Экстра-лигаВалерій Легчанов: «Молодь прогресує, розуміє куди їм треба рухатись і не гає час»РоссияРоссия-2020/21. Суперлига. Тур 11. LIVE!УкраинаНФК «Ураган» та ФК «Чорне море» налагоджують співпрацю!Кубок УкраиныFavbet Кубок України 2020/21. 1/8 фіналу (1 матч). АФФК «Суми» (Суми) – «ELDORADO» (Київ). АнонсКубок УкраиныFavbet Кубок Украины 2020/21. 1/8 финала (1 матч). ЗАПОРІЖПРОМГРУП (Запорожье) – ХІТ (Киев). АнонсЛига чемпионов УЕФААндре Броканело: «Надеюсь, это будет наша лучшая игра в сезоне»Кубок Украины«Суми» у контрольному матчі перед 1/8 фіналу Кубку України перемогли «Технологію»Экстра-лигаГеоргий Мельников: «Солодовник и Рафаилов балдели от того, что первыми привезли бразильцев в Украину»Сборная УкраиныРік тому жіноча збірна України розірвала всіх фантастичним голом з ФінляндієюФутзал в миреFutsal Planet Awards-2020: обнародованы имена претендентовКазахстанМФК «Актобе» подписал ЭленилсонаМолдоваНазван расширенный состав сборной Молдовы на матчи с Грецией и СловакиейРоссияАльберт Цайдер: «МФК КПРФ – известный во всем мире бренд, и мы должны с каждой игрой это подтверждать»Чемпионат ЕвропыУЕФА отмечает 25-летие ЕВРОСборная Украины2021 рік: що чекає на збірну УкраїниЭкстра-лигаГеоргий Мельников: «Солодовник на Евро-2003 не играл в сборной той роли, что Гончаренко на Евро-2001, потому что команда была на пике»РоссияАнна Сидоренко – новый игрок МФК «Норманочка»Ассоциация футзала УкраиныСергей Владыко: «Когда сборная выиграет медали чемпионата мира или Европы – создам свой футзальный клуб»КазахстанНиколай Иванов: «Мы не развиваем футзал, а умудряемся уничтожать даже то, что сами когда-то создали»Экстра-лигаСтатистика игроков «ХИТа» после 16 тура: Педяш на вершине, Сухов в середине

Favbet Екстра-ліга 2020/21. 13 тур. Тур дивного суддівства

"ХІТ" не зміг наздогнати "Продексім"


 

В Сєвєродонецьку обійшлося без несподіванок. «ДЕ Трейдинг» дуже швидко відкрив рахунок завдяки вдалому розіграшу ауту, але загалом впродовж всього першого тайму львів’яни володіли ініціативою, але Абнер літав з одного кута воріт в інший і зберіг для господарів переможний рахунок до перерви. А ось в другому таймі львів’яни знайшли ключі до воріт бразильця і тричі забили впродовж 5 хвилин, причому Танський відзначився прокинувши м’яч п’ятою між ніг бразильського кіпера. Це додало ще більше впевненості підопічним Легчанова. Ближче до кінця матчу «трейдери» пішли рятувати становище знявши воротаря, натомість пропустили ще двічі – 1:5.

Дуже насиченим на події став поєдинок у Рівному – бойова гра, 6 голів, дивні суддівські рішення і два вилучення. Не скажеш, що хтось володів значною перевагою, але «ХІТ» після пропущеного м’яча в дебюті другого  тайму довів свою перевагу до +2. Здавалося, що в цій ситуації фаворит зможе розвинути свій успіх і довести матч до перемоги. Яка дозволить наздогнати «Продексім». Проте підопічні Ігоря Москвичова продемонстрували характер і за 16 секунд до кінця вирвали нічию. І зробили вони це заслужено.

