Экстра-лигаFavbet Екстра-ліга 2020/21. 9, 10, 13 тур. LIVE!ИспанияИспания-2020/21. Тур 13. LIVE!ЭстонияАлексей Фетько покинул эстонскую «СМСРаху»Лига чемпионов УЕФАВизначилися потенційні суперники «Продексіма» в 1/16 фіналу Ліги чемпіонівЭкстра-лигаFavbet Екстра-ліга 2020/21. 9 тур. «Суми» – «ХІТ». АнонсБразилияНето: «Мы могли бы сделать больше для выхода в полуфинал»КазахстанСборная Казахстана начала подготовку к матчам Евро-2022ЛитваЄвген Ривкін: «Українські тренери якось більш вороже налаштовані на очні протистояння»Экстра-лигаСтаніслав Гончаренко: «Павленко вміє грати ключові матчі, а Легчанов поки що ні»Сборная УкраиныГравці національної збірної України серед спортсменів з вадами зору: Вадим Швець, Олексій Заволовий і Роман Васильєв РоссияРашид Камалетдинов: «Нас посещают мысли о финале»Вторая лигаДруга ліга України 2020/21. Львівщина. 3 тур. «КІВС Енергія-2» – «Бастіон». АнонсЖенский футзалВідбулося жеребкування фінальних матчів Кубка України серед жінок 2019/20ИталияЖонас возвращается в ИталиюДетский футзалОлександр Вонс: «Зараз у нас одне завдання – навчити футзалістів, а наступного року можна буде поборотись за чемпіонство»Экстра-лига«Суми» у контрольному матчі переграли «Сумихімпром-СДПУ» ХорватияХорватия-2020/21. Тур 7. Динамо (Загреб) – Олмиссум. LIVE!Экстра-лигаОлександр Бондар – найкращий гравець листопада у Favbet Екстра-лізі 2020/2021Экстра-лигаДмитро Шувалов: «У другому сезоні на чолі ХІТа все відразу пішло не так, як хотілося б»КазахстанКазахстан-2020/21. 14-18 тур. «Кайрат» уходит в отрыв

Favbet Екстра-ліга 2020/21. 10 тур. Важкий тур для лідерів

Тріо діючих медалістів зіграло дуже важкі матчі

Фото: МФК Продексім

Післякоронавірусний «ХІТ» важкувато виглядав у Житомирі, але й господарі нічого екстраординарного не змогли протиставити своїм суперникам. По такій доволі спокійній грі «кабельники» поступово довели рахунок до 0:4, причому усі голи забили після стандартів. Відверто кажучи, ніщо не передвіщало якогось вибуху і неприємностей для підопічних Олега Лук’яненка. На щастя для глядачів, господарі мали на це власну думку і впродовж двох хвилин забили 3 м’ячі. Кияни занервували і навіть випустили п’ятого польового, щоб потримати м’яч, тим більше, що «висіли» на 5-ти фолах, але ця затія швидко провалилася. Господарі почали діяти на куражі і відчувалося велике бажання довести розпочатий камбек хочаб до нічиєї, але в час, що залишився, вони так і не змогли створити жодного дійсно гострого момента. Завдяки цій перемозі і поразці чемпіона, «ХІТ» за втраченими очками наздогнав «Продексім».

Цього разу Ігор Москвичов нічого не казав про важкий переїзд та й його підопічні виглядали значно жвавіше, ніж в Харкові. Хіба що за винятком другої половини другого тайму, коли тиск «мельників» все більше зростав. Рівняни вдало скористалися помилками суперника, Ілля Бакінський з усіх сил показував себе перед клубом, якому він належить, а Олександр Бондар продемонстрував, що для його лівої ноги неважливо яка відстань до воріт – 10 метрів чи 30. Хтось, звісно, каже, що «Продексім» програв сам і певна доля правди в цьому є, але є і ще більш красномовний факт – рівняни вивозять 3 очки з Херсону. Ще свіжа в пам’яті виїзна перемога «ХІТа» над чемпіоном в цьому сезоні, але якщо її не рахувати, то востаннє «Продексім» програвав вдома ще 22 грудня 2018 року «Урагану» (3:4), тобто ще одній команді з медальної трійки. Так що цю  перемогу «Кардиналу-Рівне» недооцінювати не варто.

