Чемпионат ЕвропыЕвро-2018. Лучшие среди вратарей – Замтарадзе, Аксентьевич, ИгитаХарьковЛучшие голы 5-го тура 33-го Кубка ФК Универ весна 2018Экстра-лигаЭкстра-лига-2017/18. Анонс 17-го тура: центральный матч – в Ивано-ФранковскеАматорыФінали АФЛУ пройдуть у Києві та СумахЮношеский футзалЕкстра-ліга (U-16). 11-й тур. LIVE!РоссияРоссия. Суперлига. 13-й тур. LIVE!Первая лига Первая лига. 11 тур. LIVE!Чемпионат ЕвропыАлександр Косенко: «Ребята показали всё, что могут на данный момент»Чемпионат ЕвропыСтанислав Гончаренко: «Выступление нашей сборной в Словении – это особый вопрос»ЖитомирскаяЖитомир. Вища ліга. 15 тур. “Атлети” трощать “ГазМяс”Экстра-лигаРоман Ковальчик: «Ставлю на молодість»ПортугалияЖіноча збірна Португалії визначила свій склад на матч з УкраїноюЭкстра-лигаЕкстра-ліга: 16 турів регулярного чемпіонату у цифрах і фактахЧемпионат ЕвропыСергій Владико: «Український футзал не пасе задніх»Чемпионат ЕвропыРоберт Лупу: «Я недоволен судейством»Чемпионат ЕвропыПетр Шотурма – в символической сборной Евро-2018ОдесскаяОдесса. ТОП-5 голов 13 тура Премьер-лиги 2017-18Детский футзалВіталій Дзюба: «В Житомирі на чемпіонаті U-11 побачим чимало перспективних дітей»ВинницаФутбольний Тиждень 283 від 13.02.2018Футзал в миреВ ФИФА призадумались над изменениями правил игры в футзал

Іван Скіцко: "Катеринославхліб" - претендент № 1 на перемогу



Іван Скіцко, головний тренер «Візи-Вторми»:

- Яке ваше враження від гри Свісспан-Горизонт – ІВТ?

- На мою думку, цим командам було цікаво грати, бо вони однакові за силою. В принципі, якщо взяти інші пари, то були сильніші команди. Але, знаєте. Такі команди не треба недооцінювати, бо вони непередбачувані і з ними однозначно треба рахуватися. Можливо у них ще є якийсь ресурс, щоб зіграти краше. При всій повазі я б їх відніс до середнячків, бо переглянув декілька матчів і є команди сильніші за класом.

- Що скажате про гру Катеринославхліб – Автолокомотив?

- Одразу видно, що «Катеринославхліб» граюча команда. Впевнено на класі обіграли і мали ще дуже багато моментів. Я їх відношу до фаворитів змагань, бо це потужна команда, яка грає вдома. «АРПІ» і «Альтернативу» також відносимо до наших конкурентів.

- А як щодо житомирського «Атлета»?

- Якщо чесно, то при всій повазі, але вони грали з дуже слабким суперником. Ми поважаємо усі команди, але «Алекс» не готовий до таких змагань. Вони програли 1:9, але ж там могло бути й більше 9-ти. «Атлет» - хороша добротна команда і вона теж буде боротис за найвищі місця. Я вважаю, що десь 6-8 команд показують дуже пристойний рівень і зрілу гру. Надіюся, що ці команди в майбутньому будуть у Першій лізі. За чутками «АРПІ», «Надія» і «МКВ» збираються робити крок нагору. Щоб виграти фінал АФЛУ треба дійсно бути сильним в усіх аспектах.

- Судячи з ваших слів, то найбільше вам сподобався «Катеринославхліб».

- Вони показали саме якісну гру, наскільки все чітко. Видно, що є два досвідчених гравці – Замятін, Засенко і досить хороша молодь. Зараз придивляюся о них, бо це наш потенційний суперник у Другій лізі. Думаю, що вдома вони можливо навіть претендент №1 на перемогу.

Похожие Новости

Комментарии:

Вы должны быть зарегистрированы чтобы оставлять комментарии. Авторизуйтесь под существующим аккаунтом или создайте новый.

Futsalua © 2017 Проект разработан командой Futsal Ukraine. Все права защищены.