Экстра-лигаВалерий Легчанов: «Мы не сильно смотрим на счет, но все же выигрывать приятнее»Футзал в миреКлубный чемпионат Азии-2018: определились все четвертьфиналистыЭкстра-лига«Эпицентр К Авангард»: удачный выезд в КишиневЛига чемпионов УЕФАКарлос Барбоза: «Цель – преодолеть основной раунд Лиги чемпионов»АзербайджанЖозе Алесио: «В Лиге чемпионов будет сложно»ПортугалияПортугалия. Лучшие моменты сезона-2017/18. Диего РонкальоРоссияИван Мельников: "Готовы обсуждать сценарии кооперации с другими клубами для раскрутки мини-футбола"Экстра-лига«Ураган» проведе тренувальний збір у ПольщіЭкстра-лига«Кардинал-Рівне» розпочав другий тренувальний збірРоссияРишат Котляров: "«Норильский никель» – клуб с амбициями"БразилияЛучшие голы 13-го тура чемпионата Бразилии-2018Экстра-лигаЛьвівська «Енергія» перемогла білоруський БЧВетераныАлександр Кабаненко: «Спасибо друзьям за то, что могу играть и ходить»Футзал в миреКлубный чемпионат Азии-2018: четыре команды обеспечили себе место в 1/4 финалаБеларусь"Энергия" в Беларуси: в первом матче – поражение от ВРЗФутзал в миреДилшод Саломов: "Прежде всего на этом турнире мы представляем Таджикистан"ЛьвовДанило Сивак: «Моє захоплення – футзал, без нього ніяк»ЛитваПавло Пікалов: «Завойовуючи медалі в інших країнах, ми певною мірою продовжуємо життя нашого "Локомотиву"»Экстра-лига“Сокіл” у Польщі: поразка у другому матчі (+відео)РоссияИгорь Путилов: «Регалии и звания не имеют значения»

Кіровоград, хто стане чемпіоном - Енерго чи УВД "Олімп"?




Кіровоград: 13 тур, фінішна пряма.
Екстра ліга

Передостанній 13 тур був дуже цікавий і видовищний, хоча без сюрпризів. Лідери «Енерго» та УВД «Олімп» перемогли суперників, інші ігри пройшли в упорній боротьбі.

"Металург" (с. Соколівка) - УВД "Олімп" (Кіровоград) - 0:11 (0:6).
Арбітри: Пилипенко Ярослав; Попельницький Дмитро.
Голи: Согутовський Дмитро 2 (0:1); Головченко Вячеслав 5 (0:2); Кулик Віталій 13 (0:3); Карпінець Антон 19 (0:4); Карпінець Антон 22 (0:5); Головченко Вячеслав 24 (0:6); Кулик Віталій 27 (0:7); Карпінець Антон 36 (0:8); Головченко Вячеслав 38 (0:9); Карпінець Антон 43 (0:10); Слюсаренко Олександр 46 (0:11).
Попередження: Слюсаренко Олександр 15.
Відкривали 13 тур команди «Металург» та УВД «Олімп» які посідали 3 та 2 місця відповідно, а розділяли ці команди 3 очки. Але гра за 6 очок видалась дуже легкою для міліціонерів, які достатньо легко «розібрали» металургів, вколотивши 11 сухих м’ячів. Та підійшли до останнього туру у повній бойовій готовності.

"Водник" (Кіровоград) - "Інгульська шахта" (Кіровоград) - 5:3 (4:1)
Арбітри: Пилипенко Ярослав; Коваленко Олексій.
Голи: Дьяченко Дмитро 7 (1:0); Кілбас Павло 9 (2:0); Ткаченко Дмитро 11 (3:0); Красовський Руслан 16 (3:1); Корчинський Максим 22 (4:1); Тюрін Ігор 36 (5:1); Піньковський Андрій 43 (5:2); Красовський Руслан 45 (5:3).
Попередження: Дуднік Максим 21; Тюрін Ігор 39.
Вилучення: Тюрін Ігор 39.
Друга пара команд розпочала гру з активних дій біля воріт своїх суперників. Багато гострих моментів гарантували глядачам видовищну гру у виконанні гравців обох команд. Завдяки злагодженим командним діям гравці «Водника» більш вдало реалізовували свої гольові моменти. Навіть вилучення Ігоря Тюріна за 11 хвилин до закінчення зустрічі не допомогло шахтарям хоча б зрівняти рахунок, а лише скоротити його до двох. Фінальну точку у звітній грі поставив Руслан Красовський, встановивши рахунок на табло 5:3 на користь команди «Водник».

