ВинницаДруга ліга України 2020/21. Вінниччина. «ЯСКО» вдруге поспіль святкує перемогуРоссияРоссия-2020/21. Суперлига. Матчи 11-го тура. LIVE!Ассоциация футзала УкраиныРегресс футзала в Украине. Часть 2. Деятельность АФУВторая лигаДруга ліга 2020/2021: напередодні Фіналу восьми (частина 2)ИталияКубок Италии-2020/21. Финал восьми. LIVE!Экстра-лигаFavbet Екстра-ліга 2020/21. 1/2 фіналу. «Енергія» – «Продексім». АнонсВторая лигаДруга ліга України 2020/21. 1/4 фіналу. «Любарт» (Луцьк) – «Нікма» (Запоріжжя)ПортугалияПортугалия-2020/21. Лучшие голы 29-го тураКиевВиктор Цой: «Хотелось бы успеть поиграть под руководством Косенко и Гончаренко — их результаты говорят сами за себя»Экстра-лигаЮрий Савенко: «Продэксим» выиграл Кубок Украины за счёт сплоченности команды и желания взять этот трофей»Чемпионат мираАФК визначилася з претендентами на поїздку на Кубок світу-2021АзербайджанТьяго Болинья: «Все считали, что сборная Греция является слабой командой, но они показали довольно интересную игру»КиевПотрібна допомога Леоніду ЖиронкінуИспанияИспания-2020/21. Лучшие голы, комбинации и сейвы 27-го тураФутзал в миреЮнацький Євро (U-19) відбудеться 2022 року в ІспаніїЧемпионат ЕвропыЖеребкування фінального турніру Євро-2022 відбудеться наприкінці 2021 рокуВторая лигаДруга ліга 2020/2021: напередодні Фіналу Восьми (ч.1)ИспанияИспания-2020/21. Тур 27. Разгром, сенсация и победа «Барсы» над лидеромБеларусьБеларусь-2020/21. Тур 20. LIVE!АзербайджанВассура объяснил свой переход из футзала в футбол

Favbet Кубок України 2020/21. 1/4 фіналу. Троє у Фіналі чотирьох, якщо не рахувати фаворита

Три представники Екстра-ліги пройшли трьох представників аматорського футзалу і пробилися у фінал чотирьох Кубку України



27 лютого
 

“Хмельницькі Делікатеси” – “Суми” – 3:7
“Хмельницькі Делікатеси”:
Тимощук (Самчук) – Сакович, Рябоконь, Гресь, Морочківський, Мартинюк, Луцюк, Наконечний, Малишевський, Яровий, Рибчинський, Муляр.
“Суми”: Сітнер (Балухта) – Зеленський, Зеленкевич, Фетько, Кефа, Сметаненко, Катеринін, Гурєєв, Острога, Ессаргіні – Пєтухов.
Голи: Ессаргіні, 20 (у власні ворота), Муляр, 23, Луцюк, 40 – Зеленський, 4, 30, Зеленкевич, 13, 28, 39, Катеринін, 16, Балухта, 39
Попередження: Гресь, 23 – Острога, 9
Перший матч: 1:5

«Хмельницькі делікатеси» не змогли пройти до «Фіналу чотирьох» Кубка України з футзалу. Сьогодні, 27 лютого, вони зіграли матч-відповідь проти АФФК «Суми», в якому обидві команди забили 10 голів. Утім, сумчани відзначалися частіше та виграли з рахунком 7:3.

Після поразки в Сумах у першому матчі з рахунком 1:5, хмельничани, аби пройти далі в Кубку України, необхідно було сьогодні перемагати. До того ж, з різницею у 4-5 голів. За таких обставин шанси аматорської команди «Хмельницькі делікатеси» пройти до «Фіналу чотирьох» були мінімальними. Та гравці команди з перших хвилин показали супернику з «Екстра-ліги», що спробують принаймні не програти в другому матчі. Але, створюючи моменти, реалізовувати їх господарям не вдалося. Натомість сумчани побудували свою гру від захисту та очікували на свій шанс. Чекали недовго. Вже на 4 хвилині «Суми» провели стрімку атаку, яка завершилася влучним ударом Романа Зеленського – 0:1.А на 13 хвилині помилка хмельничан призвела до стрімкої атаки гостей 3 у 2 і голом від Дениса Зеленкевича – 0:2.

