РоссияИван Мельников: "Готовы обсуждать сценарии кооперации с другими клубами для раскрутки мини-футбола"Экстра-лига«Ураган» проведе тренувальний збір у ПольщіЭкстра-лига«Кардинал-Рівне» розпочав другий тренувальний збірРоссияРишат Котляров: "«Норильский никель» – клуб с амбициями"БразилияЛучшие голы 13-го тура чемпионата Бразилии-2018Экстра-лигаЛьвівська «Енергія» перемогла білоруський БЧВетераныАлександр Кабаненко: «Спасибо друзьям за то, что могу играть и ходить»Футзал в миреКлубный чемпионат Азии-2018: четыре команды обеспечили себе место в 1/4 финалаБеларусь"Энергия" в Беларуси: в первом матче – поражение от ВРЗФутзал в миреДилшод Саломов: "Прежде всего на этом турнире мы представляем Таджикистан"ЛьвовДанило Сивак: «Моє захоплення – футзал, без нього ніяк»ЛитваПавло Пікалов: «Завойовуючи медалі в інших країнах, ми певною мірою продовжуємо життя нашого "Локомотиву"»Экстра-лига“Сокіл” у Польщі: поразка у другому матчі (+відео)РоссияИгорь Путилов: «Регалии и звания не имеют значения» Ассоциация футзала УкраиныОфіційно: матч за Суперкубок України відбудеться у ЛьвовіЛига чемпионов УЕФАЛига чемпионов: "Береттьоуйфалу" заменил "Дьер"Экстра-лигаІгор Калінін: «У Кубку ліги даватимемо можливість проявити себе молодим футзалістам»Житомир“SAV” дає бій “ГазМясу”, “Грантех” громить “Олесану” – у Житомирі стартував Відкритий Кубок Житомирського міського головиТурнирыFUTSAL MASTERS 2018: став відомий календар матчівФутзал в миреКлубный чемпионат Азии-2018: состоялись матчи 1-го тура (+ видео)

Португалія: «Спортінг» у першому півфінальному матчі обіграв «Модісуш»

Чемпіонам Португалії вистачило двох голів, щоб оформити звитягу
 


У чемпіонаті Португалії відбувся перший матч другого півфіналу, в якому чинний чемпіон, «Спортінг», на виїзді грав проти «Модісуша». Легко було передбачити, що «Спортінг» у цій зустрічі був фаворитом. І це «біло-зелені» намагались показати вже зі стартових хвилин. Особливо старався Мерлім, який у дебюті гри був дуже активним, і підтвердженням цього були дальні удари гравця збірної Італії. І на 6-й хвилині Мерлім таки зміг вразити ворота «Модісуша» дальнім ударом. Однак, на господарів майданчику цей швидкий пропущений м’яч не вплинув.

Більше того – в одному з епізодів «біло-сині» могли покарати Андре Соузу, який необачно залишив ворота, але зрівняти рахунок «Модісушу» не судилось. Хоча Жоел Кейруш та компанія вже у першій половині гри починали потроху ризикувати, переходячи на гру з п’ятим. І за це господарі майданчику кілька разів ледь не поплатилися за це, однак, м’яч після спроб «Спортінга» покарати своїх візаві за гру у штучній більшості якимось чином не йшов у ворота.

А вже на початку другого тайму лісабонські «леви» змогли подвоїти свою перевагу. І знову в центрі уваги опинився Мерлім, який вдруге змусив Руя Педро капітулювати після свого дальнього удару. На це «Модісуш» намагався відповісти як у рівних складах, так і розігруючи п’ятого. Однак, незважаючи на всі зусилля, «біло-сині» були змушені поступитись чинним чемпіонам у першому матчі півфінальної серії.


 
«Модісуш» - «Спортінг» - 0:2
Голи:
Мерлім (6, 21)
Рахунок у серії – 0:1

Джерело - Артем Терентьєв, «5х5» 
Фото: Futsal Global

Похожие Новости

Комментарии:

Вы должны быть зарегистрированы чтобы оставлять комментарии. Авторизуйтесь под существующим аккаунтом или создайте новый.

Futsalua © 2018 Проект разработан командой Futsal Ukraine. Все права защищены.