ИспанияИспания. Лучшие голы, комбинации и сейвы ответных матчей 1/4 финала плей-оффЭкстра-лигаДмитро Камеко: «Часто звучали репліки "це ж, б…, тренер!!!", хоча помилявся Камеко-гравець.»ИспанияИспания. Примера. 1/4 финала. «Хаэн» вырывает победу на последних секундахФутзал в миреНовости от FutsalMania: перестройка в "Спортинге" и замена Рикардиньо?ОдессаОдесса. Лига Содружества. Лето-2018. 1 тур. Противостояние братьев-вратарей...РоссияАлександр Лукин: «Ловлю кайф от классного кадра»Испания22.00. Испания. 1/4 финала. LIVE!Беларусь18.30. Беларусь. Плей-офф. 1/2 финала. Второй матч. «Столица» (Минск) – «Лидсельмаш» (Лида). LIVE!Экстра-лига«Сокіл» в Угорщині: хороша гра і корисний досвід (+ відео)РоссияРоссия. Итоги 1/4 финала плей-офф от Евгения Кустова. Без интригиЭкстра-лигаАндрій Федюк: «У серії з «Продексімом» не вистачило Кузя»Экстра-лигаВалентин Вакула: «Хотілося б більше працювати разом з клубами та спільно розвивати футзал»ЛатвияВиталий Воскан: «Для нас постоянное лидерство «Никарса» – вызов»Ассоциация футзала УкраиныСергій Владико та Андрій Новіков завітали до КраматорськаФутзал в миреКоманда НААУ перемогла на чемпіонаті світу Mundiavocat2018Ассоциация футзала УкраиныСергій Владико та Андрій Новіков зустрілися з футзальною громадськістю Луганської областіЭкстра-лигаВелика турнірна таблиця чемпіонатів України (1993-2018)Футзал в мире«Київ-Академія» став переможцем чемпіонату світу серед державних структурЮношеский футзалЮнацька збірна України обіграла «Кобру»Экстра-лига«Екстра-футзал»: випуск № 27

Юнацька збірна України обіграла «Кобру»

Юнацька збірна України впевнено здолала харківську «Кобру» у товариському матчі

17 травня у рамках навчально-тренувального збору, який проходить у Харкові Юнацька збірна України провела товариський матч з місцевим клубом «Кобра».

Зустріч розпочалася з атак юнацької збірної, і якщо кільком першим ударам бракувало влучності, то на 5-й хвилині Едуард Нагорний ударом з дуги відкрив рахунок. За кілька секунд «збірники» подвоїли свою перевагу. Після передачі Масевича з кутового Данило Белан ударом у дотик відправив другий м’яч у ворота «Кобри».

Головний тренер харків’ян Юрій Кобзар був змушений брати тайм-аут. Активності «Кобри» вистачило на кілька хвилин, після чого юнацька збірна України знову затисла суперника на його половині, і на 10-й хвилині рахунок збільшився до 3:0 – після прострілу Бланка з ауту Белан ударом зі штрафного майданчика переправив м’яч у ворота.

Збірна і надалі диктувала свої умови, але на 13-й хвилині помилка біля своїх воріт призвела до виходу Пилипка сам на сам з Гуйваном, і голкіпер у цій дуелі виявився сильнішим. Після цього епізоду головний тренер юнацької збірної Віталій Одегов провів планову заміну голкіпера. На майданчик вийшов Володимир Гнатковський, який на 17-й хвилині вперше вступив у гру, коли відбив дальній постріл Луньова. За хвилину збірна відповіла контратакою, але Негела не зміг переграти Шевченка. Перша 20-тихвилинка завершилася з результатом 3:0 за юнацькою збірною України.

Після перерви «збірники» продовжили тиснути на ворота «Кобри», однак, Белан та Меденець змарнували свої шанси збільшити перевагу. На 24-й хвилині «Кобра» ледь не покарала Завертаного за обрізку. Довбня перехопив м’яч у центрі майданчика, вийшов справа сам на сам, але щосили пробив у Гнатковського. Це був його останній сейв у зустрічі – на решту часу у позицію у воротах займав Євгеній Козлов.

У другій половині другого тайму обидві команди грали майже без захисту, створюючи безліч гольових моментів. Втім, проблеми з реалізацію були як в одних, та і в інших. На 33-й хвилині Негела був дуже близьким до голу, але з чотирьох метрів пробив повз ворота. А от за хвилину Денис Бланк своїм шансом скористався сповна – після його удару з семи метрів м’яч від стійки опинився в воротах.

За 3:30 до фінальної сирени Віталій Одегов взяв-тайм-аут, після якого Белан вийшов п’ятим польовим. Хвилину тривала масована атака юнацької збірної України, але влучного удару так і не сталося. Юрій Кобзар за 2:08 до завершення матчу пішов на крок-відповідь, і вже у «Кобри» вийшов п’ятий польовий. Тільки-но м’яч опинився у «збірників», Белан з’явився на майданчику у воротарській футболці і результативним ударом встановив остаточний рахунок – 5:0.

Юнацька збірна України – «Кобра» (Харків) – 5:0 (3:0)

Юнацька збірна України: 12. Микола Гуйван (20. Володимир Гнатковський, 13, 1. Євгеній Козлов, 25) – 2. Денис Бланк, 9. Мар'ян Масевич, 8. Данило Белан, 11. Федір Овакімян – 7. Владислав Завертаний, 4. Едуард Нагорний, 9. Мар'ян Масевич, 3. Олег Негела, 15. Єгор Сиплівець, 6. Владислав Музиченко, 14. Вадим Меденець, 10. Владислав Сорокін

«Кобра»: 1. Дмитро Шевченко – 6. Роман Безручко, 10. Микита Довбня, 8. Олександр Корепанов, 18. Павло Скубченко – 99. Руслан Тат’янко, 7. Данило Луньов, 9. Микола Стеблинський, 31. Назар Пилипко, 15. Сава Лутай, 16. Дмитро Марков, 17. Сергій Тесленко

Арбітри: Денис Куций, Денис Чумак

Голи: Едуард Нагорний, 5, Данило Белан, 6,10,39, Денис Бланк, 34

Попередження: Павло Скубченко

Прес-служба Асоціації футзалу України

Похожие Новости

Комментарии:

Вы должны быть зарегистрированы чтобы оставлять комментарии. Авторизуйтесь под существующим аккаунтом или создайте новый.

Futsalua © 2017 Проект разработан командой Futsal Ukraine. Все права защищены.