Экстра-лигаFavbet Екстра-ліга 2020/21. Плей-офф. Фінал. LIVE!Женский футзалОприлюднено склад жіночої збірної України на НТЗ у БроварахИталияИталия-2020/21. Плей-офф. 1/4 финала. LIVE!БеларусьБеларусь-2020/21. Высшая лига. Плей-офф. 1/4 финала. LIVE!Экстра-лигаПідсумкова статистика гравців «ХІТа» в сезоні 2020/2021КазахстанБиро Жаде без Лиги чемпионов, «кайратовские» бразильцы возвращаются в ИспаниюБеларусьВиктор Иванютин: «Ехали в Ужгород на матчи со сборной Украины, а в автобусе вместо заднего стекла — жестяная пластина»Экстра-лигаFavbet Екстра-ліга 2020/21. Серія за 1 місце. «Ураган» – «Продексім». АнонсКазахстанЖенская сборная Казахстана не явилась на квалификацию к Евро-2022 — КФФ молчитПервая лига Бугайчук і Піддубний: «Завдання на першу лігу – надати ігрову практику молоді та гравцям, які мало виступали в другій лізі»Экстра-лигаФедір Пилипів: «Вважаю, що доля фінальної серії майже вирішена»РоссияРоссия-2020/21. Суперлига. Плей-офф. 1/4 финала. LIVE!Казахстан«Кайрат» – чемпион Казахстана-2020/21Женский футзалМария Васковец: «В Харьков мы однозначно едем за победой»Футзал в миреОпределена символическая сборная ЛЧ-2020/21, Зики Те — лучший игрокПервая лига Павло Концеба поповнив «Славуту»Женский футзалКсения Гриценко: «Матч против «ЗХО-Теслы» будет для меня как финал»Экстра-лигаFavbet Екстра-ліга 2020/21. «ХІТ» в рік 15-річчя з медалями, а «Енергія» на 20-річчя — безБеларусьБеларусь-2020/21. Плей-офф. 1/8 финала. LIVE!РоссияДмитрий Прудников: «Сейчас все мысли только о плей-офф»

«Надія» достроково стала чемпіоном Волині


Цей факт став реальністю вже обідньої пори в неділю 2 березня, коли стало відомим, що боратинська «Ласка» не вийде на гру з лідером першості. Таким чином, згідно Регламенту змагань, «Надії» була зарахована технічна перемога 5:0 і команда із Хоріва набрала 33 очки, ставши недосяжною для конкурентів. Вітаємо колектив Віктора Ревка з довгоочікуваною перемогою і побажаємо вдалого виступу у фінальній частині Аматорського чемпіонату України, що невдовзі стартує в Одесі.
Відразу два матчі зіграла в Луцьку «Володимирівка» і обидва вдало. Першою жертвою підопічних Олександра Тищенка стало луцьке «Динамо». Щоправда, легкої прогулянки у волошково-білих вийшло, адже суперник чинив гідний опір і намагався на кожну атаку «Володимирівки» відповідати своїми контрвипадами. Звичайно клас виконавців з Володимир-Волинського району, особливо ковельчан та рівненчан, об'єктивно вищий за луцьких аматорів. Але «ігрушку» команди видали доволі видовищну і голи відповідали статусу суперлігового матчу.
Чого не можна сказати за поєдинок «Мар'янівка» - «Володимирівка», який став останнім в сезоні для обох суперників в рамках чемпіонату області. Дещо втомлені номінальні гості багато дозволяли в атаці підоіпічним Сергія Магери і відповідно гра перетворилася в обмін гольовими ударами, де більш майстерні гравці «Володимирівки» тримали гандикап у п'ять голів. З такою різницею гра і закінчилася.
Паралельно із луцькими матчами Суперліги відбулася футзальна битва у Ковелі, де кадрово знекровлений «Шанс-Авто» приймав «Волиньагротех». Підопічні Олександра Мороза, попри всі негаразди, змогли дати бій супернику і на перерву команди пішли за нічийного рахунку - 1:1.
В другому таймі лучани таки змогли дотиснути суперника і вирвати такі необхідні у бортьбі за медалі три очки. «Волиньагротех» цілком реально може претендувати на звання віце-чемпіонів Волині, але для цього, як мінімум спочатку треба обіграти «Динамо». Боротьба за медалі продовжується.
Сергій Голоскоков
за матеріалами Асоціації міні-футболу Волині
 

Похожие Новости

Комментарии:

Вы должны быть зарегистрированы чтобы оставлять комментарии. Авторизуйтесь под существующим аккаунтом или создайте новый.

Futsalua © 2016-2021 Проект разработан командой Futsal Ukraine. Все права защищены.