КазахстанКака: «Уровень чемпионата вырос»Экстра-лигаFavbet Екстра-ліга 2020/21. 13 тур. LIVE!Ассоциация футзала УкраиныВідбувся другий випуск слухачів курсу «В»-диплому УЄФА з футзалу в УкраїніМолдоваАндриан Сырбу: «Непонятно по какой логике разрешается проводить соревнования по другим зальным видам, а футзалу отказали»РоссияРоссия-2020/21 (жен). Тур 5. LIVE!Женский футзалВища ліга (жінки) 2020/21. Тур 1. LIVE!ИталияИталия-2020/21. 8 тур. LIVE!Favbet Екстра-ліга 2020/21. 13 тур. АнонсЖенский футзал«Будстар-НПУ» в новом сезоне будет носить название «Кобра-НПУ»КазахстанКазахстан-2020/21. Тур 15. LIVE!РоссияКубок России-2020/21. 1/4 финала. Матчи 2. LIVE!Экстра-лига«Суми» у контрольному матчі перемогли «Технологію»Экстра-лигаАлександр Колесников: «У меня уже такой возраст, что хочется больше времени провести на площадке, а не на трибуне»БразилияСуперкубок Бразилии-2020. Пато – Коринтианс. LIVE!Женский футзалЖіночий чемпіонат України-2020/21: заявки команд-учасницьФутзал в миреБразилия-2020. «Пато» слагает полномочияЛига чемпионов УЕФАЛига чемпионов-2020/21. Предварительный раунд. ACCS Futsal (Франция) – Црвена Звезда (Сербия). LIVE!Вторая лигаСергій Майчук: «Ми плануємо поборотися за медалі в черкаській зоні Другої ліги»Сборная УкраиныВизначено склад національної збірної України на товариські матчі проти МолдовиЭстонияАндрей Головин: «Ничего удивительного, что украинские футзалисты подготовлены лучше эстонских»

Favbet Екстра-ліга 2020/21. 8 тур. «Кардинал-Рівне» здобув третю поспіль перемогу, а «Продексім» знову на вершині

Коронавірус не дозволив провести повний тур Favbet Екстра-ліги


Фото: ФК ІнБев
 
У зустрічі лідерів чемпіонату перемогу святкував «Продексім». «Енергія» відрізками конкурентно виглядала на тлі чемпіона, але витримувати цей рівень впродовж всього матчу льві’яни не змогли, хоч «мельники» і грали без Андре Броканелло на тренерській лаві. Майже за 10 хвилин до кінця львів’яни зняли воротаря, але у штучній більшості грали без особливої гостроти і надій на порятунок матчу не мали.

Найвеселший матч відбувся в Житомирі. Команди подарували 7 голів, не змогли реалізувати жодного 6-ти та 10-метрового, Максим Чеберяк забив «футбольни» гол, сумчани дуже рано пішли з п’ятим і пропустили втретє, а Андрій Цілик став жертвою нових правил. Можна тільки поспівчувати в плані результату підопічним Івана Скіцка, яка заслуговували, щоб привезти додому очки. Водночас привітаємо «ІнБев» для якого ця перемога є дуже важливою в психологічному плані після погрому в Ріному.

«Моноліт-Viva Cup» на виїзді довелося грати без Романа Перадзе. Все-таки спільні наради гравців навряд чи можуть замінити фахові підказки наставника. Хоча, в цьому компоненті команди були в рівних умовах через відсутність і Олександра Хурсова на лаві запасних «ДЕ Трейдинга». Принаймні на пару голів команди напрацювали, але воротарі діяли безпомилково. Якщо ж приблизно прикинути показник xG (очікуваних голів), то видається, що харківська команда була ближчою до перемоги, ніж господарі.

«Кардинал-Рвне» здобув третю поспіль перемогу і практично весь матч контролював хід гри. Навіть спроби грати з воротарем в ролі пёятого польового не омогли молодій команді з Хмельницького змінити стан справ на майданчику.

9 жовтня, п'ятниця

Львівська "Енергія" поступилась херсонському "Продексіму" з рахунком 2:4 у домашньому поєдинку в межах 8 туру Favbet Екстра-ліги.

На початку матчу було важко комусь із команд віддати перевагу, моменти виникали біля обох воріт.

Першими скористались своєю нагодою енергетики. На 5 хвилині Тарас Кузь вдало замкнув передачу з аута від Мар'яна Пелеха.

Однак за три хвилини "Продексіму" вдалось зрівняти рахунок. Ігор Корсун перехопив м'яч на половині майданчика львів'ян і відправив його у ворота. А на 14 хвилині гості вийшли вперед — Ігор Корсун потужно пробив з лівого флангу, оформивши дубль.