"П’ятихатки" (Кіровоград) - "Шахтар" (Смоліно) - 6:5 (3:2).
Арбітри: Коваленко Олексій; Попельницький Дмитро.
Голи: Божко Дмитро 6 (0:1); Порошин Андрій 7 (1:1); Сімогулов Сергій 11 (2:1); Соколовський Костянтин 14(аг) (2:2); Сімогулов Сергій 23 (3:2); Сімогулов Сергій 30 (4:2); Воловик Вадим 32 (4:3); Божко Дмитро 35 (4:4); Нароженко Олексій 36 (5:4); Порошин Андрій 42 (6:4); Божко Дмитро 47 (6:5).
Попередження: Нароженко Олексій 39; Соколовський Костянтин 48.
Гру між третьою парою ігрового дня можна охарактеризувати як «Битва на виживання», хоча теоретично більше шансів мали гравці «П’ятихаток». Півтора тайми йшла рівна безкомпромісна боротьба. На гол Дмитра Божко господарі відповіли влучним ударом Андрія Порошина. На гол Сергія Сімогулова гравці «П’ятихаток» самі же відповіли автоголом Костянтина Соколовського і в такому ритмі проходив майже весь матч. Тим самим справили приємне враження на глядачів, які із задоволенням спостерігали за цим поєдинком. В останні хвилини зустрічі більш досвідчені гравці команди господарів забили підряд два м’ячі, на що шахтарі зі міста Смоліно змогли відповісти лише одним забитим голів у виконанні Дмитра Божко. Таким чином у запеклій боротьбі рахунок зустрічі 6:5 на користь «П’ятихаток» і «Шахтар» перед останнім туром гарантував собі путівку у першу лігу наступного чемпіонату області.

"Техуніверситет" (Кіровоград) - "Енерго" (Обленерго) - 3:7 (2:2)
Арбітри: Попельницький Дмитро; Кириченко Ярослав.
Голи: Попруга Валерій 1 (0:1); Берненко Антон 10 (1:1); Ліновиченко Олександр 11 (2:1); Собко Сергій 14 (2:2); Ісаєв Олександр 28 (2:3); Собко Сергій 32 (2:4); Грузін Олександр 36 (3:4); Ісаєв Олександр 39 (3:5); Чамуха Сергій 47 (3:6); Андрієнко Роман 50 (3:7).
Попередження: Чамуха Сергій 31; Гедерім Максим 39.
Найбільш цікавий інтерес у вболівальників та гравців всіх команд визвала гра між лідером чемпіонату «Енерго» та чудовою зіграною та перспективною командою «Техуніверситет». Єдине питання яке турбувало багатьох: «Чи зможуть «технарі» відібрати очки у лідера?». Обидві команди мають у своїх рядах багато швидких та технічних гравців, що додатково гарантує гарну гру і чудове футзальне шоу.
Команди почали гру без розвідки і вже на 10 хвилині рахунок був рівний 1:1. Гострі атаки та неймовірні комбінації доставляли задоволення як гравцям так і глядачам. На перерву команди пішли за рахунком 2:2. Після перерви команд продовжили швидку гру у тому ж руслі. Але маленька лавка запасних гравців «Техуніверситету» призвела до того, що енергетики більш вдало реалізовували свої моменти за рахунок більш якісної фізичної форми. Останні хвилини у матчі гру більше контролювали гравці «Енерго» і перемогли з рахунком 7:3.
Перед останнім туром ситуація з розміщенням команд в турнірній таблиці майже вирішилась. Аутсайдер «Шахтар» зі Смоліно отримав пониження у класі достроково. У середині турнірної таблиці все також зрозуміло. В останньому турі гравцям «Металургу» потрібно не програти другій команді з кінця «П’ятихаткам» щоб зберегти за собою призове третє місце. І лише одне питання, але саме важливе: «Хто стане чемпіоном Кіровоградської області?» стане відоме у особистій зустрічі між командами «Енерго» та УВД «Олімп». Нагадуємо що енергетики мають на 3 очки більше та гандикап у 5 м’ячів і теоретично мають більше шансів на перемогу та путівку на Всеукраїнський фінал серед аматорських команд.

Бомбардири
Пашко Євген «Шахтар» 25
Карпінець Антон УВД «Олімп» 23
Пашко Олександр «Шахтар» 22
Гедерім Максим «Техуніверситет» 22
Ліновиченко Олександр «Техуніверситет» 21
 

Похожие Новости

Комментарии:

Вы должны быть зарегистрированы чтобы оставлять комментарии. Авторизуйтесь под существующим аккаунтом или создайте новый.

Futsalua © 2018 Проект разработан командой Futsal Ukraine. Все права защищены.