РоссияКубок России-2020/21. 1/2 финала. Матчи 2. LIVE!ЭстонияЭстония-2020/21. Тур 3. Виймси СМСРаха – Нарва Юнайтед. LIVE!Экстра-лигаВалентин Бондарь: «Поляки кричали «Ку***!», потому что я задавал темп»КазахстанАрнольд Кнауб: «Верю в победу Игиты, потому что он действительно является лучшим вратарем»Черкассы Олег Біляк: «Важко після свят та місячної паузи увійти в зал і знайти свою гру»Футзал в миреКазахстан объявил состав на матчи Евро-2022БразилияФернандо Ферретти – новый тренер «Lages Futsal»Вторая лигаДруга ліга України 2020/21. Львівщина. 2 тур. «Ураган-3» здобуває третю перемогуПортугалияГитта и Роша не продлят контракты со «Спортингом»ИталияИталия-2020/21. Тур 16. LIVE!Лига чемпионов УЕФАОпределена процедура жеребьевки 1/8 финала Лиги чемпионовКазахстанБиро Жаде возглавил МФК «Атырау»КазахстанАскар Абильдаев: «На данный момент риска потерять какую-либо еще команду нет»ПортугалияФакти, яких ви не знали про РікардіньюВторая лигаДруга ліга України 2020/21. Львівщина. 2 тур. «DevPlanet» – «Ураган-3». АнонсБеларусьДмитрий Камеко: «Эту, бл***, медаль за второе место я буду носить с гордостью!»Женский футзалЖіночий чемпіонат України відновиться в лютомуЭкстра-лигаАндреу Варгас присоединился к «Продэксиму»Чемпионат ЕвропыВизначено склад збірної України на матчі групового етапу Євро-2022ИспанияМинус Ике, Вильям, Мориока плюс Арьета и Селусио

Favbet Екстра-ліга 2020/21. 12 тур. Лідери беруть своє

Тріо призерів і "Кардинал-Рівне" здобули перемоги в черговому турі Favbet Екстра-ліги

«ХІТ» доволі впевнено переграв «ДЕ Трейдинг». Кияни в першому таймі практично не давали гостям осмислено перейти за центр майданчика і самі створювали може й не так багато, як зазвичай, але володіли цілковитою перевагою. Тим не менш, підопічні Олександра Хурсова витиснули максимум з мінімума і реалізували один з небагатьох своїх моментів, що дозволило їм піти на перерви за рахунку 1:2, який залишав гостям шанси на позитивний результат. У другому таймі гра «розкрилася», але і за таких умов «кабельники» все одно виглядали сильніше і без зайих нервів здобули чергову перемогу.

У Сумах видався ще цікавіший двобій. Перший тайм порадував великою кількістю голів і обопільними гойдалками. А от після перерви господарі чомусь діяли менш агресивно і гості зуміли втілити свою перевагу та бажання у повноцінні 3 бали. До речі, у складі рівнян у другому таймі дебютував їхній 16-річни воротар Дмитро Дяченко. Виділено йому було не дуже багато часу, але дебют є дебют.

«Продексім» впевнено реабілітувався за домашню поразку в минулому матчі і в чудовому гуморі підходить до старту у Лізі чемпіонів. Харків’яни не змогли чинити гідного опору більш титулованому супернику, але це не відміняє того, що вони створили видовищний гол у ворота новоспеченого капітана херсонців Ципуна. Ще був певний період у грі, коли за рахунку 3:1 підопічні Перадзе цілком могли розраховувати на ще одне взяття воріт, що дозволило б полоскотати нерви титулованому супернику, але не судилося. «Мельники» продовжили нарощувати свою перевагу і згодом це вилилося у ще два забиті м’ячі.

«Ураган» відігрався за болючу поразку в попередньому матчі від «ХІТа» на посткорнавірусному «Соколі». Хмельничани явно були не в формі і господарі практично вирішили долю зустрічі у першому тайм, завершивши його з рахунком 4:0, причому один з голів на рахунку Фаренюка, який повернувся на паркет після нетривалої паузи. У хмельничан було своє повернення, причому після вкрай тривалого періоду, в особі Подлюка. Можливо, Артур набере оптимальні кондиції  вже ближче до вирішальних матчів регулярного чемпіонату. У другому таймі «драконам» просто залишалося не розгубити свою перевагу і довести матч до перемоги, з чим вони і впоралися.

