Экстра-лигаFavbet Екстра-ліга 2020/21. 3 тур. LIVE!БеларусьВысшая лига Беларуси 2020/21: заявки командФутзал в миреКака: «Вина в том, что чемпионата Казахстана не завершили, лежит на УЕФА, которая не дала нам времени, чтобы доиграть»ВетераныКубок України 40+. Фінальний день. LIVE!БеларусьБеларусь-2020/21. Тур 1. LIVE!БеларусьДаниил Кривицкий: «В Испании люди приходят как на свадьбу, они живут футзалом»ВетераныКубок України 40+, 50+. Чемпіонат Украіни 60+. День 4. LIVE!Экстра-лигаFavbet Екстра-ліга 2020/21. 3 тур. «Сокіл» – «Ураган». АнонсЭкстра-лигаСергій Литвиновський повернувся в «ІнБев»Экстра-лигаFavbet Екстра-ліга 2020/21. 3 тур. Анонс матчів суботиВетераныКубок України 40+, 50+. День 3. LIVE!Экстра-лигаСуддівська післямова. Сезон 2020/21. Випуск 1БеларусьСтепан Новик: «Тяжело перестроиться и начать играть в «правильный» футзал со своими тонкостями и нюансами»МолдоваСергей Такот: «На одну игру легче выложиться и добиться результата, чем когда за 5 дней ты проводишь 3 матча»БеларусьМаксим Шмаенков и Денис Семенюк – новые игроки МФК «Минск»БеларусьРяды «Борисов-900» пополнили Александр Барановский, Максим Титко и Евгений ШуткоЭкстра-лигаFavbet Екстра-ліга 2020/21. 3 тур. «Енергія» – «ІнБев». АнонсЧемпионат ЕвропыРикардо Кака: «Перед сборной Казахстана стоит проблема отсутствия игровой практики»КазахстанКазахский «Актобе» подпишет победителя Лиги чемпионовМолдоваВ сезоне-2020/21 от Молдовы в Лиге чемпионов никто не сыграет

Олександр Алієв у заявці «Карбона» для участі у чемпіонаті Черкащини з футзалу

Колишній гравець збірної команди України та київського «Динамо» у заявці команди «Карбон» (Черкаси), яка грає у вищій лізі чемпіонаті Черкаської області з футзалу


При вивченні заявочних листів, які були подані у відповідні терміни (перед стартом чемпіонату) команд, які беруть участь у чемпіонаті Черкаської області з футзалу сезону 2018/2019 років, було помічено, що багато команд відзначилися доволі таки цікавими та збалансованими складами. А по ходу з’ясувалося, що дехто підсилився і доволі таки зірковими виконавцями.

Коли «Черкаський спорт» з поміж інших вивчав заявку команди «Карбон» і їхні шанси на чемпіонат, то відразу не було звернуто увагу на одне прізвище – Алієв Олександр. Але все таки було вирішено поцікавитися у президента «Карбона» Нарека Казаряна - «Часом чи це не той самий Олександр Алієв?», на що той спокійно відповів - «Так». Нарек Казарян додав, що відомий у минулому гравець національної збірної команди України, київського «Динамо» і багатьох інших футбольних клубів Олександр Алієв планує зіграти за черкаську команду вже у другому турі чемпіонату Черкащини, який відбудеться 24 листопада. У 2 турі «Карбон» (Черкаси) зустрічається з ФК «Колос» (Чорнобай). Початок гри о 14:00.

Джерело - Черкаський спорт

Похожие Новости

Комментарии:

Вы должны быть зарегистрированы чтобы оставлять комментарии. Авторизуйтесь под существующим аккаунтом или создайте новый.

Futsalua © 2018 Проект разработан командой Futsal Ukraine. Все права защищены.