Всеукраинский финал АФЛУОлександр Рабдєєв: АРПІ показав, як обігрувати «Катеринославхліб»Всеукраинский финал АФЛУРоман Смирнов: "Аматорським командам є над чим працювати"АматорыВсеукраинский финал-2017. Днепр. День третийАматорыИнтервью участников Всеукраинского финала. Часть 2Всеукраинский финал АФЛУВсеукраинский финал-2017. День второйВсеукраинский финал АФЛУВіктор Таран: "Хотілося б, щоб переможці АФЛУ в майбутньому виступали у Першій лізі"Всеукраинский финал АФЛУИнтервью участников Всеукраинского финала. Часть 1Всеукраинский финал АФЛУВсеукраинский финал-2017. День первыйВсеукраинский финал АФЛУІван Скіцко: "Катеринославхліб" - претендент № 1 на перемогуВсеукраинский финал АФЛУДмитро Руденко: "Серед фаворитів - «Віза-Вторма», «Атлет», «Катеринославхліб»"Всеукраинский финал АФЛУВсеукраїнський фінал АФЛУ. 7 цікавих фактівОдессаОдесса: в Днепр едет МКВ! «Золотой» матч. МКВ - ПСВ 4:2СумскаяСуми: найкращі голи 17-го туру Вищої ліги, 18/19 турів Першої лігиАматорыВторая лига Украины. Атлет – Екатеринославхлеб 6:6: неимоверная по накалу ничьяЭкстра-лигаЕкстра-ліга: регулярний чемпіонат у цифрах і фактахАматорыВторая лига Украины. Мясная Традиция проходит клуб из Сум (+видео)ОдесскаяОдесса. Зимнее первенство Лиги содружества. 21 неделя. Крах лидеров и неугомонный оранжевый механизмОдесскаяСборная Овидиопольского района - чемпион Одесской области (35+)СумскаяСумы, Высшая лига: анонс 18-го тураВсеукраинский финал АФЛУВсеукраинский финал АФЛУ: расписание всех матчей

Екстра-ліга: регулярний чемпіонат у цифрах і фактах

Прес-служба СК «Сокіл» підвела статистичні підсумки регулярного чемпіонату вітчизняної Екстра-ліги сезону 2016/2017 років

Матчі. Загалом, у регулярному чемпіонаті відбулись усі 90 поєдинків, заплановані календарем на цей відрізок змагань. Перемогою господарів завершились 44 зустрічі (48,89% від проведеної кількості), гостей – 32 (35,56%). У 14-ти випадках сильнішого не було виявлено (15,56% нічийних ігор).

Перемоги. З мінімальною перевагою однієї зі сторін завершились 23 поєдинки, 17 разів одна з команд була сильнішою на 2 м’ячі, а у ще 36-ти зустрічах рахунок був «великим» (перемога у 3 або більше м’ячів).

Великі перемоги. Загалом переконливо вигравали 9 команд Екстра-ліги, а програвали також 9. Подібні успіхи розділились наступним чином: «ХІТ» та «Локомотив» – по 8 разів, «Енергія», «Титан-Зоря» та «Ураган» – по 4, «Продексім» – 3, «Сокіл» та «Кардинал-Рівне – по  2, а також одного разу подібну звитягу святкував «ЛТК-ІнБев-НПУ». Не було перемог з різницею хоча б у 3 м’ячі у «Юні-Ламана».

З «великим» рахунком не поступався лише «ХІТ». А найбільше подібних невдач зазнавав «Юні-Ламан» –  10 випадків розгрому; у «ЛТК-ІнБев-НПУ» – 6, у «Кардиналу-Рівне» – 5, у «Енергії» – 4, у «Локомотива» та «Титану-Зорі» – по 3, «Урагану» та «Сокола» – по 2, у «Продексіму» – 1.

Найбільшими були перемоги у матчах «ХІТ» – «Юні-Ламан» – 8:0 (13 тур), «Локомотив» – «ЛТК-ІнБев-НПУ» – 10:2 (8 тур) та «Енергія» – «Юні-Ламан» – 8:0 (3 тур).
 