«Моноліт-Viva Cup» продовжує шукати свою гру. Все-таки 1:11 від двох медалістів минулого сезону в останніх матчах виглядає занадто. Знову певна безпорадність з короткочасними проблисками гри. Віримо, що «зелені» можуть грати значно краще. В «Урагану» тим часом з кожним матчем повертається хтось з основних гравцем і хочеться сподіватися, що до матчу з «Продексімом» прикарпатці підійдуть з повним складом. Все-таки в битві лідерів хочеться побачити максимально яскраву гру.

Ще один «не день арбітрів» глядачі могли побачити у Хмельницькому. На щастя, там було що подивитися і в ігровому плані. Господарі явно трохи набрали кондицій порівняно з матчем із «Ураганом», але навряд чи б навіть в оптимальній формі вони могли щось зробити з Катериніним і Острогою, які за рахунок своїх габаритів спокійно розбиралися зі своїми юними опікунами. Команди порадували і голами для естетів – у господарів за маленьке витончене футзальне диво відповідала зв’язка Хамдамов-Пєрвєєв, а у гостей – Зеленкевич-Катеринін. У підсімку вирішальним стало вилучення Кефи в ендшпілі зустрічі. Підопічні Романа Ковальчика вдало розіграли більшість, а у гостей практично не залишалося часу, щоб врятувати нічию.

Як бачимо, команди в турнірній таблиці розшарувалися на три класи – квартет лідерів, п’ять команд, що борються за потрапляння у плей-оф, і «Кардинал-Рівне», який застряг десь посередині між раєм і чистилищем.


П'ятниця, 27 листопада
 

 м. Сєвєродонецьк, Льодовий ПС
"ДЕ Трейдинг" (Миколаївка) - "Енергія" (Львів) — 1:5 (1:0)
Голи:
Калуков (2) — Ковальчук (23), Танський (27), Кузь (28), Пелех (37), Легендзевич (38).
"ДЕ Трейдинг": Абнер (Чабанов, 28) — Юнаков, Калуков, Доманський, Родрігіньо, Теряєв, Ященко, Почебут, Виставной, Сагайданчий, Воронцов, Скубченко.
"Енергія": Пітуля (Войтович, 38) — Струк, Кузь, Когут, Танський, Буньо, Легендзевич, Ковальчук, Пелех, Гасюк, Ременець, Марциняк.
Попередження: Виставной (9), Доманський (11) – Танський (9), Марциняк (40).
Арбітри: О. Білащенко (Чернігів), Я. Опришко (Кременчук), А. Духан (Луганська обл.)
Хронометрист: А. Федоріщев (Луганська обл.)
Спостерігач арбітражу: С. Стрілецький (Суми)
Делегат: Ю. Кравченко (Луганська обл.)

Львівські енергетики перемогли на виїзді "ДЕ Трейдинг" (Миколаївка) з рахунком 5:1 у матчі 13 туру Favbet Екстра-ліги.

Перший небезпечний момент біля воріт львів'ян став результативним. На 2 хвидині Дмитро Калуков вдало замкнув передачу з аута від Євгена Юнакова — 1:0.

Після такого старту матчу "зелено-білі" розпочали активно "обстрілювати" ворота суперників. Небезпечно пробивали Віталій Ковальчук, Володимир Буньо, Мар'ян Пелех, Тарас Кузь, Юрій Когут. Проте бразильський голкіпер Абнер зіграв надійно у цих епізодах.

Натомість воротар "Енергії" Андрій Пітуля врятував команду після двох поспіль ударів від Євгена Юнакова.

Перевага за моментами й надалі була за львівськими енергетиками. Близькими до взяття воріт були Мар'ян Пелех, Степан Струк, Володимир Буньо, Віталій Ковальчук. Проте на перерву суперники пішли за мінімальної переваги господарів.

У другому таймі команда Валерія Легчанова реалізувала свої нагоди. На 23 хвилині Віталій Ковальчук переправив м'яч у сітку воріт після передачі від Мар'яна Пелеха — 1:1.

Далі суперники обмінялись небезпечними ударами від Володимира Буня у львів'ян та Анатолія Доманського у господарів.

