпионат Азии-2018: состоялись матчи 1-го тура (+ видео)РоссияЭдер: «Будем создавать яркую и агрессивную команду»КазахстанКака: «Мы сделаем все, чтобы «Кайрат» вернул главные титулы»Казахстан«Кайрат» усилился двумя бразильскими игрокамиВетераныАлександр Кабаненко: «Мои главные наставники в футзале – Шур и Водян»Сербия«Экономац» начал подготовку к новому сезонуЭкстра-лигаВалерій Легчанов: «Є суттєвий прогрес, який дозволяє залучати молодих хлопців до тренувань з першою командою»Футзал в миреНовости от FutsalMania: кого подпишет «Кайрат»?ЛатвияВасиль Кефа продовжить ігрову кар’єру в ЛатвіїЭкстра-лигаХИТ сыграет три матча в БеларусиЭкстра-лигаЛучшие сейвы Экстра-лиги-2017/18 (первая половина сезона)БеларусьБеларусь. Трансферное лето. Цапов и Михайленко – в «УВД-Динамо»ХарьковВасилий Симонов: «Аматорский футзал в Харькове очень развит»Первая лига Офіційно: Назар Швед – гравець ФК «Віза-Вторма»

"ЕРА-ПАК" розпочав підготовку до наступного сезону

У стані чотирнадцятиразового чемпіона Чехії хрудімського «ЕРА-ПАКу» неспокійно


Історично найуспішніша футзальна команда зустрілася у хрудімському спортзалі в останній понеділок липня задля підготовки до наступного сезону. З традиційним кістяком, але без капітана Лукаша Решетара, який переїхав до «Інтеробалу» (Плзень) під час трансферного вікна.

В понеділок вранці, 30 липня, спортзал Хрудиму ожив після більш ніж трьохмісячної перерви у футзалі. На паркеті зібралася команда минулорічного чемпіонського складу. Там були досвідчені брати Мареші, чеські збірники та інші гравці. З іноземних гравців на першому тренуванні були присутні лише словак Мартін Доша і бразилець Евертон, решта прибуде впродовж першого тижня. Звичайно, ні в кого немає очікування легкої підготовки. «Підготовка буде складною, але вона потрібна. Як завжди, ми маємо високі цілі, і повинні бути готові для їх виконання», - говорить тренер Феліпе Конде.

 

«Більша частина команди залишилася разом, і гравці вже знають, як це відбувається і що на них чекає. Сезон буде складним, новим гравцям доведеться адаптуватися», - додає бразильський тренер. «ЕРА-ПАК» ще не представив новачків, єдиною зміною став відхід українця Олександра Сорокіна і капітана команди та національної збірної Чехії Лукаша Решетара. «Наша сила в колективі. Решетар - чудовий гравець і давній лідер "ЕРА-ПАКу", але він вже пішов, і ми повинні грати без нього. Як тренер я повинен придумати як замінити цю втрату. У нас є достатньо часу, щоб пристосуватися до його відсутності, і я думаю, що ми зможемо спокійно впоратися з нею», - заспокоює Конде.

Склад «ЕРА-ПАКу» на першому тренуванні: Якуб Ждянскі, Радек Глоуш - Томаш Коуделка, Матей Словачек, Давід Дрозд, Павел Дрозд, Міхал Мареш, Роман Мареш, Мартін Доша, Евертон. Тренер: Феліпе Конде.


І вже сьогодні стало відомо, що чеський клуб підписав бразильця Андреа Багатіні, який раніше виступав в Бразилії та Італії, а минулий сезон провів в Іспанії ("Пеніскола" - 32 матчі, 7 голів).

Джерело -  fkerapack.cz

Похожие Новости

Комментарии:

Вы должны быть зарегистрированы чтобы оставлять комментарии. Авторизуйтесь под существующим аккаунтом или создайте новый.

Futsalua © 2018 Проект разработан командой Futsal Ukraine. Все права защищены.