За таких обставин «Хмельницькі делікатеси» пішли вперед із п’ятим польовим гравцем. І на 16 хвилині, захопившись атакою, дозволили «Сумам» знову провести результативний контрвипад, який завершився влучним ударом Віталія Катериніна.

Хмельничанам все таки вдалося «розмочити» рахунок під завісу першого тайму. За 5 секунд до перерви, після прострілу Андрія Муляра, м’яч влучив у ногу Яссіні Ессаргіні та опинився в воротах АФФК «Суми» - 1:3.

У другому таймі господарі продовжили ризикувати та дія ти з п’ятим польовим. І на 23 хвилині «Хмельницьким делікатесам» вдалося скорити рахунок до мінімального, коли забив Муляр. Та вже через 5 хвилин «Суми» знову забили – дубль оформив Зеленкевич. Ще через дві хвилини вдруге у матчі забив і Зеленський – 2:5.

Гольовими видалися й останні дві хвилини протистояння. Спочатку Зеленкевич записав у свій актив третій гол у матчі. Та за 48 секунд до фінальної сирени Віталій Луцюк скорочує відставання. Але крапку в матчі поставили все таки гості. За 17 секунд до завершення матчу голкіпер сумчан Євгеній Балухта забив останній гол у цьому протистоянні – 3:7.

АФФК «Суми» здобув путівку до «Фіналу чотирьох» Кубка України. Ну, а «Хмельницькі делікатеси», які дебютували в цих змаганнях, зупинилися на стадії 1/4 фіналу. І тепер всю свою увагу зосередять на чемпіонаті міста.

Джерело - Володимир ГОРДИНСЬКИЙ, Є

АФФК “Суми” здобули перемогу над “Хмельницькими Делікатесами” у матчі-відповіді 1/4 фіналу Кубку України (7:3). За сумою двох зустрічей підопічні Ярослава Пєсоцького здобули упевнену перемогу – 12-4 – та пробилися у “Фінал чотирьох” Кубку України.

Місто проведення вирішального етапу змагань буде оголошено пізніше. Крім нашої команди, у фіналі зіграє і київський “ХІТ”, який у двох зустрічах обіграв донецький “Інтер” (6:2, 6:3).

Що стосується сьогоднішньої гри, то “Суми” швидко забили двічі та змусили суперника грати з п’ятим польовим. Хмельничани використовували зайвого польового протягом 30 хвилин гри, але змогли забити лише тричі.

Окремо варто відзначити нашого третього голкіпера – Євгена Балуху, який зіграв дебютний матч у Кубку України та відразу відзначився забитим м’ячем. Крім нього, у складі “Сум” сьогодні забивали Денис Зеленкевич (тричі), Роман Зеленський (двічі) та Віталій Катеринін.

Попередньо “Фінал чотирьох” Кубку України має відбутися на початку квітня.

Джерело - foodcentresumy.com.ua


 

12.00. «ХІТ» (Київ) – «INTER» (Донецьк) 6:3
Голи: 
Чернявський, 1, Школьний, 2, Педяш, 26, Журба, 37 (дабл-пен.), Сірий, 38, Колесников, 39 – Захаров, 2, Дробашко, 12 (пен.), Заворотний, 15
Попередження: Чернявський, 37 Літвінов, 5, Заворотний, 19, Степаненко, 34, Удовиченко, 37, Нестерук, 38
Вилучення: Сухов, 37 Заворотний, 38 (друга ЖК), Степаненко, 38
На 19-й хвилині Педяш (ХІТ) не реалізував дабл-пенальті (воротар)
На 38-й хвилині Журба (ХІТ) не реалізував дабл-пенальті (воротар)
На 40-й хвилині Дробашко (INTER) не реалізував дабл-пенальті (повз)
Арбітри: М. Нечипуренко (Кривий Ріг), Я. Опришко (Кременчук), Ю. Кондратьєв (Житомир)
Перший матч: 6:2


У матчі-відповіді 1/4 фіналу Кубку України сезону 2020/2021 «ХІТ» переміг донецький «INTER» з рахунком 6:3 і вийшов у «Фінал Чотирьох»!

У першому поєдинку тиждень тому наша команда здобула перемогу 6:2, тож за сумою двох зустрічей перевага «ХІТа» була суттєвою – 12:5. У повторному матчі команди знову продемонстрували видовищний та відкритий футзал, і почали забивати із перших хвилин – Ігор Чернявський відкрив рахунок майже у стартовій атаці, за хвилину Іван Захаров зрівняв результат, а ще за хвилину Олександр Школьний знову вивів столичних вперед.