А на 27 хвилині "Енергія" ефектно вийшла вперед завдяки голу Віталія Танського. Тарас Кузь віддав пас у штрафний майданчик, де Віталій Танський п'ятою відправив м'яч у ворота — 1:2.

Ще за хвилину "зелено-білі" збільшили свою перевагу. Енергетики перехопили м'яч у суперників і Тарас Кузь влучно пробив з гострого кута — 1:3.

Після цього наставник "ДЕ Трейдинга" Олександр Хурсов замінив голкіпера Абнера на Павла Чабанова, який в свою чергу при першій нагоді залишав майданчик, щоб підключити до атаки п'ятого польового гравця.

Захист "Енергії" на чолі з Андрієм Пітулею впорався з натиском господарів. У відповідь львів'яни відзначились ще двічі.

На 37 хвилині Мар'ян Пелех перехопив м'яч, пройшов на половину майданчика суперників і вразив порожні ворота — 1:4.

А на 38 хвилині пресинг від львівських енергетиків знову став результативним. Цього разу автором голу став Олег Легендзевич, який поставив фінальну крапку у цьому матчі — 1:5.

Господарі намагались скоротити відставання, однак їхні удари парирував голкіпер "Енергії" Назарій Войтович, який вийшов на заміну на 38 хвилині. Тож сирена про закінчення матчу зафіксувала впевнену перемогу львів'ян.

Відзначимо, що за результатами цього туру "Енергія", івано-франківський "Ураган" та київський "ХІТ" мають у своєму активі однакову кількість очок — 25, і поділяють 2-4 місце у турнірній таблиці.

Джерело - Пресслужба ФК "Енергія"




“Кардинал-Рівне” – “ХІТ” – 3:3 (1:2)
27 листопада 2020 року, Рівне, ДЮСШ №4
Арбітри: Я. Вовчок (Івано-Франківськ), О. Макаренко (Радомишль), В. Дзюра (Рівне)
“Кардинал-Рівне”: Бакінський – Мілінький, Шпигар, Кожемяка, Лисенко – Басич, Бондар, Горпинич, Кравчук – Кручок, Мануйленко, Концеба. Запасні: Свинарчук, Дяченко, Рибіцький.
Головний тренер: Ігор Москвичов.
“ХІТ”: Сухов – Журба, Школьний, Педяш, Жук – І.Борсук, Чернявський, Салтанов, Боргун – Ліфер, Поночовний. Запасні: Сіріцький, А.Борсук.
Головний тренер: Олег Лук’яненко.
Голи: Кравчук (8), Мануйленко (36, дабл-пенальті), Мілінький (40) – Журба (11, 19), Педяш (21).
Попередження: Мануйленко (31), Мілінький (32), Кравчук (40) – Ліфер (15), Журба (20), Чернявський (25).
Вилучення: Шпигар (20) – Журба (27)

В матче 13 тура Экстра-лиги «Кардинал» и «ХИТ» сыграли вничью 3:3, а хозяева ушли от поражения за несколько секунд до финального свистка.

«ХИТ» начал игру очень активно, но пропустил после стандарта. Розыгрыш штрафного после рикошета точным ударом завершил Сергей Кравчук – 1:0.

Столичные отыгрались довольно быстро – игроки сборной Украины Александр Педяш и Сергей Журба разыграли комбинацию и организовали ответный гол.

За две минуты до перерыва Журба оформил дубль – после паса Игоря Чернявского Сергей пробил Илью Бакинского – 1:2.

Это были еще не все события в первой половине – за несколько секунд до свистка на перерыв Никита Шпигарь возле боковой линии оттолкнул руками Журбу и получил за неспортивное поведение красную карточку. «ХИТ» воспользовался численным большинством уже во втором тайме – после прострела Жука ворота хозяев поразил Александр Педяш – 1:3.

