Экстра-лигаFavbet Экстра-лига 2020/21. 2 тур. LIVE!ПольшаКубок Польши-2019/20. Финал. Матч 2. LIVE!Россия«Синара» – бронзовый призер Суперлиги России-2019/20Футзал в мире«Лития» – обладатель Суперкубка Словении-2020Беларусь«Витэн» – обладатель Суперкубка Беларуси-2020РоссияИван Мельников: «Мы очень долго шли к этой победе»Экстра-лигаFavbet Екстра-ліга 2020/21. 2 тур. «Ураган» – «Кардинал-Рівне». АнонсПортугалияПортугальская Liga Placard возвращается 3 октябряРоссияМФК КПРФ – чемпион России-2019/20АргентинаСантьяго Басиле: «Будет ощущаться отсутствие игрового ритма – ситуация похожа на перерыв после долгой травмы»ГерманияМихал Салак: «Победа в Германии – мотивация для дальнейшей работы»БеларусьСергей Подалинский: «Это геноцид наших силовых ведомств по отношению к простым людям»БеларусьАнонс Суперкубка Беларуси-2020. «Витэн» (Орша) – БЧ (Гомель)ЛатвияАлександр Савинцев возглавил латвийский «Петров»РоссияЗвиад Купатадзе: «Пока у меня есть силы, буду играть»Италия«Футзал Санджованезе» орендував Богдана ГуменюкаЭкстра-лигаFavbet Екстра-ліга 2020/21. 2 тур. «ХІТ» – «Енергія». АнонсЭкстра-лигаЕкстра-футзал. Сезон 2020/21. Випуск N 1Экстра-лигаФК «Food Centre-Sumy» перейменовано на АФФК «Суми»Женский футзалЮлія Титова відновила футбольну кар’єру в «Житлобуді-2»

Президент "Майфона" знімає команду з чемпіонату Черкащини в знак протесту

Президент черкаського "Майфона" знімає команду через справу по матчу з ЧФК.


Мені боляче це навіть писати і розуміти але на сьогодні реальність така. Команда «ФК МАЙФОН» вимушена знятися з областного футзального турніру через нерівність умов для команд, втрати спортивного інтересу, недоорганізованості даного турніру та бажанням можливо хоч в такий болючий спосіб змінити ситуацію на майбутнє в нашому прекрасному футбольному регіоні.

Далі все по порядку і як завжди детально по поличкам.

Почну з того що я не мав наміру отримати 3 залікові бали а поставив задачу щось змінити і головне показати звичайним вболівальникам хто є хто і як воно займатися спортом.

1. Офіційна відповідь на мій протест. (прикладаю фото самого протесту)
 

Цитую : «Відхилити даний протест в зв’язку з необґрунтованістю та наданому в неповному обсязі».

Виявляється я повинен був додати на протязі 24 годин протокол матча (який є в федерації) та заявку команди ФК ЧФК яку повинен був перед першим туром!!! піти в федерацію та сфотографувати чи попросити. А сайт Черкаський спорт не являється офіційним в цьому питанні. Нажаль чи на радість це мій перший протест і можливо є юридичні аспекти і я уточню їх у спеіалістів та проконсультуюсь в федерації футзалу України.
 

2. Далі неофіційно мені пояснили що і як.

1) Сайт не є офіційним і ще що для мене стало надважливим на майбутнє – все що говорили на зібранні то лише слова а коли до справи то в руки регламент і малоймовірно що ти будеш правий. Чому для мене важливо – та тому що я звик працювати і вірити людям але тут схоже не моє середовище існування, та й принцип спортивної рівності втрачений. Вирішили одне а кому треба той працює як бажає.

2) В регламенті в 4 пункті розділу «ЗАЯВКИ» написано що заявка повинна бути паралельно надіслана на електронну пошту [email protected]. Про це між іншим домовлялися і на зібранні. Я запропонував показати цей електронний лист адже електронна пошта зберігає дату, час надсилання і якщо заявка була подана вчасно то я був би неправий. На що отримав відповідь що немає такого листа і головне надрукована форма дату якої перевірити неможливо.

3) Я запитав чому ніхто з 6 гравців(так так не 2 а в загальному дозаявлено 6 людей!!!) яких нема в попередній заявці ніхто не грав в першому турі. На що отримав відповідь що ці гравці грали за свої основні команди на кубок(кому цікаво –ФК Атлетік Бровари, Альтернатива Київ, Манзана Київ), хоча як виявилося ці гравці перед нашим матчем встигли теж зіграти гру за свій клуб в Києві і приїхати в Черкаси.

Думаю з заявкою розібралися і кожен для себе зрозумів що і як.

