Экстра-лигаParimatch Екстра-ліга 2021/22. 13 тур. LIVE!РоссияСуперлига-2021/22. Тур 6. LIVE!БеларусьПремьер-лига-2021/22. Тур 10. LIVE!Женский футзалДмитро Голоскоков: «Готується серйозний проєкт щодо проведення жіночих змагань серед університетських команд»Черкаси приймуть Матч зірок-2021Первая лига Морено: «Приємно знову повернутися до України»ИталияКайо Жуниор перебирается в ИталиюЭкстра-лига«ХІТ» – «VIVA CUP»: історія особистих протистояньЭкстра-лигаParimatch Екстра-ліга 2021/22. Тур 13: анонсПервая лига Перша ліга 2021/22. Захід. 5 тур. Славута – Любарт. АнонсБеларусьДмитрий Лось: «Нам не хватает этих вещей: характера, реализации, уверенности»Бразилия54-річний Баже хоче, щоб його визнали найстарішим футзалістом у світіПортугалияИберийское «классико» состоится в декабреЭкстра-лигаМатч «ДЕ ТРЕЙДИНГ» – «Ураган» перенесено на наступний рікЖенский футзалВища ліга (жінки) 2021/22. 1 тур. Від 10 і скромний «Будстар-НПУ»БразилияГабриэль Лима: «Футзальный ЕВРО на 100 процентов лучше, чем чемпионат мира по футзалу»РоссияСуперлига-2021/22. Тур 5. Соколиная охота удалась в УхтеЯпонияКеничиро Когуре – новый главный тренер сборной ЯпонииРоссияЛучшие клубы в мировом футзалеБеларусьПремьер-лига-2021/22. Тур 9. Лидеры уходят в отрыв

Олександр Хурсов: «Коли ми заходимо до стандартного залу – це наче інший вид спорту»

Головний тренер миколаївського «ДЕ ТРЕЙДИНГ» Олександр Хурсов розповів про шлях команди у Кубку України та майбутні амбіції.


– Як оціните суперника на стадії 1/4 фіналу?
– «Яско» дійшов до чвертьфіналу, тож ми дуже серйозно ставимося до цього суперника. Звичайно, якщо оцінювати жереб, то це не команда Favbet Екстра-ліги, тож, такий варіант є більш прийнятним. Підходимо до майбутніх протистоянь у штатному режимі.

–​ Кого з суперників на попередніх стадіях ви б відзначили?
– Нам доволі легко вдалося подолати перший та другий попередні етапи. Натомість, більше зусиль довелося докласти в 1/8 фіналу. У Києві нам було дуже непросто грати з командою «Manzana-2TK». Все ж таки, час-від часу складно переходити з маленького залу у великий. Окрім того, цей суперник є одним з лідерів у столичному футзалі. Тож, однозначно, виділю саме їх.

– Кубок України – це шанс для команд з нижчих за рангом дивізіонів зіграти з представниками Favbet Екстра-ліги. Тим не менш, на вашому шляху таких суперників не виявилося. Як вважаєте, це добре чи погано?
– Так випав жереб. Докладемо усіх зусиль, щоб пройти далі, і зіграти з командами Favbet Екстра-ліги у Фіналі Чотирьох.

– У порівнянні з минулим сезоном ви краще виступаєте у Кубку України. Як вважаєте, з оновленим складом команда зробила крок вперед?
– Я вважаю, що трохи переформатувалася концепція нашої гри. Перша ліга стала трохи слабшою, оскільки «Food Centre-СумДУ» підвищився у класі, а такі команди як «Віза-Вторма», «Епіцентр К-Таїрова» та «Атлетик» припинили свою участь у чемпіонаті. На жаль, цьогоріч таких суперників немає. Щодо Кубка України, то минулоріч ми лише зібрали команду, і поступилися «Viva Cup» на стадії першого попереднього етапу, хоча за хвилину до завершення перемагали з необхідним рахунком.

– До команди було залучено низку гравців з досвідом виступів в елітному дивізіоні. Чи маєте амбіції спробувати свої сили у Favbet Екстра-лізі у найближчому майбутньому?
– Звичайно, такі амбіції є. «ДЕ ТРЕЙДИНГ» дуже цього хоче. Я вже зазначав у попередніх інтерв’ю, що зараз ми шукаємо варіанти, які будуть зручними для команди та можливостей керівництва для того, аби Favbet Екстра-лігу поповнив представник Донеччини.

– Матч проти «Яско» ви проводитимете у Сєвєродонецьку. Днями команда зіграла у місцевому Льодовому палаці контрольний матч проти «Щита». Встигли призвичаїтися до залу?
– Можу відверто сказати, що коли ми заходимо до стандартного залу – це наче інший вид спорту. Відчуття зовсім інші. Це Льодовий палац, який має великий простір, окрім ігрового майданчика. Звичайно, його покриття залишає бажати кращого, але у порівнянні з тим, що ми маємо у Слов’янську – для нас це є кроком вперед. Ми провели тут декілька тренувань, зіграли товариським поєдинок з сєвєродонецьким «Щитом», в якому перемогли з рахунком 6:1. Також команда вже встигла провести передматчеве заняття. Розраховуємо на комфортну перевагу у рахунку після домашнього матчу з «Яско».

Джерело  Прес-служба Асоціації футзалу України

Похожие Новости

Комментарии:

Вы должны быть зарегистрированы чтобы оставлять комментарии. Авторизуйтесь под существующим аккаунтом или создайте новый.

Futsalua © 2016-2021 Проект разработан командой Futsal Ukraine. Все права защищены.