Арбитр встречи Ярослав Вовчок «отыгрался» на 27-ой минуте – Кручок и Журба потолкались перед исполнением углового и рефери принял странное решение – удалить Сергея Журбу. Большинство «Кардинал» реализовать не смог, но в дальнейшем перехватил инициативу и сумел уйти от поражения.

На 36-ой минуте необязательный фол «привёз» Андрей Борсук, поставив «шлагбаум» Концебе, правда и Павел красиво «нарисовал» падение. Это был шестой фол столичных и дабл-пенальти в ворота Сухова. Десятиметровый реализовал Максим Мануйленко и подарил парням Игоря Москвичева надежду на спасение.

Развязка встречи наступила за несколько секунд до финального свистка. «Кардинал» ранее перешел на игру в пять полевых, и спасся. Бондарь бил на удачу, мяч попал в Игоря Борука и отлетел прямо на ногу Милинькому. Анатолий пробил под перекладину без шансов для Сухова.

3:3 – «ХИТ» упустил практически победную игру и после 13 тура набрал 25 очков в турнирной таблице. Также по 25 баллов у ивано-франковского «Урагана» и львовской «Энергии», которые уверенно обыграли своих соперников и догнали нашу команду.

Источник - Пресс-служба ФК «ХИТ»




"Ураган" Івано-Франківськ - "Моноліт-Viva Cup" Харків - 6:0 (3:0)
Голи:
Масевич (13, 30), Кордоба (14), Шеремета (16), Лебідь (26), Абакшин (27).
"Ураган": Кардаш (Колток, 27, Левандівський, 36) – Масевич, Кордоба, Фаренюк, Радевич – Микитюк (к), Абакшин, Лебідь, Шеремета - Завертаний, Дичук, Коробка. Головний тренер: Максим Павленко.
"Моноліт-VC": Положій (в) – Головень, Пугач, Зміївський, Терентьєв – Васильєв, Д. Бондар, Овсянніков, В. Чуднов, Рибак (к), Масленіков, Сорокін - Бутов (в). Головний тренер: Роман Перадзе.
Попередження: Положій (16), Овсянніков (32).

У звітному матчі обидві команди не могли розраховувати на кількох основних виконавців. Так, у господарів з різних причин були відсутні Сергій Коваль та Назар Швед, тоді як в гостей через пошкодження поза заявкою опинився ексураганівець Владислав Моспан. Натомість до обойми "драконів" повернувся досвідчений Роман Кордоба, який пропустив минулий матч з хмельницьким "Соколом" у зв'язку із дискваліфікацією. 

Героєм стартових хвилин з впевненістю можна назвати голкіпера "Моноліту" Положія, якому довелось добряче попрацювати в дебюті поєдинку. Саме страж воріт не дозволив "драконам" відкрити рахунок після потужних ударів Кордоби та Масевича. Не зміг пробити голкіпера і Абакшин, який спочатку програв йому очну дуель, а на добиванні нашому голеадору бракувало влучності. Відповідь харків'ян була не менш гострою - Овсянніков дотепно п'яткою намагався перевати м'яча у сітку, та влучив у стійку. Далі знову в центрі подій опинявся Положій, який врятував після пострілів Микитюка та Шеремети. Втім, "драконам" таки вдалось відкрити лік голам у першому таймі. На 13-ій хвилині Масевич майстерно хитнув захисника і влучним ударом у нижню "шістку" змусив капітулювати голкіпера - 1:0. Після забитого м'яча "драконів", що називається, "прорвало" і другий та третій голи не змусили себе довго чекати. Спочатку Кордоба "з носка" вразив верхній кут воріт харків'ян, а згодом Шеремета після розіграшу штрафного запалив 3:0 на користь "Урагану". Могли господарі піти на перерву за ще більш комфортної переваги, та з ударами Лебедя та Радевича впорався Положій.

