Экстра-лигаFavbet Екстра-ліга 2020/21. Плей-офф. Фінал. LIVE!Женский футзалОприлюднено склад жіночої збірної України на НТЗ у БроварахИталияИталия-2020/21. Плей-офф. 1/4 финала. LIVE!БеларусьБеларусь-2020/21. Высшая лига. Плей-офф. 1/4 финала. LIVE!Экстра-лигаПідсумкова статистика гравців «ХІТа» в сезоні 2020/2021КазахстанБиро Жаде без Лиги чемпионов, «кайратовские» бразильцы возвращаются в ИспаниюБеларусьВиктор Иванютин: «Ехали в Ужгород на матчи со сборной Украины, а в автобусе вместо заднего стекла — жестяная пластина»Экстра-лигаFavbet Екстра-ліга 2020/21. Серія за 1 місце. «Ураган» – «Продексім». АнонсКазахстанЖенская сборная Казахстана не явилась на квалификацию к Евро-2022 — КФФ молчитПервая лига Бугайчук і Піддубний: «Завдання на першу лігу – надати ігрову практику молоді та гравцям, які мало виступали в другій лізі»Экстра-лигаФедір Пилипів: «Вважаю, що доля фінальної серії майже вирішена»РоссияРоссия-2020/21. Суперлига. Плей-офф. 1/4 финала. LIVE!Казахстан«Кайрат» – чемпион Казахстана-2020/21Женский футзалМария Васковец: «В Харьков мы однозначно едем за победой»Футзал в миреОпределена символическая сборная ЛЧ-2020/21, Зики Те — лучший игрокПервая лига Павло Концеба поповнив «Славуту»Женский футзалКсения Гриценко: «Матч против «ЗХО-Теслы» будет для меня как финал»Экстра-лигаFavbet Екстра-ліга 2020/21. «ХІТ» в рік 15-річчя з медалями, а «Енергія» на 20-річчя — безБеларусьБеларусь-2020/21. Плей-офф. 1/8 финала. LIVE!РоссияДмитрий Прудников: «Сейчас все мысли только о плей-офф»

«Чорне море» вдруге поспіль виграє "Дружбу без кордонів"

др

У суботу 13 грудня СК «Арена Спорт» став місцем проведення традиційного ІV-го міжнародного новорічного турніру з футзалу серед ветеранів 35 років та старші "Дружба без кордонів", організаторами якого стали комітет по фізичній культурі та спорту Луцької міської ради, Федерація футболу міста Луцька за підтримки Федерації футболу Волинської області, Асоціації футзалу України та Асоціації міні-футболу (футзалу) Волинської області.

Вісім команд-учасниць - «Колос» Ківерці, АФК «Володимир-Волинський», «Лео Сіті» Львів, «Гурнік» Ленчна, «Адамс» Брест, «Надія» Хорів, «Чорне море» Одеса та «Ніко Ветеран-Лучеськ» протягом дня боролися за головні призи змагань.

У групі «А» всі поєдинки виграли ветерани з брестського «Адамсу», а другими фінішували господарі турніру – «Ніко Ветаран-Лучеськ». Також трьома перемогами на відбірному етапі в групі «Б» відзначилися минулорічні чемпіони з команди «Чорне море», котрі випередили хорівську «Надію».

У першому півфіналі «Адамс» практично нічого не зміг протиставити підопічним Віктора Ревка. На п’ять голів суперника брестські футзалісти відповіли лише двома влучними ударами. В другій грі за право грати у фіналі Одеса не залишила шансів луцьким ветеранам, котрі поступилися 0:5 і разом з білоруськими друзями завоювали бронзові нагороди турніру.

У фіналі другу поспіль перемогу в традиційному турнірі здобула команда футзальних ветеранів з Південної Пальміри – «Чорне море», яка у фіналі обіграла представників львівської школи цього виду спорту, котрі вже кілька років захищають кольори Хоріва з Локачинського району. Рахунок 3:1 приніс одеситам перемогу і головний приз – кришталевий кубок від Асоціації футзалу України.

В індивідуальних номінаціях відзначилися Кращий голкіпер турніру – Костянтин Стародубовський (Чорне море). Його одноклубник Сергій Торшин з Одеси з 8-ю м’ячами став кращим бомбардиром «Дружби без кордонів». А в номінації «Кращий гравець» переміг гравець ветеранської «Надії» Юрій Кудінов.

Оргкомітет турніру відзначив кращих гравців у кожній команді-учасниці.. Призи отримали: Федір Пилипів (Чорне море), Микола Радько (Надія), Юрій Бичук (Адамс), Ігор Заболотний (Ніко Ветеран-Лучеськ), Мірек Будка (Гурнік), Ігор Мосурець (АФК Володимир-Волинський), Роман Михайлів (Лео Сіті) та Юрій Ващук (Колос).

Похожие Новости

Комментарии:

Вы должны быть зарегистрированы чтобы оставлять комментарии. Авторизуйтесь под существующим аккаунтом или создайте новый.

Futsalua © 2016-2021 Проект разработан командой Futsal Ukraine. Все права защищены.