Экстра-лига«Суперкубок України»: передматчеві прогнози експертівЖенский футзалЖіноча збірна України здолала ПольщуПервая лига Игорь Черненко: «Мы объединились для достижения самых высоких целей»Экстра-лигаВалерій Директоренко: «Вистрілити можуть усі, головне – не застрілитися!»ВетераныКубок Украины «40+». Система розыгрышаЭкстра-лигаДмитро Медвідь і ХІТ: пляжний футбол перемігФутзал в миреИз чемпионата Дании по футзалу – в футбольную сборнуюБеларусь«УВД-Динамо» представляет: Роман ЦаповВетераныЧемпионат Украины «50+». Система розыгрышаОдесса​Летнее первенство Лиги Содружества-2018: итогиГерманияЮрій Мельник: «У німецького футзалу дуже великі перспективи»ИспанияМарсел переходит в «Мовистар Интер», а Фолья может вернуться в ИталиюБеларусь«УВД-Динамо» представляет: Дмитрий МихайленкоЧехияЧемпіонат Чехії стартував з розгромного бенефісу «Спарти»РоссияЕвгений Куксевич – новый главный тренер МФК «Норильский никель»Женский футзал6 вересня жіноча збірна України зіграє товариський матч з ПольщеюБеларусьАндрей Толмач: «Все мысли уже о «Борисове-900»ПортугалияНуну Диаш: «Победы в ЦСКА значат для меня не меньше, чем победы в Португалии»Первая лига Перша ліга: десять команд підтвердили свою участь у чемпіонатіЛьвовНазарій Цимбаляк: «Галицькій Здобі» було би по силах грати на високому рівні»

Чемпіонат Чехії стартував з розгромного бенефісу «Спарти»

4 вересня стартував чемпіонат Чехії з футзалу

 

Для нас він цікавий, перш за все, тим, що там грають українці Дмитро Литвиненко та Володимир Ємельянов.
 
А стартував новий чемпіонат поєдинком у Празі, де місцева «Спарта» приймала новачка «VARTA-Ліги» – «Ліберець». Однак, дебют у найвищому дивізіоні гостям явно не вдався. Вже на 4-1 хвилині Драговскі відкрив рахунок. І це стало початком бенефісу «спартанців», які по ходу першого тайму відзначились у воротах своїх візаві ще шість разів. І тільки у другій 20-хвилинці «Ліберець» зміг забити свій перший гол в елітному дивізіоні. Однак, він тільки підсолодив гірку пігулку поразки, адже «Спарта» у другому таймі продовжувала феєрити. І підсумковий рахунок 13:1 на користь господарів – явне тому підтвердження. Можна сказати, що «спартанці» добряче порозпинались перед принциповим дербі зі «Славією», яке відбудеться у рамках другого туру.
 
«Спарта» – «Ліберець» – 13:1
Голи: Драговскі (4, 15, 22), Сейдлер (6, 19, 23), Пімпольйо (7), Новак (9), Хрдіна (17, 27), Грбеша (25, 35 – з 10-метрового), Амрані (39) – Соукуп (25)
 
Що стосується суперника херсонського «Продексіма» по Основному раунду Ліги чемпіонів, то «ЕРА-ПАК» проведе свій стартовий поєдинок у чемпіонаті Чехії 7 вересня. Команда нашого Дмитра Литвиненка зіграє на виїзді проти «Інтеробала» 7 вересня.
 
Загалом розклад першого туру чемпіонату Чехії виглядає так:
 
4 вересня.
«Спарта» – «Ліберець» – 13:1
6 вересня.
«Демоні» – «Гарденліне»
7 вересня.
«Славія» – «Хелас»
«Сварог» – «Олімпік»
«Інтеробал» – «ЕРА-ПАК»
«Острава» – «Базука».
 

Артем ТЕРЕНТЬЄВ, «5х5»

Похожие Новости

Комментарии:

Вы должны быть зарегистрированы чтобы оставлять комментарии. Авторизуйтесь под существующим аккаунтом или создайте новый.

Futsalua © 2018 Проект разработан командой Futsal Ukraine. Все права защищены.