Далі – більше. На 12-ій хвилині Вадим Дробашко реалізував пенальті, а на 15-ій Ярослав Заворотний дав вже перевагу гостям 3:2.

Наприкінці першої половини Олександр Педяш не реалізував дабл-пенальті, проте реабілітувався у другому таймі, зрівнявши рахунок після передачі Ігоря Чернявського.

Розв’язка ж поєдинку відбулася на останніх хвилинах гри. Спочатку Олександр Сухов зіграв рукою за межами карного майданчику і був вилучений. Одразу ж наші заробили дабл-пенальті, який реалізував Сергій Журба – 4:3. Згодом за фол проти Сіріцького другу жовту отримав Заворотний, і також був вилучений, а пізніше червону отримав і Сергій Степаненко. Сергій Журба виконував пенальті, проте цього разу голкіпер «ІНТЕРа» Володимир Удовиченко зробив сейв.

На останніх хвилинках зустрічі у гру увійшов і Влад Лисенко, який також відзначився кількома спасіннями. Згодом гості перейшли на гру в п’ять польових, а Євген Сірий після вдалого перехоплення відправив м’яч у порожні ворота. А крапку в цьому протистоянні поставив Олександр Колесников, який влучно пробив у нижній кут.

6:3 та 12:5 за підсумком двох чвертьфінальних матчів, і «ХІТ» виходить у «Фінал чотирьох» Кубку України 20/21, який пройде наприкінці березня. Місце проведення «Фіналу чотирьох» АФУ оголосить пізніше (скоріше за все, вирішальні матчі прийме місто Суми).

Джерело - Лев Галушко, прес-служба ФК «ХІТ»




"Продексім" Херсон - "Ураган" Івано-Франківськ - 1:1 (0:1)
Голи:
Даніел Роза (24) - Лебідь (9)
"Продексім": Ципун (в) - Даніель Роза, Шотурма, Зварич, Корсун - Скорий, Волков, Клаудіньо, Роніньо, Волянюк, Моспан, Маєвський, Бессалов - Заєць (в). Головний тренер: Андре Броканелло.
"Ураган": Колток (в) – Кордоба, Фаренюк, Радевич, Микитюк (к) – Лебідь, Абакшин, Швед, Шеремета – Коробка, Онуфрак, Масевич - Левандівський (в), Кардаш (в). Головний тренер: Максим Павленко.
Попередження: Клаудіньо (15) - Микитюк (13)

Обидві команди підійшли до звітного протистояння у ненайсильніших складах. Зокрема, в господарів з різних причин були відсутні Юрій Савенко, Дмитро Сорокін, Микола Білоцерківець та Андреу, тоді як в лазареті "драконів" перебуває Сергій Коваль. На жаль, по ходу матчу гості втратили Артема Фаренюка, тож його участь у березневих матчах збірної наразі під питанням. Попри те, найцікавіший двобій чвертьфінальної стадії виправдав всі передматчеві аванси і приніс масу задоволення вболівальникам як біля екранів своїх гаджетів, так і в спорткомплексі ХФСК, на трибуни якого глядачі повернулись вперше за довгий час.

В дебюті поєдинку дві нагоди для взяття воріт втратив Даніель Роза, який спочатку втік від Кордоби, а згодом і дальним ударом перевіряв на міцність голкіпера. На щастя, в обох випадках Колток зіграв бездоганно і двічі переміг у дуелях з прудконогим бразильцем. Не відставав від свого колеги по амплуа і Ципун - страж воріт "мельників" зумів ліквідувати удар Шведа, коли "дракони" втекли в контратаку "три в два". Втім, на екваторі тайму гості відкрили рахунок у матчі. Це Лебідь, накрутивши на бровці Корсуна, пробив під дальну стійку. Удар виявився не лише ефектним, а й ефективним - 0:1.

