КазахстанДуглас – лучший футзалист Казахстана сезона-2017/18Международный турнир в Гомеле. День 3. LIVE!ТурнирыКубок на призы Валерия Водяна. Финальные игры. LIVE!Экстра-лига«Енергія» – «Heiro» 9:1. Впевнена перемога у першому матчі у ПольщіТурнирыТурнир в Гомеле. День 2. Ничья лидеров и крупная победа «Сокола»Экстра-лигаСтаніслав Гончаренко: «Я щасливий бути учасником нового сезону»Экстра-лигаВолодимир Валявка: «Як на мене, то краще перший матч чемпіонату грати на виїзді»Женский футзалОлег Шайтанов: «Ми зробили все, щоб привести дівчат до єдиного рівня готовності»Женский футзалЖіноча збірна України зіграє з ПольщеюТурнирыМеждународный турнир в Гомеле. День 2. LIVE!ТурнирыКубок на призы В.Водяна. День 2. В финале – ХИТ и кишиневское «Динамо»Экстра-лига«Продэксим» в первом матче межсезонья обыграл венгерский «Nyírgyulaj KSE»ТурнирыМеждународный турнир в Гомеле. День 1. Такие разные похожие матчиЭкстра-лигаЕдуард Босенко: «Максим Павлюк хотів зустрітись у першому турі або з «ХІТом», або з «Продексімом»Экстра-лигаОлександр Бубен: «Зараз навряд чи можна ділити суперників на зручних та незручних»ТурнирыВ Одессе стартовал Кубок на призы В.И. ВодянаЭкстра-лигаЕкстра-ліга: відбулось жеребкування календаря нового сезонуЭкстра-лигаЖеребкування календаря нового сезону Екстра-ліги. LIVE!Экстра-лигаП'ять спарингів та НТЗ: «Ураган» взяв курс на Литву і ПольщуКазахстанИгита: «Луизиньо фартовый человек, он приносит мне удачу»

Кіровоград: перша поразка лідера


У звітному турі чемпіонату області з футзалу сюрпризів не відбулося. Але глядачі мали можливість спостерігати  велику кількість забитих м’ячів на любий смак.
Відкривали восьмий тур команди «Інгульської шахти» та «Енерго». Шахтарі, займаючи останнє місце у турнірній таблиці, не змогли оказати опір минулорічному переможцю чемпіонату. Під час гри абсолютно всі гравці «Енерго» розписались у воротах суперників, включаючи голкіпера Дмитра Пастернака. Остаточний рахунок зустрічі 4:17 на користь енергетиків.
Наступна гра зібрала чи не найбільший ажіотаж останніх турів чемпіонату. Зустрічались дуже амбіційні команди та непримиримі суперники «Нова поліція» та лідер чемпіонату «Металург». Гості у чемпіонаті йдуть майже без втрат і одним з головних питань гри стало: Зможе нова поліція зупинити переможну серію металургів. Багато баталій, емоцій та безкомпромісної боротьби на кожному метрі майданчику продемонстрували обидві команди.
Обидві команди мали можливість вирвати перемогу, але вдача була на стороні поліцейських. Стійки, перекладина та чудова гра голкіпер Антон Шевельов, який своєю реакцією надихав свою команду на чудову командну гру, стали запорукою перемоги. Таким чином у дуже емоційному матчі перемогу святкувала команда «Нова поліція» з рахунком 5:3.
Останньою парою восьмого туру «Ельбрук» приймав ще одного аутсайдера команду «Юніори».У першому, за рахунок фізичних якостей, більш юні гравці команди гостей спробували чинити опір. Але у другому таймі досвідчені та зіграні гравці команди «Ельбрук» не дали жодного шансу своїм суперникам і за рахунок чудової командної гри, використовуючи чудові комбінації, довели рахунок до розгромного 14:3 на свою користь. Велике задоволення від таких командних дій отримали вболівальники, які мали змогу спостерігати за грою.
1 ліга
Восьмий тур розпочався з безкомпромісної гри між командами, гравці яких здебільшого представляють один регіон, тому гру між командами «Земельник» та «Бобринець» сміливо можна назвати дербі. Як і очікувалось, з перших хвилин гравці обох команд почали у шаленому темпі з великою кількістю боротьби та небезпечних моментів у воріт обох команд. Суперники не відпускали друг друга більше ніж один забитий м’яч. Тому закономірним результатом зустрічі стала нічия з рахунком 4:4.
У другій грі зустрічались середньочки першої ліги «Єлісаветград» та «Аграрій». Досить чудову гру у високому темпі продемонстрували обидві команди. Більш досвідчені та зіграні аграрії змогли довести рахунок до розгромного та очікувано перемогли 14:6. Тим самим довели свій статус суто футзальної команди.
У наступній грі зустрічались команди «Огнєупор» та «Україна», відповідно третє і перше місце у турнірній таблиці. Українці продемонстрували чудову гру та високий клас своїх гравців. Гравці «Огнєупору» не змогли дати опір лідеру і закономірно програли з рахунком 3:9. Тим самим дали можливість догнати у турнірній таблиці і зрівнятись по кількості набраних очок (15) команді «Аграрій».
Заключним матчем ігрового дня стало протистояння команд «Євгеніка» та «Кіт». Гра двох аутсайдерів також стала дуже цікавою. Боротьба за шість очок дала можливість глядачам спостерігати за рівною грою непримиримих суперників. Забракло майстерності та удачі студентам команди «Євгеніка», які з різницею в один м’яч поступились гравцям команди «Кіт». Остаточний рахунок гри 3:4 на користь гостей.
 
 
Олексій Коваленко

Похожие Новости

Комментарии:

Вы должны быть зарегистрированы чтобы оставлять комментарии. Авторизуйтесь под существующим аккаунтом или создайте новый.

Futsalua © 2018 Проект разработан командой Futsal Ukraine. Все права защищены.