20 листопада

Киев, СК «ЦСК ВСУ», 20.11.2020; 11-30 (без зрителей)
«ХИТ» (Киев) 4:2 (2:1)  «ДЕ Трейдинг» (Николаевка, Донецкая обл.)
Голы:
Журба (1), Педяш (8, 34), Школьный (29) – Родригиньо (15), Доманский (38)
Дабл-пенальти: Серый (40) – не реализован (вратарь)
Предупреждения: Чернявский (19), Серый (23) – Скубченко (22), Родригиньо (28)
«ХИТ»: Сухов – И.Борсук (К), Чернявский, Салтанов,  Журба, Боргун, Серый, Жук, Педяш, Школьный, Лифер, Поночовный; Сирицкий
Главный тренер – Олег Лукьяненко
«ДЕ Трейдинг»: Абнер (Чабанов, 33) – Юнаков (К), Доманский, Воронцов, Скубченко, Теряев, Выставной, Калуков, Сагайдачный, Габриель, Родригиньо, Ященко
Главный тренер – Александр Хурсов

В матче 12 тура Экстра-лиги сезона 2020/2021 «ХИТ» в Киеве обыграл «ДЕ Трейдинг» со счетом 4:2 и продолжил преследование действующих чемпионов из «Продэксима».

Как и в предыдущем матче против «Урагана» наши парни очень мощно начали встречу и к восьмой минуте провели два гола. Не успел секундомер отсчитать одну минуту, как «ХИТ» уже был впереди – Сергей Журба протащил мяч левым флангом, и пробил мимо бразильского голкипера гостей Абнера – 1:0.

Затем сразу же мог отличиться Педяш, который перекидывал мяч через Абнера, но не повезло. Через минуту мог оформить красивый гол Школьный, который исполнил удар пяткой – мяч парашютом опустился на перекладину ворот.

А затем киевляне удвоили преимущество – Игорь Борсук выдал прекрасный пас на Педяша, и Александр замкнул передачу – 2:0!

Никак не мог забить Школьный – на десятой минуте его удар с разворота приняла на себя стойка ворот «ДЕ Трейдинга».

Выдержав стартовый натиск наших, донбасская команда провела несколько неплохих атак, одна из которых завершилась голом. Доманский нашел передачей Родригиньо, и бразилец пробил мимо Сухова – 2:1.

Сразу же после этого убойный момент не реализовал Жук, пробив выше ворот. Еще один невероятный шанс был у Евгения на старте второй половины, когда Абнер выловил мяч из пустых ворот. У Жука был просто нефарт в этой встрече, потому что на 27-ой минуте наш форвард бил с разворота – мяч ударился о стойку, покатился по линии, но в ворота так и не залетел.

После этого спас свою команду Сухов, который отбил удар в упор от Выставного. А в середине второго тайма наконец-то удалось отличиться Школьному. Удар Игоря Чернявского после прорыва правым флангом Абнер отбил прямо перед собой, и форвард «ХИТа» воспользовался этой ошибкой – 3:1.

Гости позже перешли на игру с пятым полевым, но вновь пропустили, когда Абнер был в раме. Педяш перехватил неудачный поперечный пас соперника и оформил дубль в игре – 4:1.

Еще один супер-шанс был у Евгения Серого, когда в воротах донбасской команды играл уже Павел Чабанов, но Женя пробив прямо во вратаря.

Подопечные Александра Хурсова не сдавались и в конце встречи смогли сократить разрыв – Доманский, который вышел пятым полевым, переиграл Сухова.

Последний шанс отличиться был у Серого, но Евгений не реализовал дабл-пенальти.

В итоге, 4:2 – «ХИТ» набирает 24 очка после 11-ти проведенных матчей и продолжает преследование «Продэксима», у которого на три набранных балла больше.

Источник - Пресс-служба ФК «ХИТ»






“Суми” – “Кардинал-Рівне” – 3:5 (3:3)
Голи:
Зеленський (1), Острога (16), Кефа (18) – Шпигар (6), Горпинич (10, 25), Мілінький (20), Бондар (36).
Попередження: Сметаненко (32).
Favbet Екстра-ліга, 12 тур
20 листопада 2020 року, Суми
“Суми”: Сітнер – Зеленський, Катеринін, Зеленкевич, Ессаргіні – Цілик, Ігумнов, Острога, Кефа – Гурєєв, Байцур, Сметаненко. Запасний: Пєтухов.
Головний тренер: Іван Скіцко.
«Кардинал-Рівне»: Бакінський (Дяченко) – Мілінький, Шпигар, Лисенко, Кожемяка – Кравчук, Бондар, Басич, Горпинич – Мануйленко, Концеба, Кручок. 
Головний тренер: Ігор Москвичов.

