Чемпионат ЕвропыЕвро-2018. Лучшие среди вратарей – Замтарадзе, Аксентьевич, ИгитаХарьковЛучшие голы 5-го тура 33-го Кубка ФК Универ весна 2018Экстра-лигаЭкстра-лига-2017/18. Анонс 17-го тура: центральный матч – в Ивано-ФранковскеАматорыФінали АФЛУ пройдуть у Києві та СумахЮношеский футзалЕкстра-ліга (U-16). 11-й тур. LIVE!РоссияРоссия. Суперлига. 13-й тур. LIVE!Первая лига Первая лига. 11 тур. LIVE!Чемпионат ЕвропыАлександр Косенко: «Ребята показали всё, что могут на данный момент»Чемпионат ЕвропыСтанислав Гончаренко: «Выступление нашей сборной в Словении – это особый вопрос»ЖитомирскаяЖитомир. Вища ліга. 15 тур. “Атлети” трощать “ГазМяс”Экстра-лигаРоман Ковальчик: «Ставлю на молодість»ПортугалияЖіноча збірна Португалії визначила свій склад на матч з УкраїноюЭкстра-лигаЕкстра-ліга: 16 турів регулярного чемпіонату у цифрах і фактахЧемпионат ЕвропыСергій Владико: «Український футзал не пасе задніх»Чемпионат ЕвропыРоберт Лупу: «Я недоволен судейством»Чемпионат ЕвропыПетр Шотурма – в символической сборной Евро-2018ОдесскаяОдесса. ТОП-5 голов 13 тура Премьер-лиги 2017-18Детский футзалВіталій Дзюба: «В Житомирі на чемпіонаті U-11 побачим чимало перспективних дітей»ВинницаФутбольний Тиждень 283 від 13.02.2018Футзал в миреВ ФИФА призадумались над изменениями правил игры в футзал

Дмитро Руденко: "Серед фаворитів - «Віза-Вторма», «Атлет», «Катеринославхліб»"



Дмитро Руденко, президент Вінницької обласної асоціація міні-футболу (футзалу) (після матчу "Конкорд" - "Альтернатива"):

- Я перед матчем сказав Миколі Сергієнку, що «Конкорд» переможе з рахунком 2:1 – так і сталося.

- На чому ґрунтувалася ваша впевненість?

- Я спостерігав за «Конкордом» впродовж чотирьох сезонів АФЛУ і хочу сказати. Що в першому сезоні ця команда проявляла виключно бійцівські якості, а з кожним наступним сезоном вони починають все більше грати у футзал. Цей футзал накладається на їхній характер, на вміння проявити бійцівські якості, вміння в найскладнішій ситуації відігратися. «Конкорд» стає класною командою на тлі класної «Альтернативи». Криворіжці чудово зіграли і заслужено перемогли.

- В цьому залі вже кожен зіграв хоча по одній грі. Хто ще виділяється на вашу думку?

- Спостерігаючи за матчами, що проходять у цьому залі, і дивлячись на команди, які є, то дійсно є ті, хто виділяється. Це ті хто має тренера, а деякі окрім тренера привезли ще й цілу команду персоналу – лікарів, масажистів - мають велику лаву запасних. Серед таких команд виділяються івано-франківська «Віза-Вторма», житомирський «Атлет», місцевий «Катеринославхліб». Думаю, що ці команди, які я перерахував, будуть претендувати на найвищі нагороди. Ну і звичайно не списуємо з рахунків «Сатурн» з Вапнярки, який, надіюся, ще покаже усі свої найкращі якості.

Похожие Новости

Комментарии:

Вы должны быть зарегистрированы чтобы оставлять комментарии. Авторизуйтесь под существующим аккаунтом или создайте новый.

Futsalua © 2017 Проект разработан командой Futsal Ukraine. Все права защищены.