Экстра-лигаВіталій Радевич: «Останній рік в «Енергії» був важким і я зрозумів, що треба спробувати щось нове»Экстра-лига «Енергія», «Кардинал-Рівне» та «ІнБев» провели товариські матчі у рамках підготовки до плей-офЮношеский футзал«ДЮСШ №4 - Кардинал-2 - Рівнестандарт» – чемпіон Екстра-ліги U-17Сборная УкраиныВідбір до Євро-2022. Хорватія – Україна 3:2. Післямова: Олександр Косенко, Сергій ЖурбаАссоциация футзала УкраиныСуддівська післямова. Сезон 2020/21. Випуск 9Футзал в миреНазван состав сборной Армении на отборочный матч ЕВРО-2022 против ГрузииСборная УкраиныТарас Кузь: «Нам не вдалося зіграти у другому таймі так, як ми планували»Чемпионат ЕвропыЕВРО-2022. Отборочные матчи. LIVE!Экстра-лигаМихайло Соколовський: «Сашко Бондар, Денис Овсянніков, Андрюха Мельник – їм по 40 років, а вони ще грають. Такий рівень ліги»Сборная УкраиныСергій Журба: «Ми намагатимемося швидше рухати м’яч, контролювати гру й демонструвати швидкісний футзал»Чемпионат ЕвропыВідбір до Євро-2022. Україна на виїзді поступається ХорватіїСборная УкраиныВідбір до Євро-2022. Хорватія – Україна. АнонсЧемпионат ЕвропыОтбор к Евро-2022. Казахстан – Беларусь 5:2. Послесловие: Кака, Лео, Игита, СавинцевКиевМаксим Войток: ​«Футзал и пляжный футбол дополняют друг друга»ИталияИталия-2020/21. Лучшие голы и сейвы 22-го тураФутзал в миреМарокко дважды сыграет с АргентинойЭкстра-лигаДмитрий Шувалов: ​«Шесть команд чемпионата Киева могли бы играть на нормальном уровне в Экстра-лиге»ИспанияКубок Испании-2021: все участники определеныЧемпионат мираКубок світу ФІФА: порівняння футзального і футбольногоСборная УкраиныВалерій Легчанов здав позитивний тест на коронавірус перед від'їздом до Хорватії

Богдан Ольшанецький: «Я прихильник гри у пас. Стараюсь прищеплювати дітям саме цю тактику»

Тренер Академія НФК «Ураган» (U-8) поділився своїми думками та емоціями про участь у «Чернігів Сup-2021» і радістю від перемоги.


З 11 по 14 лютого у місті Чернігів проходив товариський турнір «Чернігів Сup-2021». Академія НФК «Ураган» (U-8) на чолі з тренером Богданом Ольшанецьким здобули почесне 1-ше місце у рамках зіграного турніру.

Тренер команди охоче поділився з нами своїми думками та емоціями про участь у турнірі і радістю від перемоги.

– Богдане Васильовичу, які враження від ігор на «Чернігів Cup»?
– Враження позитивні. По-перше, дуже раді, що перемогли. По-друге, організація турніру була на високому рівні. Нас гарно і зустріли, і організовували всі ігри, тощо. Цікавим було те, що на «Чернігів Cup» були заявлені команди з усіх куточків України. Так, на турнір приїхали  команди і з заходу, були команди і з півдня, і з центральної України; було з ким позмагатись.

– З ким було грати найлегше/найважче?
– Найлегше з ФК «Юність» м.Чернігів (дівчата) та ФК «Колос» с. Ковалівка. З іншими командами ми зіграли більш-менш на однаковому рівні.

– Гра з дівчатками (ФК «Юність» м.Чернігів) в історії тренерської діяльності була вперше чи вже був схожий досвід?
– Так, в історії своєї діяльності я вперше виводив команду на гру проти дівчачих команд.

– Як налаштовували команду на гру з дівчатками?
– В першу чергу, дівчата з ФК «Юність» на два роки старші за гравців нашої команди. Настанова була такою, що дівчата і вищі, і в швидкості можуть бути сильніші. Директиви були такі самі, як і на будь-яку іншу гру у турнірі. Ми розцінювали дівчат, як основних суперників виходу із групи.

– Як проводила команда свій вільний між іграми час?
– Погані погодні умови не дозволяли нам дуже десь погуляти. В основному проводили час у готелі. Тільки одного разу вдалось поїхати у торгово-розважальний центр «Голівуд», де діти змогли повеселитись та відпочити від сумбуру змагальних подій.

– Ви здобули звання найкращого тренера турніру «Чернігів Cup». Хто з тренерів футболу/футзалу Вам імпонує найбільше, на кого Ви рівняєтесь?
– Серед тренерів великого футболу мені найбільше імпонує Сергій Ребров. Мені подобається його тренерська методологія. Те, як він підняв угорський ФК «Ференцварош», зробивши його з аутсайдерів – фаворитом, довів до Ліги чемпіонів, чемпіонства, заслуговує захвату. Він використовує правильний підбір гравців і вдале їх розміщення на футбольному полі. Серед тренерів футзалу, звичайно, найбільше мені імпонує діючий тренер НФК «Ураган» Максим Павленко. Мені подобається його ставлення до ігор. Для нього немає ні аутсайдерів, ні лідерів. До гри з кожною командою він налаштовує своїх гравців на найвищий рівень.

– Який футбол/футзал Ви хочете прививати своїм підопічним?
– Я прихильник гри у пас. Стараюсь прищеплювати саме цю тактику. Я вважаю, що саме це допомогло нам виграти турнір у Чернігові.

Джерело - Академія НФК Ураган

Похожие Новости

Комментарии:

Вы должны быть зарегистрированы чтобы оставлять комментарии. Авторизуйтесь под существующим аккаунтом или создайте новый.

Futsalua © 2016-2021 Проект разработан командой Futsal Ukraine. Все права защищены.