У івано-Франківську зустрілися дві кадрово знекровлені команди. У обох колективів до цього призвели різні причини, але факт залишається фактом. Не від хорошого життя Олександру Хурсову довелося відновлювати ігрову кар’єру і випускати себе на майданчик. Це явно стало одніє. З причин не надто яскравою гри. Все-таки за цих умов дався взнаки вищий клас виконавців «драконів», що й зумовило підсумковий результат. Під кінець матчу «трейдери» запалили ґніт інтриги і цілком могли розраховувати на нічию, ал господарі вистояли, хоча й пропустили другий гол за мить після фінальної сирени. В оновлених правилах таке взяття воріт не зраховується.

24 жовтня

Экстра-лига. 10 тур. 24.10.2020. Житомир, СК «ФОК»
«ИнБев» 3:4 (0:1) «ХИТ»
Голы:
Бакум (34), Иванов (35), Чеберяк (36) – Серый (20, 28-пен), Школьный (27), Жук (30)
Предупреждения: Карбула (24), Бакум (27), Литвиновский (28) – А.Борсук (4), Школьный (28), Педяш (29), Чернявский (35)
«ИнБев»: Мельник (К) – Дзюба, Иванов, Чеберяк, Бакум – Бондарчук, Бланк, Мосийчук, Ивановский, Карбула, Литвиновский, Семенченко; Сорокин
Главный тренер – Михаил Соколовский
«ХИТ»: Сухов – Журба, Педяш, Лифер, Жук – И.Борсук (К), Салтанов, А.Борсук, Поночовный, Чернявский, Серый, Школьный; Сирицкий
Главный тренер – Олег Лукьяненко 

В субботу 24 октября наш «ХИТ» провел первый матч после вынужденного перерыва в Чемпионате Украины по футзалу. В 10 туре Экстра-лиги столичные переиграли на выезде «ИнБев» со счетом 4:3.

Интересно, что команды не могли распечатать ворота друг друга почти весь первый тайм. А когда до перерыва оставалось 30 секунд, наши парни вышли вперед. Александр Педяш покатил мяч из аута на Серого, и Евгений классным ударом под перекладину поразил раму Андрея Мельника.

А во второй половине встречи игроков обеих команд буквально прорвало. Началось всё на 27-ой минуте, когда «ХИТ» вновь здорово разыграл стандарт. Игорь Борсук нашел передачей Школьного с углового, и Александр четко пробил впритирку со штангой – 0:2.

Дальше – больше. Через минуту Школьный в борьбе с Литвиновским оказался на паркете, комментатор матча уже объявил, что в ворота «пивоваров» назначен пенальти, но Ярослав Вовчок «наградил» нашего форварда желтой карточкой за симуляцию. Школьный не расстроился, и уже в следующей атаке таки заработал шестиметровый после блокировки от Литвиновского!

К мячу подошел Евгений Серый и отправил мяч точно в девятку. Пока житомирская команда приходила в себя, «ХИТ» организовал и четвертый гол – после ошибки защитников Серый быстро ввел мяч из аута, а Евгений Жук отменно сыграл на позиции «столба» — 0:4!

Но к чести игроков «ИнБев» они не сдались, и в концовке матча забили трижды в течение трёх минут, сократив отставание до минимума!

На 34-ой минуте Роман Бакум после паса пяткой от Максима Чеберяка поразил нижний угол ворот Александра Сухова. Через минуту хозяева заработали штрафной – Бакум отпасовал на Иванова, и Дмитрий подарил надежду «ИнБев» на спасение – 2:4. А еще через минуту житомирцы  разыграли угловой и Чеберяк вновь заставил капитулировать Сухова – 3:4!