“Суми” в матчі 12-го туру FavBet Екстра-ліги вдома поступилися рівненському “Кардиналу-Рівне” – 3:5. Після цієї зустрічі господарі залишилися на шостому місці в турнірній таблиці з 11 очками, рівняни – закріпился на п’ятій позиції (16 балів).

Наступну гру сумська команда проведе на виїзді проти “Сокола” через тиждень. Дату та час гри повідомлять додатково.

Джерело - foodcentresumy.com.ua
 



13.30. Продэксим (Херсон) – Моноліт-Viva Cup (Харьков) 5:1
Арбитры:
Ю. Кондратьев (Житомир), Д. Дудка (Обухов), В. Вдовиченко (Херсон)
«Продэксим»: 1. Кирилл Ципун, 19. Юрий Савенко, 2. Даниэль, 7. Клаудиньо, 8. Дмитрий Сорокин, 9. Михаил Зварыч, 10. Рониньо, 11. Михаил Волянюк, 12. Петр Шотурма, 20. Игорь Корсун, 88. Эдуард Волков, 99. Владимир Маевский.
Главный тренер: Андре Броканело
«Монолит/Viva-Cup»: 7. Евгений Пугач, 8. Тарас Рыбак, 9. Владислав Сорокин, 10. Артём Головень, 11. Ярослав Змиевской, 12. Дмитрий Мирошниченко, 13. Илья Терентьев, 14. Дмитрий Бондарь, 16. Руслан Положий, 19. Дмитрий Бутов, 20. Денис Овсянников, 21. Антон Масленников, 23. Владислав Моспан, 98. Владислав Васильев.
Главный тренер: Роман Перадзе
Голы: Волков 6’, Корсун 10’, Сорокин 17’, Зварыч 30’, Шотурма 35’ — Бондарь 11’.
Предупреждение: Рониньо 20’ — Положий 30’.

В пятницу 20-го ноября в Херсоне в рамках 12-го тура Favbet Экстра-лиги на площадке встретились местный «Продэксим» и харьковский «Монолит/ Viva-cup».

После долгой паузы в соревновании нашей команде не терпелось поскорее выйти на площадку, ощутить игровой тонус, драйв и посоревноваться с соперником. В заявку «мельников» не попали  Скорый и Бессалов в связи с проблемами со здоровьем, Белоцерковец, который получил красную карту, а также третий вратарь Заец. Открыла игру четверка бразильцев с Сорокиным и Ципуном в воротах. Гости же стартовали таким составом на площадке: Бондарь, Овсянников, Моспан, Терентьев и Бутов в воротах. Кстати, в этом матче братья Моспаны встретитлись на площадке в качестве соперников.

На 4-й минуте первую четверку сменяют Шотурма, Зварыч, Корсун и Волянюк. Позже на площадку выходит Волков и открывает счет в матче с передачи Шотурмы на 6-й минуте игры. На 10-й минуте Шотурма начинает контратаку, отдает на Зварыча, далее пас Корсуну, и счет становится 2:0. На 11-й минуте Бондарь сокращает отставание в счете для своей команды. На 17-й минуте «мельникам» вновь удается порадовать своих болельщиков: Сорокин обходит соперников вдоль бровки и отправляет мяч в ближний угол ворот Бутова. За несколько секунд до конца первого тайма Рониньо жестко играет против Владислава Моспана и получает желтую и пятый фол для своей команды. У подопечных Романа Перадзе появляется возможность разыграть штрафной, однако попытка не увенчалась успехом: Ципун спас «мельников» от гола.

Во второй двадцатиминутке у обеих команд происходит смена вратарей: у хозяев площадки – Савенко, у гостей – Положий. На 22-й минуте харьковчанам удается создать крайне опасный момент у ворот Савенко, но наш голкипер сумел защитить свои ворота. На 30-й минуте Шотурма пробивает по воротам Положия, тот отражает удар, но рядом оказался Зварыч, который вовремя замкнул дальнюю штангу. Счет – 4:1. На 35-й минуте Шотурма выходит один на один с Бондарем, смещается под удар и забивает пятый гол в игре за «мельников». Матч завершился со счетом 5:1 в пользу действующих чемпионов Украины.