4) Форма. Зі слів представника виявилося що форму команди викрали(мабудь частково бо більшість грала в нормальній формі) і вони терміново купували схожу форму в місті(в цьому не сумніваюся). Також зі слів Гончарова Юрія Андрійовича пункти регламенту 10 та 11 про екіпіровку та обов’язковість номеру на футболці не являються такими за які накладаються дисциплінарні санкції і в нас не рівень чемпіонату України а лише аматорський рівень. Як на мене якщо не буде правил то такий цей рівень і залишиться, в приклад поставлю чемпіонат Скворцова Павла де гравці без номеру чи з різним кольором гетр просто не випускаються на поле і повірите наразі всі команди в красивій формі і питань ні в кого немає. Цей пункт для тих команд які по якійсь причині не матимуть форму з номером в цьому чемпіонаті – спокійно виходьте і грайте, тут можна.

5) Варто зазначити що все що описано в заявці та обговорено було на зібранні всіх команд я виконав в повній мірі і чесно кажучи надіявся що всі віднесуться до нашої спільної справи відповідально. Заявка подана вчасно, заявка на першу лігу оформлена і подана згідно регламенту і побажань інших учасників(3 легіонери які є в обох заявках),фотографії в архіві прикріплені, форма вся одного типу, з однаковим кольором гетрами, ба більше я ще набив прізвища гравців на ці футболки та замовив тренувальні футболки(це для вболівальників – щоб вони відчували серйозність турніру і емоції були ще більші), вчасно оплатив всі внески(немалі між іншим).

6) Внесок. Внесок на дві команди склав 11700+11700=23400грн. Тобто при плануванні в 10 ігор на сезон це 1170грн гра. Ми встигли зіграли 2 гри в Екстра лізі та 3 в першій лізі. 23400-2340-3510=17550. До чого це я рахую. У мене буде прохання до організаторів та особисто Гончарова Юрія Андрійовича залишок коштів які не будуть використанні в зв’язку зі зняттям моєї команди перевести на рахунок спортивної школи рідного мені м. Тального ФК«ТАЛЬНЕ-ДЮСШ» (МФО 380805, 25768920, р/р 26009301281 ФК «ТАЛЬНЕ») для розвитку дитячо-юнацького футболу. Повірите там великий брак бюджету а діти стараються їздити на чемпіонат України, надіюсь на вашу совість. Заяву окремо від руки напишу і направлю на електронну адресу [email protected], бо знову буду юридично неправий Між іншим учасникам турніру радив би теж написати заяви адже Ви теж фінансували кожну гру з нами(у когось це 1170грн а хтось ще не зіграв гру з нами і це 2340) але направляйте кошти на розвиток спорту.

Висновок: А висновок кожен зробить собі сам, можливо я занадто серйозно поставився до цього чемпіонату але я хотів отримувати чисті яскраві емоції а не два тижні погано спати і думати чому так сталося і що робити далі. Спорт повинен приносити задоволення а наразі це конфлікти, переживання і непотрібний негатив. Надіюсь все зміниться адже не все так погано, просто інколи надії не виправдовуються. Нажаль рік підготовки команди прийдеться забути і почати все з нуля. Окремо хотів би вибачитися перед кожним футзалістом моєї команди – хлопці вибачте що залишив Вас без зимнього футзалу, повірте далі буле яскравіше, чесніше та емоційніше.

Джерело - фейсбук-сторінка Сергія Майчука

Від futsalua.org: Ми залишили стиль тексту автора без змін.

Офіційна версія:

У порядку денному був розгляд протесту президента ФК «Майфон» (Черкаси) Сергія Майчука, який був поданий після закінчення гри його команди у матчі 2 туру чемпіонату Черкаської області з футзалу серед команд екстра-ліги проти ФК «Черкаський фанерний комбінат», яка відбулася 01.12.2019р. У протесті зазначено, що за ФК «ЧФК» грали двоє не вчасно заявлених, на його думку, гравців і один з них на майданчику грав у футболці без номера.

Проте наданий протест, за інформацією президента Асоціації футзалу Черкаської області Юрія Гончарова, не відповідає вимогам нормам регламенту проведення чемпіонату та не підглядає розгляду. Простіше кажучи – була надана лише заява (протест) і все. Документів, або їх копій, підтверджуучих написане, не було надано.

Джерело - Черкаський спорт

Похожие Новости

Комментарии:

Вы должны быть зарегистрированы чтобы оставлять комментарии. Авторизуйтесь под существующим аккаунтом или создайте новый.

Futsalua © 2018 Проект разработан командой Futsal Ukraine. Все права защищены.