Вольові перемоги. У зіграних матчах, поступаючись за ходом зустрічі, одна з команд все ж здобувала 3 очки лише у 16-ти випадку. Лідери за цим показником – «ХІТ» та «Сокіл», в активі яких по чотири подібні перемоги. Два рази подібних звитяг досягали «Продексім», «Енергія», «Титан-Зоря» та «Ураган».

Нічиї. З 14-ти поєдинків з їхнім мирним завершенням найпопулярнішими були рахунки 2:2 та 0:0, кожен з яких зустрічався по 5 разів.

Голи. 10 команд спільними зусиллями забили 482 м’ячі, з яких на рахунку господарів 273 влучних удари, у гостей – 209. Середня результативність регулярного чемпіонату – 5,36 (3,04-2,32). Найбільш результативними командами є «ХІТ», який забив вже 62 рази або по 3,44 гола за гру, та «Енергія» (57 та 3,17 відповідно). Рідше за інших відзначались «ЛТК-ІнБев-НПУ» (34 результативні атаки, що у середньому становить 1,89 за гру) та «Юні-Ламан» – (38 та 2,11). В обороні найкращі показники у «ХІТа», який пропустив 23 рази (по 1,28 за поєдинок) та «Продексіму» з «Ураганом» – 34 (по 1,89). Більше за інших м’ячів влітало у ворота «Юні-Ламану» – 95 голів (по 5,28 у середньому) та «ЛТК-ІнБев-НПУ» (65 або по 3,61).

Найрезультативніші матчі регулярного чемпіонату Екстра-ліги: «ХІТ» – «Юні-Ламан» – 11:3 (13 тур), «Кардинал-Рівне» – «Енергія» – 5:8 (10 тур) та «Локомотив» – «ЛТК-ІнБев-НПУ» – 10:2 (8 тур).

Автоголи. В 13-ти випадках гравці забивали голи у власні ворота за проведений відрізок змагань. З тих команд, кому «пощастило» тричі, вирізняються «Локомотив» та «Кардинал-Рівне», коли за представників Харківщини та Рівненщини відзначались їхні опоненти. Два рази так таланило гравцям «Енергії», і одного разу доля посміхалась «Продексіму», «Титану-Зорі», «Соколу», «ЛТК-ІнБев-НПУ» та «Юні-Ламану».

Водночас, двічі своїм опонентам «допомогали» гравці «ХІТа», «Продексіму», «Титану-Зорі» та «Юні-Ламану», по разу подібною благодійністю запам’ятались «Локомотив», «Енергія», «Ураган», «Сокіл» та «Кардинал-Рівне».

Дублі та хет-трики. Найвизначніше на даний момент індивідуальне досягнення в атаці належать нападнику «Сокола», Олександру Педяшу, який у 12-ому турі відправив п’ять м’ячів у сітку воріт «Локомотиву». У 90 матчах, які зіграні на даний момент, було зафіксовано 15 хет-триків. Лідер за цим показником Сергій Журба – нападник «ХІТа» двічі впродовж сезону залишав у воротах суперників відразу три власні результативні «автографи». Ще 55 разів футболісти відзначились 2-ма м’ячами за матч. Найбільше подібних успіхів в активі Михайла Грицини – лідер атак львівської «Енергії» відзначився у воротах суперників «дублем» вже чотири рази за сезон.

Попередження. Арбітри показували жовті картки 270 разів (у середньому по 3,00 за гру). Найчастіше подібне покарання отримували гравці «Юні-Ламану» – 34 випадки та «Титану-Зорі» – 33. Серед порушників найбільше від арбітрів діставалось таким виконавцям: Павло Пічкуров, Анатолій Доманський (обидва – «Титан-Зоря»), Рустам Циня («Юні-Ламан») та Ігор Корсун  («Ураган») заробили по 6 карток жовтого кольору; Віталій Дзюба («ЛТК-ІнБев-НПУ» / «ХІТ») та Артур Подлюк («Сокіл») – по 5. Найкоректніші команди турніру на разі «Енергія» та «Продексім» – по 21 та 22 попередження відповідно.
 

