Чемпионат ЕвропыЕвро-2018. Лучшие среди вратарей – Замтарадзе, Аксентьевич, ИгитаХарьковЛучшие голы 5-го тура 33-го Кубка ФК Универ весна 2018Экстра-лигаЭкстра-лига-2017/18. Анонс 17-го тура: центральный матч – в Ивано-ФранковскеАматорыФінали АФЛУ пройдуть у Києві та СумахЮношеский футзалЕкстра-ліга (U-16). 11-й тур. LIVE!РоссияРоссия. Суперлига. 13-й тур. LIVE!Первая лига Первая лига. 11 тур. LIVE!Чемпионат ЕвропыАлександр Косенко: «Ребята показали всё, что могут на данный момент»Чемпионат ЕвропыСтанислав Гончаренко: «Выступление нашей сборной в Словении – это особый вопрос»ЖитомирскаяЖитомир. Вища ліга. 15 тур. “Атлети” трощать “ГазМяс”Экстра-лигаРоман Ковальчик: «Ставлю на молодість»ПортугалияЖіноча збірна Португалії визначила свій склад на матч з УкраїноюЭкстра-лигаЕкстра-ліга: 16 турів регулярного чемпіонату у цифрах і фактахЧемпионат ЕвропыСергій Владико: «Український футзал не пасе задніх»Чемпионат ЕвропыРоберт Лупу: «Я недоволен судейством»Чемпионат ЕвропыПетр Шотурма – в символической сборной Евро-2018ОдесскаяОдесса. ТОП-5 голов 13 тура Премьер-лиги 2017-18Детский футзалВіталій Дзюба: «В Житомирі на чемпіонаті U-11 побачим чимало перспективних дітей»ВинницаФутбольний Тиждень 283 від 13.02.2018Футзал в миреВ ФИФА призадумались над изменениями правил игры в футзал

Роман Смірнов: "Аматорським командам є над чим працювати"

 



Експрес-інтерв'ю тренера МКВ (Одеса) Романа Смірнова:

- Які ваші враження від фінальної гри?

- Ми знали, що вони будуть підключати воротаря як п’ятого польового. Наш швидкий гол визначив тактику пасивного захисту у грі проти п’яти гравців і вичікування помилок. На жаль, супернику вдалося зрівняти рахунок і ми змінили тактику на більш активну з переходом в пресинг. Це, в принципі, дало свої плоди. Бо ми позбавили суперника можливості грати з п’ятим. В цілому швидкості були низькі, але це можна зрозуміти, бо це вже шоста гра. Можливо тому футзал видався не дуже видовищним, але інтрига була до кінця і я думаю, що глядачі залишилися задоволені.

- Як ви ставитеся до гри з п’ятим польовим з огляду внесення якихось змін у це правило? Можливо його треба змінити, адже в першому таймі гравці «ПЗМС» левову долю часу просто катали м’яч вп’ятьох?

- Так, сама гра втрачає видовищність. Наскільки я чув, то в УЄФА вже розглядається це питання і якісь зміни будуть. Особисто я «за», бо це вбиває динаміку гри, видовищність, спрощує систему підготовки а також тактику і стратегію на гру для деяких команд.

- Як оціните виступ своєї команди на турнірі? Все ж таки перед стартом більшість схилялася до того, що ви поведете боротьбу за нагороди у Вищій лізі.

- Участь «ЮВІКО» у турнірі з самого початку зламала весь принцип спортивного відбору у групах і вийшов організаційний нелад. Наскільки я знаю, то багато команд незадоволені. Що стосується нашої команди, то ми програли перший матч не без суддівських помилок, що вплинуло на наше друге місце у групі.Через це нам і не вдалося вийти у Вищу лігу. Зате ми виграли Першу лігу. Краще хоч щось виграти, ніж вилетіти і не грати в фіналі.

- Хто з суперників на вас справив найсильніше враження?

- В кожній команді є свої лідери і цікаві індивідуально сильні гравці. Якщо брати в цілому, то видно, що це аматорські команди і організація гри залишає бажати кращого. Кожен грає виходячи з своїх можливостей, тому виділяти нікого не буду.

- Що вам сподобалося і не сподобалося в організації турніру?

- Не сподобалося тільки система проведення змагань через участь «ЮВІКО» поза конкурсом. Що зламало весь відбір у групах. А все інше сподобалося – хороші зали, відмінне висвітлення в мас-медіа, якісні трансляції.

Похожие Новости

Комментарии:

Вы должны быть зарегистрированы чтобы оставлять комментарии. Авторизуйтесь под существующим аккаунтом или создайте новый.

Futsalua © 2017 Проект разработан командой Futsal Ukraine. Все права защищены.