Источник - mfc-prodexim.com.ua



21 листопада

«Ураган» (Івано-Франківськ) – «Сокіл» (Хмельницький) – 6:1 (4:0)
Голи:
Лебідь, 9, Фаренюк, 11, Абакшин, 14, 36, Масевич, 16, Колток, 35 – С. Шевченко, 40
Попередження: С. Шевченко, 39
Арбітри: Руслан Лутій (Київ), Володимир Дзюра (Рівне)
«Ураган»: Кардаш (Колток, 21, Левандівський, 36) – Масевич, Фаренюк, Микитюк, Радевич – Абакшин, Лебідь, Шеремета, Завертаний, Дичук, В. Коробка
Головний тренер: Максим Павленко
«Сокіл»: Бабенко (С. Шевченко, 37) – Хамдамов, Пєрвєєв, Абзалов, Подлюк – Сохорук, Стрельцов, Токар, Данилюк, Боднар, Донець
Головний тренер: Роман Ковальчик

Напередодні поєдинку в Івано-Франківську обидві команди зазнали кадрових втрат. В заявці "драконів" з різних причин були відсутні Сергій Коваль, Назар Швед та Роман Кордоба, тоді як в "соколят" через дисквалфікацію звітний матч пропускав Кирило-Ілля Бабак. Втім, були і приємні новини - до гри повернулись Артем Фаренюк у франківців та Артур Подлюк у хмельничан. 

Стартові хвилини матчу до свого активу можуть записати хмельничани. Спочатку Подлюк витонченим "парашутом" зі штрафного перекинув і голкіпера, і ворота, а згодом Абзалов, вийшовши віч-на-віч з Кардашем, не зумів обіграти останнього. Франківці відповіли не менш гостро, та якщо з ударом Абакшина впорався гокліпер, то Фаренюк, чудово зігравши на стовпа, влучив у стійку. В наступній атаці "Ураган" відкрив лік голам у матчі - Шеремета з кутового віддав точно на Лебедя, який ударом з льоту вразив ціль. Минуло дві хвилини і повернення на паркет забитим м'ячем відзначив Фаренюк, який завершив вивірену комбінацію після розіграшу вільного удару - 2:0. Міг Лебедь оформити дубль, та його потужний постріл влучив в поперечку воріт хмельничан. Та згодом Лебедь виступив у ролі асистента, коли в дуеті з Абакшином втекли в швидку контратаку і останній забив свій десятий гол в поточному сезоні Favbet Екстра-ліги - 3:0. До перерви господарі забили ще одного разу. Це Масевич опинився у потрібному місці та в потрібний час і на добиванні вразив ворота хмельничан - 4:0.

В дебюті другої половини зустрічі суперники обмінялись гострими нагодами, в яких свої найкращі якості продемонстрували голкіпери - у франківців з семи метрів бив Микитюк, тоді як пильність "свіжого" Колтка, який зв'явився на майданчику по перерві, перевірив Подлюк. Далі команди продовжили грати на зустрічних курсах і на перші ролі у грі вийшли голкіпери. Втім, коли гості пішли розігрувати "п'ятого" (Бабенко підключався до атак "соколят"), свій шанс вразити порожні ворота використав Колток - 5:0. Не встигла секундна стрілка зробити й одного оберту, як знову зіграв дует Лебідь-Абакшин - перший віддав, другий відкрив забив шостий м'яч "драконів" у поєдинку. Все ж останнє слово у грі було за командою Романа Ковальчика. Це голкіпер Шевченко за кілька секунд до фінальної сирени реалізував ситуативну більшість гостей - 6:1, "Ураган" здобув третю перемогу на домашньому майданчику.

Джерело - Пресслужба НФК "Ураган"


Найкращі бомбардири

1. Михайло Зварич (Продексім) - 12
2-3. Петро Шотурма (Продексім) - 11
2-3. Даниіл Абакшин (Ураган) - 11
4. Микола Білоцерківець (Продексім) - 9
5-8. Мар'ян Пелех (Енергія) - 8*
5-8. Тарас Кузь (Енергія) - 8
5-8. Євген Сірий (ХІТ) - 8
5-8. Євгеній Жук (ХІТ) - 8

Примітка. Мар'ян Пелех насправді забив 9 голів, але за офіційним даними один з його голів записаний на Віталія Танського.

Похожие Новости

Комментарии:

Вы должны быть зарегистрированы чтобы оставлять комментарии. Авторизуйтесь под существующим аккаунтом или создайте новый.

Futsalua © 2018 Проект разработан командой Futsal Ukraine. Все права защищены.