Вилучення. 14 разів футболісти отримували червону картку (у середньому по 0,16 за гру). «Лідери» серед клубів – «Сокіл» та «Юні-Ламан» – по 4 вилучення. Без чисельної меншості проходить дистанцію лише «Локомотив» та «Титан-Зоря».

Пенальті. Судді вказували на 6-метрову позначку 10 разів, реалізовано з цих спроб 7 ударів. Відсоток ефективності – 70. Найчастіше пенальті пробивали гравці «Урагану», «Кардиналу-Рівне» та «ХІТа» ( по 2 удари), а найчастіше вони призначалися у ворота «Локомотива» – 4 рази.

Глядачі. 90 матчів зібрали на трибунах майданчиків команд Екстра-ліги 31 250 вболівальників, що в середньому за гру становить 359. Найбільш популярною командою є «Ураган» (у середньому кожен матч івано-франківців дивиться 453 любителі футзалу). Найменша ця цифра в «ЛТК-ІнБев-НПУ» – 294.

Серії (без урахування попереднього Чемпіонату):
Переможна – 11: «ХІТ» (1-11 тури)
Програшна – 8: «Юні-Ламан» (9-16 тури)
Безпрограшна – 18: «ХІТ» (1-18 тури)*
Безнічийна – 11: «ХІТ» (1-11 тури)
Безвиграшна – 18: «ХІТ» (1-18 тури)*

* – серії, які тривають                                       

Джерело - http://www.sokil.km.ua

Новости

Экстра-лига
Екстра-ліга. Огляд 18 туру (+відео)

У першому таймі «Юні-Ламану» вдавалося утримуватися у руслі атакувальної гри, яку їм запропонував «Сокіл». Гості і відкрили рахунок, коли після передачі з ауту господарі в прямому сенсі загубили лю...

Экстра-лига
Валерій Легчанов: "В "Енергії" всі хочуть виграти чемпіонат"

18 березня львівська футзальна «Енергія» зіграє на домашньому майданчику останній матч регулярного чемпіонату. Перед матчем з ЛТК/ІнБев/НПУ ми поспілкувались з головним тренером «енергетиків» Валер...

Экстра-лига
Екстра-ліга. Статистика після 17-ого туру

Надаємо Вашій увазі усі статистичні дані після матчів сімнадцятого туру у вітчизняній Екстра-лізі Статистика 17 туру Показник Статистика чемпіонату 5 Ігор...

Экстра-лига
Екстра-ліга. Підсумки 17 туру (+відео)

Хмельницький «Сокіл» вже давно забронював за собою 7-му сходинку в таблиці, але підопічні Романа Ковальчика в кожній грі спростовують не те, що підозри, а й найменші сумніви в тому, що викладаються...

Экстра-лига
«Ураган» - «Сокіл». Передмова до матчу + відео

Найближчої суботи, 4 березня, "Ураган" на домашньому майданчику прийматиме хмельницький "Сокіл". В якому настрої пройшла підготовка до передостаннього поєдинку регулярного чемпіонату та які очікува...

Экстра-лига
Открытое письмо ФК «ХИТ» к руководству АФУ и Комитету арбитража

ФК «ХИТ» /Киев/ обращается с открытым письмом к руководству Ассоциации футзала Украины, комитету арбитража АФУ и футзальной общественности нашей страны. Наш клуб выражает крайнее недоумение дейс...

Экстра-лига
Сергей Журба: «Болельщики «Локомотива» тепло приняли меня в Харькове»

Нынешний игрок «Хита» считает, что его команда заслужила ничью в чемпионате. Игрок киевского «Хита» Сергей Журба прокомментировал игру своей команды в матче 16 тура регулярного чемпионата Украин...

Экстра-лига
Максим Войток: "В моей жизни образование очень тесно связано с футбольной карьерой"

Вашему вниманию интервью с универсалом столичного футбольного клуба ХИТ (который сейчас находится в аренде в ЛТК-ИнБев-НПУ) и сборной Украины по пляжному футболу. Этот футболист стал лучшим бомбард...

Комментарии:

Вы должны быть зарегистрированы чтобы оставлять комментарии. Авторизуйтесь под существующим аккаунтом или создайте новый.

Futsalua © 2017 Проект разработан командой Futsal Ukraine. Все права защищены.