РоссияРоман Путинцев: "С нетерпением ждем начала сезона"Лига чемпионов УЕФАМарат Сальянский: «В Словакии «Араз» должен занять первое место»Экстра-лигаСостав «Продэксима» пополнит Клаудиньо?Футзал в миреЧемпіонат Європи серед ВНЗ: команда ЧНУ ім. П. Могила завершила груповий етап перемогоюОдессаОдесса. Лига Содружества. В борьбе за «золото» – вновь интригаЭкстра-лига«Продэксим» вышел из отпускаЭкстра-лига«Ураган» розпочав підготовку до сезонуРоссияАндрей Ягода: «Подключаем к тренировкам нашу молодежь»Футзал в миреМежконтинентальный кубок-2018: жребий брошенФутзал в миреЧемпіонат Європи серед ЗВО: у ЧНУ ім. П. Могили – друга поразка ПольшаМацей Карчинский: «Система должна быть справедливой и сделана с умом» Первая лига Сергій Задорожний – головний тренер команди «Ураган-2 КФВ»Футзал в миреЧемпіонат Європи серед ЗВО: команда ЧНУ ім. П. Могили поступилась у дебютному поєдинку ИспанияИспания. Лучшие голы сезона-2017/18. Бруно Таффи и Лео СантанаЛига чемпионов УЕФАЛига чемпионов теряет еще одну командуИспанияМатч за Суперкубок Іспанії прийматиме С’юдад РеалФутзал в миреНовости от FutsalMania: четвертый бразилец в «Спортинге» и пятая потеря Серии АСербияДиваней переходит в «Экономац»Экстра-лига Кращі команди України, Польщі та Білорусі зберуться на “LVIV OPEN CUP 2018”Экстра-лига«Сокіл» зіграє з чемпіонами трьох країн

Віталій Одєгов: «У команді панує позитивна та робоча атмосфера»

13 травня юнацька збірна України у харківському Палаці спорту «Локомотив» розпочала заключний у цьому сезоні навчально-тренувальний збір, на який головний тренер команди Віталій Одегов запросив 15 гравців.


Про те, над чим будуть працювати наші юні футзалісти, яким наступного сезону доведеться боротися за путівку на перший юнацький чемпіонат Європи, в ексклюзивному інтерв’ю офіційному сайту Асоціації футзалу України розповів Віталій Одегов.

– Два місяці Ви та гравці не бачили один одного – встигли скучити за хлопцями, і відповідно вони за Вами?
– Звичайно, всі приїхали у бадьорому настрої, і помітно, що скучили за роботою саме у складі збірної команди. Кістяк команди вже склався, але й є один новачок, який вперше отримав шанс тренуватися у збірній. Атмосфера у команді позитивна, робоча, і для плідної роботи, яка йде у режимі дворазових тренувань, Асоціацією футзалу України та працівниками харківського Палацу спорту «Локомотив» забезпечені всі умови на найвищому рівні. У такому віці хлопцям все це є цікавим, приємно бути викликаним у збірну. Це почесно і відповідально, тож футболісти працюють  уважно і завзято. Можливо, навіть, з більшим натхненням, ніж у своїх рідних клубах.

– Як би Ви окреслили основні завдання цього п’ятиденного збору? Чому необхідно приділити увагу та попрацювати?
– Надважливе значення у сучасному футзалі мають стандартні положення, тому їм на цьому зборі приділимо підвищену увагу. Це аути, кутові, штрафні удари – ми багато працювали над цим компонентом і протягом року на попередніх зборах, але всі напрацювання треба ще раз пригадати, щоб привести до спільного знаменника, внести якісь корективи, щоб потім до цього вже не повертатися. Ще два важливі моменти – це гра у більшості «5 на 4», та у меншості «4 проти 5».

Що нам вдалося, а що ні, проміжні підсумки хотів би побачити за якістю гри та результатом товариського матчу проти харківської Академії футболу ФК «Кобра», який ми зіграємо в четвер.

–  Цьогоріч юнацька збірна грала товариські матч в Ірані, приймала участь на турнірі в Чехії. Теоретичні заняття плануєте прив’язати безпосередньо до аналізу матчів, які були зіграні?
– Так, у нас заплановані щоденні теоретичні заняття. На них зосередимося на матчах саме останнього турніру у Чехії, де результат був не найкращий. Спробую скласти заняття так, щоб гравці самі визначали свої помилки, а потім будемо разом аналізувати, знаходячи правильні рішення.

– А особисто Ви після власного розбору тих матчів що відзначили для гравців?
– Перш за все, ми поступалися у силових єдиноборствах. За габаритами, за своїми фізичними кондиціями ми виявилися слабшими на цьому етапі. Це саме стосується і реалізації своїх моментів.

– Сезон майже завершений. Що очікує на гравців найближчим часом?
– Влітку футболісти будуть відпочивати, а потім готуватися до майбутнього сезону у своїх клубах. Найближчий збір цієї команди запланований на вересень, який буде передувати товариським матчам. Особливих новин стосовно майбутнього юнацького чемпіонату Європи поки немає. Чекаємо на жеребкування у червні. Відбіркові матчі відбудуться у березні наступного року, фінальна частина – восени 2019 року.

Джерело - Прес-служба Асоціації футзалу України 

Похожие Новости

Комментарии:

Вы должны быть зарегистрированы чтобы оставлять комментарии. Авторизуйтесь под существующим аккаунтом или создайте новый.

Futsalua © 2017 Проект разработан командой Futsal Ukraine. Все права защищены.