Юношеский футзалВіталій Розпаченюк: «Чекаємо старту юнацької Екстра-ліги»Сборная Украины18.00. Юношеские Олимпийские игры-2018. Отборочный турнир. LIVE!Ассоциация футзала УкраиныПІСЛЯМОВА-7. Огляд окремих ігрових епізодів + ВІДЕОХмельницкаяХмельницький. Найкращі голи Преміум-ліги. (1 тур)ОдессаОдесса. Премьер-лига. Лучшие голы 1-го тура.СумыЗимний чемпионат АФС. Перед стартом: СуперлигаЭкстра-лигаОФІЦІЙНО: «Юні-Ламан» знімається з «Екстра-ліги»Экстра-лигаТроє гравців "Юні-Ламану" знайшли собі нові клубиИспанияТриллер в Валенсии: Леванте и Сарагоса забили друг другу по шесть мячейУкраина"АРПИ Запорожье" провело товарищеский матч с представителем Экстра-лигиОдесскаяСимволическая сборная 1 тура чемпионата ОдессыСборная УкраиныОтбор на ЮОИ-2018: юноши победили Сербию, девушки проиграли ПортугалииХмельницкийПреміум-ліга: такі різні стартові перемоги фаворитів (+ відео)Кубок Украины«Здвиг» дав бій «Епіцентру К 10», однак вилетів з Кубка УкраїниЭкстра-лигаЭкстра-лига-2017/18. Тур 7. Лучшие голы, комбинации и сейвыЭкстра-лига«Екстра-футзал»: випуск № 7Экстра-лигаПереходим на «ты». Евгений Смоловик: "Если молодой игрок отказывается от предложений команд Первой или Экстра-лиги, он совершает большую ошибку"Экстра-лигаАндрій Хамдамов – найкращий гравець жовтняФутзал в миреПортугалия. Лучшие голы 8-го тураФутзал в миреИспания. Лучшие голы, комбинации и сейвы 7-го тура

Футзал. Кубок України. “Здвиг” – “”Епіцентр К-10”. Анонс

Сьогодні у Львові знову великий футзал.
 

У рамках попереднього раунду Кубка України матч-відповідь зіграє аматорська команда зі Львова «Здвиг».

Суперником у цій зустрічі буде учасник першої ліги України – івано-франківський «Епіцентр К-10».

У першому поєдинку цих команд, який відбувся два тижні тому «франківці» були сильнішими 4:0.

Як буде цього разу?

Звісно, аматорському колективу зі Львова протистояти команді першої ліги поки що важко, але ж на то він і є спорт, що у ньому треба завжди ставити максимальні завдання.

Так, про вихід у наступний раунд змагань львівській команді можна забути, але ж бій на своєму майданчику то можна дати.

Знаючи футзалістів львівської команди можу зробити припущення, що так просто вони не здадуться.

Навіть по першій грі. Протягом усього ігрового часу «Здвиг» мав багато нагод щоб забити принаймні один гол. Але, десь виконавська майстерність і воротар команди-суперника не дозволили це зробити.

Тепер треба доводити, що ми також на щось здатні.

Футзал буде потім, а поки що організаційні моменти.

У сьогоднішній грі на всіх вболівальників, які відвідають матч очікує сюрприз. При вході у зал палацу спорту «Галичина» (саме у цьому приміщенні буде відбуватися гра) глядачам будуть роздавати квитки.

Не подумайте, що вхід буде платним. Якраз навпаки – безкоштовний. А квитки будуть роздавати для того, щоб у перерві гри провести лотерею в якій будуть розіграні цікаві призи.

Одним словом, сьогодні у палаці спорту «Галичина» має бути цікаво.

«Здвиг» (Львів) проти «Епіцентру К-10» (Івано-Франківськ).

Початок гри о 19 годині.

Ігор Воробус також планує відвідати цю гру і вже завтра очікуйте спеціальний репортаж не лише про перипетії на майданчику, а й те, що залишилося поза увагою відеокамер.

До речі, хто не зможе побачити гру наживо, не розчаровуйтеся. Планується пряма трансляція матчу за наступним посиланням: 
 

Джерело - http://vorobus.com

Похожие Новости

Комментарии:

Вы должны быть зарегистрированы чтобы оставлять комментарии. Авторизуйтесь под существующим аккаунтом или создайте новый.

Futsalua © 2017 Проект разработан командой Futsal Ukraine. Все права защищены.