Первая лига Перша ліга 2021/22. 5 тур. «SkyUp» став одноосібним лідером, «Любарт» завершує перше коло на передостанньому місціПольшаЭкстракласа-2021/22. Тур 13. Когда голы не в радостьИталияИталия-2021/22. Тур 10. Десятая победа «Падуи» и неудачный дебют Кайо ЖуниораИспанияИспания-2021/22. Тур 8. «Барса» выходит в единоличные лидерыЖенский футзалВища ліга (жінки) 2021/22. 2 тур. Гольова перестрілка в Хмельницькому і поразки дебютантокЭкстра-лигаParimatch Екстра-ліга 2021/22. 13 тур. «Ураган» відпускає конкурентівБеларусьПремьер-лига-2021/22. Тур 10. LIVE!Футзал в миреІрина Дубицька та Анастасія Кліпаченко продовжать кар’єру в кувейтській «Аль-Сальмії»Женский футзалВища ліга (жінки) 2021/22. 2 тур. «Легіон-Університет» (Луцьк) – «Новий Львів» (Львів). АнонсЛига чемпионов УЕФАЭлитный раунд Лиги чемпионов УЕФА начинается 1 декабряРоссияСуперлига-2021/22. Тур 6. LIVE!Женский футзалДмитро Голоскоков: «Готується серйозний проєкт щодо проведення жіночих змагань серед університетських команд»Первая лига Морено: «Приємно знову повернутися до України»ИталияКайо Жуниор перебирается в ИталиюЭкстра-лига«ХІТ» – «VIVA CUP»: історія особистих протистояньЧеркаси приймуть Матч зірок-2021Экстра-лигаParimatch Екстра-ліга 2021/22. Тур 13: анонсПервая лига Перша ліга 2021/22. Захід. 5 тур. Славута – Любарт. АнонсБеларусьДмитрий Лось: «Нам не хватает этих вещей: характера, реализации, уверенности»Бразилия54-річний Баже хоче, щоб його визнали найстарішим футзалістом у світі

Дякуємо Саня: Олександр Бондар залишає «Рекорд»

Найкращий іноземний бомбардир Екстракласи по завершенні сезону залишає клуб з Бельсько-Бяла

Незважаючи на тимчасовий (сподіваємось) застій, спортивне життя продовжується.

На жаль, наразі лише в тіні клубних офісів або «гарячих телефонних ліній», де тривають розмови про те, що буде попереду. Також у «Рекорді» було прийнято перше рішення щодо майбутнього. З нашим клубом після цього сезону, незалежно від того, як він закінчиться, розстається Олександр Бондар.

Безсумнівно, популярний «Саня» увійде в «рекордівську» історію великими, та й навіть золотими літерами. Коли він прийшов 2016 року зі славою дворазового найкращого бомбардира польської Екстракласи, ми з ним пов’язували великі надії, які він жодним чином не розчарував. Його внесок у три поспіль титули чемпіона неможливо переоцінити. За 3,5 роки перебування в Бельсько-Бялі український снайпер забив 84 м'ячі в матчах ліги, а в так званій канадськаій класифікації був найкращим гравцем «Рекорду» у кожному з сезонів, та, мабуть, і всієї футзальної Екстракласи. Коли ми додамо забиті голи та гольові передачі в Лізі чемпіонів чи Кубку Польщі, то можемо точно говорити про унікальність. То чому це, а не інше рішення? 

Про це розповів спортивний директор «Рекорда» Пйотр Шимура

 Я не приховую, що ми приймаємо це рішення із болем у серцем. Про «Саню» як про людину, про його гру я можу висловюватися лише у найвищому ступені, професіонал, постійно в чемпіонській формі, в тому числі і у поточному сезоні. Але як у клубу у нас є певна політика, ми намагаємось дивитись на два-три роки вперед. З цієї причини ми розпочали переговори з гравцем із-за меж Союзу (мається на увазі Євросоюз – прим. futsalua.org), з яким - якщо ми підпишемо контракт – то на найближчі кілька років. У свою чергу «Саня» не приховує, що, ймовірно, наступного року він хотів би повернутися в Україну. У цій ситуації ми зважилися на такий крок.

У свою чергу Олександр Бондар сприймає ситуацію так: 

 Я повністю розумію рішення клубного керівництва, яке повинно думати про наступні роки. Певна розрада полягає в тому, що причина не в моїй поганій грі (сміється), а в не дуже хороших, на мою думку, правилах, що обмежують гру іноземців. Яка різниця для ПЗПН (Польський Футбольний Союз – прим. futsalua.org) грає грек, іспанець, португалець, італієць чи українець? У будь-якому випадку, якщо є зацікавлені у моїх послугах, то я «доступний». З сімейних причин я б із задоволенням продовжував жити у Бельсько-Бялі. А якщо ні? Життя триває, тоді я, найімовірніше за все, повернуся в Україну в кінці цього року.

Джерело  bts.rekord.com.pl

Похожие Новости

Комментарии:

Вы должны быть зарегистрированы чтобы оставлять комментарии. Авторизуйтесь под существующим аккаунтом или создайте новый.

Futsalua © 2016-2021 Проект разработан командой Futsal Ukraine. Все права защищены.