РоссияАлександр Попов: «У нас не будет проблем с игровой практикой…»КазахстанБетао намерен покинуть МФК «Атырау»ИспанияСантана – в «ЭльПосо», Жарагуа – в «Никеле», Гадейя – в «Барсе» транзитом через «Кайрат»РоссияСуперлига и Высшая лиги России возобновятся 1 августаЭкстра-лигаУ другому товариському матчі «Енергія» взяла гору над «Городенкою»ИспанияЭскердинья: «Никто не хочет сыграть в экспресс-плей-офф больше, чем я»КазахстанМатеус Преа: «Наша цель – завоевать место в Лиге чемпионов УЕФА» КазахстанИгроки «Кайрата» сдали положительный тест на коронавирусБеларусьДенис Мазной попрощался с «БЧ»ИталияВилде переходит в «Синьор Престито СМБ»РоссияАлександр Рахимов: «Сложно переживать и осознавать, что «Динамо» закрывается»БеларусьБеларусь-2019/20. Финал. Матч 4. Григорьев забивает, ВРЗ вырываетФутзал в миреДмитрий Камеко: «Может быть, со временем получу белорусский паспорт и это устроит скептиков»Лига чемпионов УЕФАБруно Таффи: «Я очень удивился такому выбору…»Лига чемпионов УЕФАСергей Крыкун: «Надеялся, конечно, что «Финал четырех» оставят в Минске»ИталияМарвін Перкович продовжить кар'єру в «Альма Салерно»ИспанияФутзальные чемпионаты Испании обретут профессиональный статусБеларусьСергій Задорожний: «Складно вболівати за когось з пари ВРЗ - "Вітен", бо в обох грають українські виконавці»Экстра-лига«Енергія» мінімально поступилась у першому товариському поєдинку в ГороденціФутзал в миреШвеция: в финале сыграют «Гетеборг» и «Хаммарбю»

Віталій Косун: «Так не можна, що одна людина ухвалює всі рішення, у тому числі й спірні»

Капітан Рувера Віталій Косун висловився щодо рішення Асоціації футзалу Черкаської області, яке потягнуло за собою зняття команди Майфон з екстра-ліги.


Нагадаємо, що Косун одним із перших висловив своє невдоволення щодо ситуації по заявці ЧФК.

– По-перше, дуже шкода Сергія Майчука, по-друге, шкода пацанів, які разом уже скільки бігають, а так дві гри зіграли і будуть сидіти на трибуні. Особисто я вважаю, що треба сідати за стіл і вертати Майфон у турнір. Робити два кроки назад і вирішувати ці всі моменти щодо заявки-дозаявки. Так не можна, що одна людина ухвалює всі рішення, у тому числі й спірні, при тому, шо 90% публіки футзалістів і команд обурюються, а довести нікому нічого неможливо. Усе приймається з усмішками на обличчі й навіть не обговорюється. 

Я вважаю, що ми маємо абсолютне право висловити свою думку і порушити питання загальних зібрань, бо ми всі є інвесторами цього турніру. Він існує за наші гроші. Організація чемпіонату зобов’язана у нас запитати й ухвалити рішення. 

Турнір якоюсь мірою втрачає свій сенс, тому що з нього іде команда Майфон. Так не можна. Їх треба вертати і продовжувати змагання в спокійному руслі. Зібрати всіх представників екстра-ліги за одним столом і вирішити це питання. Я вважаю, що Гончаров не має права одноосібно ухвалювати рішення. 

Що таке це КДК? Там усі зацікавлені в одному. Чому КДК не складається з усіх представників екстра-ліги? Їх не треба 20-30 чоловік – усього шість команд. Зокрема й Гончаров є представником МСК Дніпро, крім того, що він організатор. Пацанів шкода. Так не можна чинити щодо футзалістів, які готувались. А скільки грошей було витрачено. Хотілось би повернути Майфон. Або взагалі закривати цей турнір. Без Майфона я не бачу інтересу в цих змаганнях, – підсумував Косун.

Нагадаємо, що Майфон знявся з чемпіонату Черкасьої області після рішення КДК.

Джерело - Табло

Похожие Новости

Комментарии:

Вы должны быть зарегистрированы чтобы оставлять комментарии. Авторизуйтесь под существующим аккаунтом или создайте новый.

Futsalua © 2018 Проект разработан командой Futsal Ukraine. Все права защищены.