РоссияРоссия-2020/21. Суперлига. Тур 3. LIVE!Детский футзалДЮСШ-ФСК «Іллічівець» (Роздільна/Чорноморськ) – переможець Кубку ліги U-17ВенгрияВенгрия-2020/21. Тур 4. LIVE!КазахстанВиктор Тарчило: «Мы будем показывать красивую, агрессивную и современную игру»КазахстанДмитрий Клочко: «От сезона жду только положительных эмоций»КазахстанВ столице Казахстана создается профессиональный футзальный клубМолдоваАлександр Голбан: «В скором будущем мы опубликуем Стратегию развития футзала в Молдове»БеларусьБеларусь-2020/21. Тур 4. LIVE!Экстра-лигаFavbet Екстра-ліга 2020/21. 6 тур. Квартет йде у відривКазахстанАлександр Соколов – новый главный тренер МФК «Аят»ИспанияМатеус Преа: «Мне было бы очень интересно снова встретиться с командой из Казахстана»ВенгрияВолодимир Колок: «Треба навчитись вірити й чекати результату, адже він не приходить швидко»Женский футзалДанило Єрьомка: «УАФ може врятувати жіночий футзал одним розчерком пера»ФранцияФранция-2020/21. Тур 2. LIVE!МолдоваКристиан Малышенко: «Никто не давал нам ни единого шанса, когда мы отправились во Францию»Лига чемпионов УЕФАСтало известно расписание финала четырех Лиги чемпионов УЕФА 2020/21Первая лига Юрій Іванишин: «У Рівному на нас очікувала своєрідна контрольна робота»КазахстанБразильский вратарь Веллозу перейдет в МФК «Атырау»Футзал в миреНаши за границей. Первая победа Олега ЗозулиЭкстра-лигаFavbet Екстра-ліга 2020/21. 6 тур. Анонс матчів суботи

Віталій Косун: «Запрошую Сергія Мачульського і Юрія Гончарова на детектор брехні за свій кошт»

Організатор Рувера Віталій Косун прокоментував матч з ФК ЧФК (1:2) і відповів на післяматчевий флеш-коментар Сергій Мачульського. 


Спочатку подаємо післяматчевий коментар капітана ФК ЧФК Сергія Мачульського

– Тільки позитивні емоції після гри. Футзальною технікою бог нагородив тільки мене в команді, тому за рахунок бажання, характеру і самовіддачі здобули результат. Добре, що нарешті до Панченка достукались – він зрозумів, що треба грати біля чужих воріт, на лінії. Якби не на лінії стояв, то влучив би у борд Черкаських Мавп над воротами, а так все склалося добре. Дуже раді цій перемозі, був міні-банкетик – відсвяткували. Усе позитивно – зібрались, налаштувались. 

Президент дуже просив, що треба включатись у боротьбу, тому що ми випали з маршрутки. Була й принциповість матчу. Пожежники наші навіть танцями закріпили успіх. Як вища ліга. 

– З трьома замінами ви дали такий бій. У чому різниця з попередніми поєдинками?
– Трошки потренувались, трошки набубнів на деяких. Десь переглянули своє ставлення. Деякі за інші команди перемагали 10:0 і продовжують носитись по полю, бо курсантки на трибунах. А потім ноги ледь волочили. Є багато нюансів. Загалом прибавили і це вселяє оптимізм. Президент попросив, щоб ми підрежимили і ми підрежимили. Найосновніше, що підрежимили. От вони й плоди.
 

А ось і коментар Віталія Косуна:

– Гра нормальна, бойова.  Бентежить якість суддівства – усі спірні моменти розвертають в один бік. Що стосується гри – дякуємо супернику. Десь були наші помилки. Червона картка, емоції, нерви не витримали, це наша помилка беззаперечно. 

– Чи не здалося тобі, що ваша основна четвірка недопрацювала в цьому матчі?
– Важко назвати її основною, тому що в минулій грі у нас видалили Сергія Тимофієнка, чим трохи розсипали четвірку. Його місце посів Сергій Гарнага і не зовсім вписався, хоч і старався. І наступну гру будемо грати не оптимальним складом. До речі Скорова видалили дуже безгулздо. Уже після гри я дізнався, що не він вийшов п’ятим на паркет, коли отримував першу жовту. Була і друга жовта також недоречна. Але хочу сказати, що це питання до нашої дисципліни. Вона дійсно розладилась і це моя вина й моя проблема, яку я буду вирішувати. Ми отримуємо гірчичники не за футбольні моменти.  

Хотілося б більш детально підійти до слів Сергія Мачульського. Оскільки він такий розумний, хочу запросити його або Юрія Гончарова на детектор брехні. Або ж їх обох. Поліграф є в Черкасах у психоневрологічному центрі «Правда». Я готовий оплатити всі послуги. 

У мене три запитання, які адресовані до цих людей:

– Чи була допомога з боку арбітрів у матчі з Рувером?

– Чи були маніпуляції на старті чемпіонату з заявковим листом команди ЧФК? 

– Чи є таке негласне завдання вбити команду Рувер як претендента на чемпіонство?

Я за свій рахунок пропоную їм довести свою позицію. Якщо я буду неправий у цій ситуації, і дарма влаштовую цей переполох, то готовий публічно на відео вибачитись через ваш сайт чи через будь-який інший, щоб закрити це питання раз і назавжди. Якщо вони справжні чоловіки, давайте зробимо це. Бо Юрій Гончаров назвав зняття Майфона на загальнокомандному зібранні «не чоловічим вчинком».

І ще одне. На зібраннях з Юрієм Гончаровим від нього я чув, що футзал йому в тягар і що він неприбутковий, а забирає сили й нерви. Також він казав, що непроти передати його комусь, хто буде дійсно зацікавлений в організації цього виду спорту на Черкащині. Так-от, можливо, треба так і зробити? Я думаю, що люди знайдуться, – сказав Косун.

Джерело  Табло

Похожие Новости

Комментарии:

Вы должны быть зарегистрированы чтобы оставлять комментарии. Авторизуйтесь под существующим аккаунтом или создайте новый.

Futsalua © 2018 Проект разработан командой Futsal Ukraine. Все права защищены.