ОдесскаяОдесса. Премьер-лига. 15 тур. Трио лидеров уже не претерпит измененийИспанияИспания. Лучшие голы, комбинации и сейвы 21-го тураХарьковскаяЛучшие голы 9-го тура Кубка ХарьковаОрландо Дуарте: «На Евро в Словении было много консерватизма»Футзал в миреКакие могут быть изменения в Правилах футзала, станет известно 1 июляЭкстра-лигаЭкстра-лига-2017/18. Тур 17. Лучшие голы, комбинации и сейвыАндрій Усов: "Геологія" хоче посісти чільне місце на футзальній карті України"ОдесскаяОдесса. Высшая лига: ожесточенная борьба за место в ТОП-8 или...?КазахстанКакау: "Кубок Еременко – важный турнир для «Кайрата»"РоссияЭмиль Алиев: "Мы довольны бронзовыми медалями"Чемпионат ЕвропыЕвро-2018 в цифрахПервая лига Халид Сауди: «Идти только вперед!»Женский футзалЮлія Титова: «Хочемо показати, що ми не є слабшими за топові європейські збірні»КазахстанКакау: «Был бы Лео – были бы в финале»БеларусьБеларусь. 19-й тур: дубль Литвинова, серия Лебедя и гол-красавец ДегтяренкоЭкстра-лигаДела судейские. Вопросы по матчу Титан - Продэксим 17.02.2018РоссияКто обманул лучшего защитника чемпионата России?ИталияБез Хоттабыча точно не обошлось: Пескара и Латина забили 18 мячейЭкстра-лигаЭкстра-лига-2017/18. Тур 17: первое место ХИТа, первая победа «Урагана» и вопросы «Титана»Первая лига Перша ліга. Група "Захід". 11 тур. "Віза-Вторма" зберігає інтригу

Юлія Титова: «Хочемо показати, що ми не є слабшими за топові європейські збірні»

 

Капітан жіночої збірної України з футзалу розповіла про майбутній міжнародний поєдинок зі збірною Португалії та підготовку до кваліфікаційного турніру на Євро-2019.

– Перед вильотом до Португалії збірна мала триденний збір у Броварах. В якому настрої жіноча збірна проходила підготовку?
– Цей збір був першим для нас за довгий час. Склад збірної встиг зазнати невеликих змін. Загалом, все пройшло добре. Команда налаштована на вдалі результати. Перед нами стоять максимальні завдання. Поки що це полягає у відпрацюванні певних комбінацій і тактичних схем. Загалом, у збірній панує чудова атмосфера.

– Розкажіть більше про майбутнього суперника. Як налаштовуєтеся на збірну Португалії?
– Португалія є одним з лідерів на нашому континенті та входить до трійки найкращих. Команда є дуже серйозною. Вони чудово виглядають як з фізичної, так і з тактичної точки зору. Звісно, нам буде непросто. Ми будемо намагатися здобути перемогу. Працюватимемо на той максимум, який зараз є, оскільки зібралися всього на декілька днів. Переглядатимемо їхні матчі з тренерським штабом, щоб розібрати тактичні тонкощі у грі суперника.

– У чоловічому футзалу Португалія стала чемпіоном Європи. Слідкували за перипетіями Євро-2018?
– Так, я переглянула абсолютно всі матчі Чемпіонату Європи-2018. Думала, що Португалія, Іспанія та Росія боротимуться за головний трофей турніру. Так воно і сталося. Мушу відзначити, що континентальна першість виросла за своїм рівнем. Раніше зустрічі були надзвичайно результативними. А зараз командам вистачає 1-2 м’ячів, щоб пройти до наступної стадії. У деяких моментах Португалії дещо пощастило. Однак, щастить найсильнішим!

– Євро-2019 стане першим офіційним турніром серед жіночих збірних. Як ставитеся до цього нововведення?
– Безперечно, я ставлюся до цього позитивно. Багато років чекаю офіційних турнірів серед збірних. Для дівчат це є чудовою нагодою продемонструвати свої сили та оцінити свій рівень на тлі європейських збірних. Хочемо показати, що ми не є слабшими за топові європейські збірні. Наприклад, ту саму Росію, Іспанію. У нас розпочинається підготовка завдяки контрольним поєдинкам. Це допоможе нам покращити командну гру та гідно виступити. Щодо офіційності Євро-2019. Всім хочеться занести себе до історії збірної України та усього жіночого футзалу.

– У серпні цього року стартує кваліфікація на Євро-2019. Які європейські збірні вважаєте її фаворитами?
– Я б відзначила Іспанію, Португалію та Росію. Наскільки я знаю у відбірковому турнірі з групи виходитиме одна команда. Тож, хотілося б не потрапити в одну групу з такими збірними у кваліфікації, а зустрітися з ними безпосередньо на Євро. Нині багато збірних готуються до цих змагань. Відповідно, буде багато нових та цікавих команд, силу яких нам важко оцінити, оскільки ми їх не бачили на попередніх міжнародних турнірах. Дуже добре, що цей вид спорту розвивається!  

Зазначимо, що онлайн-трансляція матчу Португалія-Україна не запланована.

Прес-служба Асоціації футзалу України

 

Похожие Новости

Комментарии:

Вы должны быть зарегистрированы чтобы оставлять комментарии. Авторизуйтесь под существующим аккаунтом или создайте новый.

Futsalua © 2017 Проект разработан командой Futsal Ukraine. Все права защищены.