БеларусьБеларусь-2019/20. Финал. Матч 4. Григорьев забивает, ВРЗ вырываетЭкстра-лига«Енергія» мінімально поступилась у першому товариському поєдинку в ГороденціФутзал в миреДмитрий Камеко: «Может быть, со временем получу белорусский паспорт и это устроит скептиков»Лига чемпионов УЕФАБруно Таффи: «Я очень удивился такому выбору…»Лига чемпионов УЕФАСергей Крыкун: «Надеялся, конечно, что «Финал четырех» оставят в Минске»ИталияМарвін Перкович продовжить кар'єру в «Альма Салерно»ИспанияФутзальные чемпионаты Испании обретут профессиональный статусБеларусьСергій Задорожний: «Складно вболівати за когось з пари ВРЗ - "Вітен", бо в обох грають українські виконавці»Футзал в миреШвеция: в финале сыграют «Гетеборг» и «Хаммарбю»Лига чемпионов УЕФАИван Мельников: «Самое главное – наш Финал четырех все-таки состоится»ВетераныВиктор Бакум нуждается в помощи!Экстра-лигаВалерій Легчанов: «Підсумковий результат для нас негативний, але ми його сприймаємо, як проміжний етап»УкраинаФінал восьми чемпіонату України серед ЗВО відбудеться у Сумах Лига чемпионов УЕФАФинал четырех Лиги чемпионов пройдет в Барселоне в октябреЧемпионат мираВизначено нові дати проведення усіх турнірів під егідою УЄФА серед футзальних збірнихЭкстра-лигаВіталій Скорий: «Проти Феррао має захищатися не один гравець, а вся команда»ВетераныАндрій Федюк: «Багато команд Екстра-ліги можуть позаздрити грі «Чорного моря» з п’ятим польовим»ПортугалияИван Чишкала – игрок лиссабонской «Бенфики»ВетераныV Регулярный чемпионат Украины 40+. Лучшие – Поддубный, Лысенко, МосквинФутзал в мире«ЕРА-ПАК» став ФК «Хрудім»

Черкаська «Zabava» взяла участь у чемпіонаті світу з футзалу серед силових структур

З 6 по 11 жовтня у Голландії пройшов черговий чемпіонат світу з футзалу серед силових структур.


Представником від України в категорії 45+ був черкаський колектив FC «Zabava». Загалом наші хлопці зіграли 7 матчів.

Перемоги були отримані над командами із Румунії і Голландії (3:0 та 2:1), в нічию зведені матчі проти Сербії і Словаччини (1:1 та 3:3), поступилися бразильцям і італійцям (0:1 та 1:4).

В 1/16 фіналу жеребкування звело із потужним суперником – командою Хорватії. Зі слів вболівальників – це була найкраща гра наших земляків, хоча і поступилися із рахунком 1:2.

Із 35 команд-учасниць колектив із Черкас посів почесне 18 місце.


Джерело - Черкаський спорт

Похожие Новости

Комментарии:

Вы должны быть зарегистрированы чтобы оставлять комментарии. Авторизуйтесь под существующим аккаунтом или создайте новый.

Futsalua © 2018 Проект разработан командой Futsal Ukraine. Все права защищены.