Сборная УкраиныОлександр Косенко: «Якщо не вважати, що ми вийдемо із групи, то не варто навіть намагатися» БеларусьМаксим Воронин: «Свои голы для меня второстепенное, я не бомбардир»БеларусьБеларусь-2020/21. Тур 1. Бескомпромиссное началоВетераны«Чорне море» і «Syngenta» перемагають в Одесі (+ ВІДЕО)РоссияАркадий Белый: «Все слагаемые нашей клубной системы сработали на чемпионство»Футзал в миреКлубный чемпионат Азии возможно будет перенесенЭстонияВіктор Кравцов став гравцем «Смсрахи»Казахстан«Кайрат» и все остальные. Досрочное завершение чемпионата Казахстана – слабость всей лигиЭкстра-лигаFavbet Екстра-ліга 2020/21. 3 тур. Миролюбивий «ХІТ» і перша перемога «Сум»РоссияЛео перешел в «Норильский никель»ВетераныКубок України 40+. Фінальний день. LIVE!БеларусьВысшая лига Беларуси 2020/21: заявки командРоссия«Норильский никель» подписал Максима Волынюка и Романа БукинаКазахстанКака: «Вина в том, что чемпионата Казахстана не завершили, лежит на УЕФА, которая не дала нам времени, чтобы доиграть»БеларусьДаниил Кривицкий: «В Испании люди приходят как на свадьбу, они живут футзалом»ВетераныКубок України 40+, 50+. Чемпіонат Украіни 60+. День 4. LIVE!Экстра-лигаFavbet Екстра-ліга 2020/21. 3 тур. «Сокіл» – «Ураган». АнонсЭкстра-лигаСергій Литвиновський повернувся в «ІнБев»Экстра-лигаFavbet Екстра-ліга 2020/21. 3 тур. Анонс матчів суботиВетераныКубок України 40+, 50+. День 3. LIVE!

Аматорський футзал: пристрасті по-черкаськи

Учора після матчу екстра-ліги ФК ЧФК – Майфон (3:1) між президентом Асоціації футзалу Черкаської області Юрієм Гончаровим та капітаном ФК Рувер Віталієм Косуном сталася тривала розмова на підвищених тонах прямо на паркеті.


Віталій підійшов до очільника футзалу з претензіями щодо участі в складі ФК ЧФК гравців Аксьонова Ярослава і Степаненка Сергія. 

На думку Косуна, цих гравців дозаявили після 13 листопада, що заборонено регламентом. 

Табло зловило всіх учасників конфлікту й дізналося їхні позиції. 

Віталій Косун, капітан Рувера: «Після першого туру в складі ЧФК з’являється дві нові людини. Я підходжу до Россохи, питаю, а як це можна дозаявляти після першого туру? Він відповів: «А що тут такого?». Я не зовсім розумію, що відбувається кожного року. То Рятівник грає вісім чоловік у першій і вісім чоловік у другій команді, то тут починається дозаявка, тому що це ЧФК. Це напрягає. Усі роблять однакові внески – умови для всіх теж мають бути однакові. 

Я взагалі пропоную збирати всі команди і порушувати це питання на загальному зібранні. Гончаров мені сказав, що турнір багато в чому підлаштовували під мене. Та не питання – якби ви заборонили, я б не грав. Я на зібранні сказав, що у мене буде грати четвірка з Кропивницького. А за тиждень до тірніру кажуть, що іногороднім не можна буде грати. Як це? У мене тренувальний процес розпочався в серпні. Я три місяці їх возив, кормив, поїв, а тут мені за тиждень кажуть, що їм не можна буде грати. Завершиться цей турнір, будь ласка, за рік скажіть, що на легіонерів буде табу чи на приїжджих. 

Я не проти, нехай будуть дозаявки, але дайте тоді й іншим зелене світло. Он Цетус просив – у них з голкіперами напряг, у мене така ж історія – я хотів би одного додати. Або всім, або нікому».


Додамо, що президент Майфона Сергій Майчук після гри з ЧФК написав протест.
 

Сергій Мачульський, капітан ФК ЧФК: «Я не знаю, про яких незаявлених гравців ідеться – у нас все заявлено. Косун не розібрався – не було ніякої дозаявки. Перед стартом чемпіонату до мене підійшов журналіст Черкаского спорту і запитав попередній варіант заявки – я дав йому попередній варіант, але він був неостаточний. Рувер собі щось придумав, що ми дозаявили двох футболістів, але вони були в наших планах із самого початку. Тому тут все чисто. Наша заявка в паперовому варіанті є в організаторів».

Аналогічно висловився і президент Асоціації Юрій Гончаров. Він теж підкреслив, що заявка ЧФК, яка була на сайті – не була остаточною. Він також додав, що заявка ФК ЧФК з Аксьоновим і Степаненком у складі є в організаторів.

Пізніше Віталій Косун додав ще один коментар

– Ця заявка – «фількіна грамота». Її ніхто не бачив, а переробити вони її можуть багато разів. Заявка має бути на сайті Черкаського спорту як офіційного мовника Асоціації футзалу, а її досі немає. Усіх команд екстра-ліги є, а ЧФК досі немає! І поняття «попередня» дуже розмите і це привід для маніпуляції, – вважає Косун.

Джерело  Табло
 

Похожие Новости

Комментарии:

Вы должны быть зарегистрированы чтобы оставлять комментарии. Авторизуйтесь под существующим аккаунтом или создайте новый.
2019-12-02 11:39:59 Такие вещи происходят сплошь и рядом... Не бесплатно, конечно...

Futsalua © 2018 Проект разработан командой Futsal Ukraine. Все права защищены.