Початок другого тайму залишився за підопічними Романа Перадзе, які зо всіх сил намагались сквитати бодай один м'яч. Та якщо удар Зміївського Кардаш перервів в аут, то постріл Терентьєва прийняла на себе стійка франківських воріт. Відповідь господарів виявилась результативною - Абакшин в два дотики прийняв на стовпа і віддав на Лебедя, який відправив "круглого" точно в ціль. За хвилину Абакшин виступив у традиційній для себе ролі голеадора, відгукнувшись на передачу від Шеремети - 5:0. Далі мінішедевр здійснив Радевич - молодий універсал з власної половини майданчика увімкнув швидкості, і, обігравши по дорозі трьох (!) харків'ян, вискочив віч-на-віч з голкіпером. Перед самим ворітьми Віталій не поскупився і віддав на вільного Масевича, який з легкістю оформив дубль у грі - 6:0. До кінця зустрічі ближчими до того, щоб збільшити рахунок були франківці, а ніж харків'яни до того, щоб скоротити відставання. Зокрема, хороші нагоди для взяття воріт втратили Абакшин, Фаренюк та Микитюк, та знову на висоті був голкіпер

Тепер у Favbet Екстра-лізі наступає двотижнева пауза, пов'язана з товариськими матчами національної збірної України, яка 8-9 грудня зіграє проти збірної Молдови. А наступний матч "Ураган" зіграє 13-го грудня проти херсонського "Продексіму".

Джерело - Пресслужба НФК "Ураган"





Субота, 28 листопада
 
«Сокіл» (Хмельницький) – АФФК «Суми» (Суми) – 4:3 (2:0)
Хмельницький. Спорткомплекс ГУНП
Арбітри: Олексій Фесенко (Харків), Олег Дуцяк (Дрогобич)
Голи: Пєрвєєв, 15, 39, Абзалов, 19, Хамдамов, 34 – Осторога, 23, Катеринін, 33, Цілик, 37 (пен.)
Попередження: Абзалов, 19 – Кефа, 17, Зеленський, 34
Вилучення: Кефа, 39 (друга ЖК, Суми)
На 10-й хвилині Андрій Цілик (Суми) не реалізував пенальті (воротар)
«Сокіл»: Бабенко (С. Шевченко, 37) – Хамдамов, Бабак, Пєрвєєв, Абзалов – Подлюк, Сохорук, Стрельцов, Токар, В. Данилюк, О. Боднар, Донець, А. Боднар
Головний тренер: Роман Ковальчик
АФФК «Суми»: Пєтухов – Катеринін, Зеленкевич, Зеленський, Кефа – Ігумнов, Ессаргіні, Байцур, Острога, Цілик, Гуреєв, Сметаненко – Сітнер.
Головний тренер: Іван Скіцко

Після цього матчу підопічні Івана Скіцка залишилися на шостому місці із 11 очками, “Сокіл” піднявся на дев’яту позицію (дев’ять балів).




Ще один поєдинок 13 туру "Продексім" (Херсон) – "ІнБев" (Житомир) відбудеться 3 грудня.

Найкращі бомбардири

1-2. Михайло Зварич (Продексім) - 12
1-2. Даниіл Абакшин (Ураган) - 12
3. Петро Шотурма (Продексім) - 11
4-6. Мар'ян Пелех (Енергія) - 9*
4-6. Микола Білоцерківець (Продексім) - 9
4-6. Тарас Кузь (Енергія) - 9
7-10. Олександр Педяш (ХІТ) - 8
7-10. Євген Сірий (ХІТ) - 8
7-10. Євгеній Жук (ХІТ) - 8
7-10. Ярослав Лебідь (Ураган) - 8

Примітка. Мар'ян Пелех насправді забив 10 голів, але за офіційним даними один з його голів записаний на Віталія Танського.

Похожие Новости

Комментарии:

Вы должны быть зарегистрированы чтобы оставлять комментарии. Авторизуйтесь под существующим аккаунтом или создайте новый.

Futsalua © 2018 Проект разработан командой Futsal Ukraine. Все права защищены.