Такий розвиток подій енергетиків не влаштовував, тож львів'яни намагались вирівняти становище. Зокрема, небезпечно пробивали Юрій Когут, Олег Легендзевич, Тарас Кузь. Але голкіпер гостей Юрій Савенко діяв надійно. В свою чергу Андрій Пітуля теж неодноразово відзначився у порятунку воріт "Енергії".

Зрештою обопільні атаки завершились голом мельників — на 18 хвилині Михайло Зварич реалізував вихід сам на сам.
Другу половину зустрічі львів'яни розпочали активніше, шукаючи можливостей відігратись. Однак Кирило Ципун, який вийшов у другому таймі, теж впевнено захищав ворота херсонців.

Натомість "Продексім" реалізував свій шанс на 30 хвилині. Дмитро Сорокін переправив м'яч у ворота після передачі Роніньйо.

У зв'язку з цим Валерій Легчанов взяв тайм-аут, після якого "Енергія" розпочала атакувати з п'ятим польовим — у воротарській футболці виходив Віталій Танський.

Енергетики притисли гостей до воріт, однак відзначитись знову ніяк не вдавалось. Водночас херсонці намагались влучити у порожні ворота і в одному з епізодів лише стійка врятувала львів'ян.

Далі "Продексім" теж задіював гру з п'ятим польовим (Клаудіньо), аби зменшити атакувальний запал енергетиків.

Проте львів'яни не здавались і за 44 секунди до завершення гри здобули право на пенальті: Кирило Ципун збив у своєму штрафному майданчику Степана Струка.

Шестиметровий чітко виконав Тарас Кузь: відправив м'яч у дев'ятку і таким чином встановив остаточний рахунок у матчі — 2:4.
 
8 тур. 9 жовтня 2020 року. Favbet Екстра-ліга. Львів. ПС "Галичина"
“Енергія” (Львів) - "Продексім" (Херсон) — 2:4 (1:3)
Голи: Кузь (5, 40 пен.) — Корсун (8, 14), Зварич (19), Сорокін (30).
"Енергія": Пітуля — Струк, Кузь, Когут, Пелех, Танський, Легендзевич, Буньо, Ковальчук, Гасюк, Марциняк, Ременець — Чудний, Квасній.
"Продексім": Савенко, (Ципун) — Скорий, Роніньйо, Клаудіньйо, Даніель Роза, Зварич, Шотурма, Білоцерківець, Корсун, Сорокін, Моспан — Волков.
Арбітри: Я. Вовчок (Івано-Франківськ), В. Дзюра (Рівне), Олег Дуцяк (Дрогобич)
Хронометрист: Орест Дуцяк (Дрогобич)

Джерело - 
Пресслужба ФК "Енергія"




10 жовтня, субота
“ІнБев” – АФФК “Суми” – 4:3
“ІнБев”:
Мельник (Сорокін) – Бондарчук, Бланк, Дзюба, Іванов, Чеберяк, Бакум, Литвиновський, Карбула, Семенченко, Розпотнюк.
“Суми”: Сітнер (Пєтухов) – Сметаненко, Катеринін, Гурєєв, Зеленкевич, Ессаргіні, Зеленський, Кефа, Цілик, Нагернюк, Острога.
Голи: Чеберяк, 12, Іванов, 18, 24, Бланк, 19 – Зеленський, 4, Кефа, 25, 35.
Попередження: Розпотнюк, 20, Бланк, 23, Литвиновський, 24, Дзюба, 40 – Зеленський, 20, Цілик, 23, Ессаргіні, 24.
Вилучення: Цілик, 23 (друге попередження)
На 20-й хвилині Литвиновський не реалізував дабл-пенальті (воротар)
На 40-й хвилині Катеринін не реалізував дабл-пенальті (воротар)
На 30-й хвилині Кефа не реалізував пенальті (поперечина)

Уже на четвертій хвилині матчу підопічні Івана Скіцка вийшли вперед. Роман Зеленський скористався рикошетом і з лінії воротарської пробив в правий нижній кут.

Надалі ініціативою також володіла сумська команда, але невдала гра в обороні призвела до того, що Максим Чеберяк на 12-й хвилині гри зрівняв рахунок – 1:1. Підопічні Михайла Соколовского почали грати з позиції сили, і ще до перерви зусиллями Дмитра Іванова та Дениса Бланка забили ще двічі. Міг і четвертий м’яч потрапити у сітку воріт “Сум”, але Литвиновський не зміг з дабл-пенальті переграти Пєтухова.