Після забитого м'яча "Ураган" й не думав зупинятись, та на перший план вийшла воротарська майстерність Ципуна. Голкіпер національної збірної врятував після випадів Абакшина, Шведа та Фаренюка. Ближче до сирени на перерву гра вирівнялись, а стало по-справжньому гаряче поблизу воріт "драконів", коли Клаудіньо одягнув воротарську футболку і "мельники" перейшли на гру з п'ятим польовим. Під час розіграшу зайвого дальні удари Даніеля Рози та Шотурми прийняв на себе Колток. Втім, останнє слово у першому таймі було за "драконами". Швидкий розіграш аута в центрі майданчика ледь не призвів до голу - Швед намагався зловити на "перезмінці" Клаудіньо, але Ципун, який замінив бразильця в рамці, у відчайдушному стрибку зумів ліквідувати загрозу. Тож на перерву команди пішли за мінімальної переваги гостей.

Після відпочинку у стартовій ланці "Урагану" відбулись зміни. Замість Артема Фаренюка, який в одному з епізодів отримав пошкодження, у гру вступив Тарас Онуфрак. Перший небезпечний момент у другій двадцятихвилинці створили господарі. Це Бессалов дальнім ударом змусив Колтка втупити у гру. Втім, наступна атака "мельників" стала результативною. Даніель Роза чудово спіймав "круглого" після розіграшу кутового і з лету вирівняв ситуацію на табло - 1:1. Франківці відповіли випадом від Абакшина, та знову надійно зіграв Ципун. Опинялись у вигідних позиціях і Онуфрак з Радевичем. Та в першому епізоді в Тараса дещо не вийшов удар, а в другому Віталій перекинув і голкіпера, і ворота.

Далі суперники запропонували одне одному відкритий футзал на зустрічних курсах. В "Продексіму" "фронтменами" атак виступали бразильці Роніньо та Клаудіньо, тоді як в "Урагану" цю роль приміряв Абакшин. І саме Даниіл мав чи не найкращий шанс відзначитись, коли, прибравши голкіпера перекатом, поцілив у стійку. В підсумку, 1:1 - заповітну путівку до Фіналу чотирьох команди розіграють в Івано-Франківську наприкінці березня.

Джерело - Пресслужба НФК "Ураган"




 

15.15. «BudmonsteR» (Київ) – «Моноліт-Viva Cup» (Харків) 1:5
Голи:
Потапов, 13 
– Овсянніков, 14, 36, В. Моспан, 23, Т. Рибак, 35, Д. Бондар, 35
Попередження: Кучук, 22 – Лутай, 19
Арбітри: О. Гопка (Черкаси), О. Білащенко (Чернігів), Р. Лутій (Київ)
Перший матч: 2:3


Команда Павла Химяка не зуміла здолати опір «Моноліта-Viva Cup» у рамках 1/4 фіналу.

Перед матчем-відповіддю кияни мали ліквідувати різницю в один м’яч після вояжу до Харкова. Як це часто буває, гра пожвавішала після першого забитого м’яча. Потапов класно розібрався у штрафному майданчику суперника і відкрив рахунок у зустрічі.

Такий результат дозволяв саме «будівельникам» проходити далі. Втім, він протримався на табло всього 16 секунд. Підопічні Романа Перадзе вдало розіграли кутовий. Вчергове цього сезону спрацювала зв’язка ветеранів. Бондар подав, а Овсянніков переправив м’яч у сітку.

На другий тайм більше сил залишилося у гостей. Тут відзначимо й номінальну присутність Кодацького та Химяка у протоколі в якості гравців. Обидва через травми так і не з’явилися на паркеті.

Зрештою, початок другого тайму ознаменувався непоганими моментами для обидвох команд. Реалізувати свій шанс зумів «Моноліт-Viva Cup». Моспан вибіг до стрімкої контратаки й переграв Анікєєва.

Знайти швидку відповідь господарі не зуміли, а вже ближче до завершення поєдинку змушені були ризикувати й пішли атакувати з п’ятим польовим.

Харків’яни зуміли скористатися помилками суперника, що й призвело до більш вагомої переваги гостей. Тож, дві перемоги у матчах проти «BudmonsteR»  виводять до Фіналу Чотирьох «Моноліт-Viva Cup». Натомість, кияни не зуміли стрибнути так високо, однак, отримали чудовий досвід протистоянь з призером Першої ліги та представниками Екстра-ліги.

Джерело - ФФзК




Похожие Новости

Комментарии:

Вы должны быть зарегистрированы чтобы оставлять комментарии. Авторизуйтесь под существующим аккаунтом или создайте новый.

Futsalua © 2016-2021 Проект разработан командой Futsal Ukraine. Все права защищены.