Чтобы сбить атакующий порыв «пивоваров» Олег Лукьяненко перешел на игру с пятым полевым, а во вратарской футболке вышел Евгений Серый. Этот ход сработал, а позже и Михаил Соколовский также стал задействовать пять полевых, а во вратарской футболке играл Виталий Дзюба. Последние минуты наша команда провела в обороне слаженно и больше провалов не допускала.

В итоге, 4-3, первая послекарантинная победа «ХИТа», который набрал 18 очков и имеет еще две игры в запасе. В следующем, 11-ом туре Экстра-лиги наши парни вновь сыграют на выезде – во Львове киевлян ждет в гости «Энергия».

Источник - Пресс-служба ФК «ХИТ» 




 

Провівши без перебільшення фантастичну гру, “Кардинал-Рівне” вперше у своїй історії обігрує чемпіонатів України – херсонський “Продексім”. До того ж – на виїзді!

“Продексім” – “Кардинал-Рівне” – 3:4 (2:3)
Чемпіонат України з футзалу, Favbet Екстра-ліга, 10 тур
24 жовтня 2020 року, Херсон ХВУФК
“Продексім”: Савенко (Ципун, 21) – Скорий, Роза, Роніньо, Клаудіньо – Зварич, Шотурма, Білоцерківець, Корсун – Сорокін, Волянюк, Моспан, Волков.
в.о. головного тренера: Дмитро Бербенцев.
“Кардинал-Рівне”: Бакінський – Мілінький, Кожемяка, Шпигар, Лисенко – Басич, Бондар, Горпинич, Кравчук – Кручок, Мануйленко, Концеба. Запасний: Свинарчук.
Головний тренер: Ігор Москвичов.
Голи: Зварич (10, 17), Шотурма (31) – Кожемяка (5), Кравчук (15), Концеба (20), Бондар (40).
Попередження: Білоцерківець (17), Зварич (35) – Мілінький (22), Басич (28).
Вилучення: Білоцерківець (21, повторне попередження). 

Джерело - cardinal-rivne.com


 «Ураган» (Івано-Франківськ) – «ДЕ Трейдинг» (Миколаївка)   2:1
Голи:
Микитюк, 7, Абакшин, 20 
– Ященко, 37
15:00. м. Івано-Франківськ, КФВ
Арбітри:
 Олег Дуцяк (Дрогобич), Я. Сторожук, В. Болізюк (обидва – Львів)
Хронометрист: Т. Дем'янчук (Івано-Франківськ) 
Спостерігач арбітражу: Ю. Щепанський (Львів) 
Делегат: Б. Мельник (Львів)





Найкращі бомбардири

1. Михайло Зварич (Продексім) - 11
2. Петро Шотурма (Продексім) - 10
3. Микола Білоцерківець (Продексім) - 9
4. Даниіл Абакшин (Ураган) - 8
5-6. Тарас Кузь (Енергія) - 7
5-6. Євген Сірий (ХІТ) - 7
7-15. Мар'ян Пелех (Енергія) - 6*
7-15. Ярослав Лебідь (Ураган) - 6
7-15. Олег Легендзевич (Енергія) - 6
7-15. Микита Шпигар (Кардинал-Рівне) - 6
7-15. Клаудіньо (Продексім) - 6
7-15. Олександр Колесников (ХІТ) - 6
7-15. Максим Чеберяк (ІнБев) - 6
7-15. Євген Жук (ХІТ) - 6
7-15. Микола Микитюк (Ураган) - 6

Примітка. Мар'ян Пелех насправді забив 7 голів, але за офіційним даними один з його голів записаний на Віталія Танського.

Похожие Новости

Комментарии:

Вы должны быть зарегистрированы чтобы оставлять комментарии. Авторизуйтесь под существующим аккаунтом или создайте новый.

Futsalua © 2018 Проект разработан командой Futsal Ukraine. Все права защищены.