Початок другого тайму розпочався з холодного душу для команди Івана Скіцка. Спочатку Андрій Цілик отримав два попередження за хвилину і залишив команду у меншості. Варто звернути увагу на другу жовту, яка, згідно зі змінами у правила гри, трактується як неспортивна поведінка, заборонено наразі бити у суперника, навіть якщо він не відходить від м’яча під час виконання ауту.

Житомиряни скористалися чисельною перевагою майже відразу, і Дмитро Іванов зумів оформити дубль. Звісно, відігравати три м’ячі у футзалі неймовірно складно, але команда Івана Скіцка була близька до цього. Розпочав поверення у гру Василь Кефа, після дального удара якого м’яч влучив у стійку і від спини Мельника перетнув лінію воріт. Міг 22-й номер ще більше скоротити різницю у рахунку, але не зміг реалізувати пенальті, влучивши у перекладину.

Але саме Василь знову перший виявився перед воротами на 35-й хвилині,і розпочалося усе найцікавіше. У обох команд було по 5 фолів, і перший ідеальний шанс втратив Зеленкевич, який після шикарного обіграшу не влучив в правий нижній кут. Далі у кінці прийшла черга Остроги, і Руслан потурбував праву стійку, а за 12 секунд до кінця Катеринін не реалізував дабл-пенальти.

Створивши море моментів, сумчани повертаются додому без набранних очків, показавши дуже хорошу гру.

Джерело  foodcentresumy.com.ua
 



    
«ДЕ ТРЕЙДИНГ» (Миколаївка) – «Моноліт-Viva Cup» (Харків) 0:0
Попередження:
Скубченко, 6 (ДЕ Трейдинг)
12:00. м. Сєвєродонецьк, Льодовий ПС
Арбітри: О. Білащенко (Чернігів), Д. Дудка (Обухів), А. Духан (Луганська обл.) 
Хронометрист: Ю. Змієвська (Сєвєродонецьк) 
Спостерігач арбітражу: С. Гроховецький (Київ) 
Делегат: Ю. Кравченко (Сєвєродонецьк)

Вперше в сезоні "ДЕ Трейдинг" не пропустив. Натомість не зміг вразити ворота суперників. Як підсумок, нічия, через яку команда з Миколаївки опинилася на передостанньому місці в турнірній таблиці. А далі - випробування двома виїздами до Херсона та Івано-Франківська. Робимо висновки та рухаємося далі.

Джерело - Футзальний клуб "Де Трейдинг"
 


  
“Кардинал-Рівне” – “Сокіл” – 3:1 (2:1)
Favbet Екстра-ліга, 8 тур
10 жовтня 2020 року, Рівне, ДЮСШ №4
“Кардинал-Рівне”: Бакінський – Мілінький, Лисенко, Кожемяка, Шпигар – Басич, Кравчук, Бондар, Горпинич – Мануйленко. Запасні: Свинарчук, Кручок, Конько, Малиновський.
Головний тренер: Ігор Москвичов.
“Сокіл”: Шевченко (Бабенко, 39) – Хамдамов, Первєєв, Бабак, Абзалов – Сухорук, Токар, Данилюк, Бондар – Донець, Стрельцов, Храпач. Запасний: Чайка.
Головний тренер: Роман Ковальчик.
Голи: Кожемяка (1), Бондар (20), Горпинич (27) – Кожемяка (12, автогол).
Попередження: Кожемяка (1), Мілінький (38) – Бабак (33), Абзалов (37).

Відкривши рахунок вже на 16-й секунді гри, рівняни впевнено довели до перемоги матч восьмого туру чемпіонату Favbet Екстра-ліги проти хмельницького “Сокола”.

Джерело - cardinal-rivne.com

Звіт від "Сокола" тут
 


 

Найкращі бомбардири

1. Микола Білоцерківець (Продексім) - 9
2-4. Даниіл Абакшин (Ураган) - 7
2-4. Петро Шотурма (Продексім) - 7
2-4. Тарас Кузь (Енергія) - 7
5-11. Мар'ян Пелех (Енергія) - 6*
5-11. Ярослав Лебідь (Ураган) - 6
5-11. Олег Легендзевич (Енергія) - 6
5-11. Микита Шпигар (Кардинал-Рівне) - 6
5-11. Клаудіньо (Продексім) - 6
5-11. Олександр Колесников (ХІТ) - 6
5-11. Михайло Зварич (Продексім) - 6

Примітка. Мар'ян Пелех насправді забив 7 голів, але за офіційним даними один з його голів записаний на Віталія Танського.

Похожие Новости

Комментарии:

Вы должны быть зарегистрированы чтобы оставлять комментарии. Авторизуйтесь под существующим аккаунтом или создайте новый.

Futsalua © 2018 Проект разработан командой Futsal Ukraine. Все права защищены.