ТаджикистанКто выиграет чемпионскую корону Футзальной лиги Таджикистана?АргентинаКлаудио Тапиа презентовал Стратегию развития футзала АргентиныИспанияИспания-2020/21. Тур 5. «Леванте» – без потерь, «Барса» – последняяРоссияНиколай Иванов: «Претензий у тренерского штаба к игрокам нет»Экстра-лигаОлександр Сметаненко: «Виклик у збірну — це відмінна мотивація для подальшого розвитку»Экстра-лига«Ураган»-2020/21: Цифри і факти першого колаЭкстра-лигаДва наступні матчі «Сокола» перенесено через COVID-19Экстра-лигаFavbet Екстра-ліга 2020/21: підсумки першого кола чемпіонатуСборная УкраиныЮнацька збірна України (U-19) проведе збір у БроварахБеларусьЄвген Змисля: «Досі не можу зрозуміти як став воротарем»РоссияВладислав Черномордов: «В «Ухте» хочу выложиться на 200%»КазахстанДео: «Я был удивлен уровнем некоторых команд в Казахстане»ПольшаБартломей Наврат: «Моя задача как капитана – объединять команду»ИспанияМатч «Кордова Патрімоніо» – «Барса» став найпопулярнішою трансляцією у ПрімеріИспанияДидак Плана: «Лучшее еще впереди»Экстра-лига«ХИТ» вышел из самоизоляцииЧехияВ списке Томаша Нойманна – 50 фамилийЭстонияАлександр Дмитриев: «Из-за коронавируса в этом сезоне, вероятно, с нами не сможет присутствовать наш тренер Михаил Романов»ИспанияХосан Гонсалес: «За победу над «Барсой» дают только три очка»ВенгрияВенгрия-2020/21. Тур 7. LIVE!

Друга ліга 2019/20. «Human» та «Городенка» розійшлись миром

Другий матч четвертого ігрового дня фінальної частини Другої ліги також завершився бойовою нічиєю.


Фото: Газета "Край"
 
Протистояння дніпрян з господарями турніру мало визначити вигляд турнірної таблиці перед заключним ігровим днем.

Активніше поєдинок розпочала саме команда Андрія Засенка. Зазначимо, що сам головний тренер пропускав матч, а Олександр Цимбал лише номінально числився у заявці, не вийшовши на паркет через пошкодження. Вже на 30-ій секунді до всього цього додалася і травма Колодинського, який так і не зумів продовжити поєдинок. Втім, активний початок все ж приніс «Human» перевагу у рахунку. На 5-ій хвилині дальнім ударом відзначився Сергій Дубовик.

До 9-ої хвилини дніпряни сфолили аж п’ять разів. Однак, встигали гостро атакувати. Просто неймовірний момент мав Петренко, якого залишили одного на шестиметровій позначці. Однак, Артем пробив вище.

На 15-ій хвилині Сергій Дубовик заніс до пасиву «Human» вже шостий фол. Однак, Пучка потягнув удар Кушецького з дабл-пенальті. Незважаючи на невдачу після удару з позначки, «Городенка» почала створювати все більше моментів.

Спочатку вже згаданий Кушецький не поцілив у вільний кут воріт Пучки, а Москалик, як і Петренко, пробив вище приблизно з шести метрів.

Дійшла справа і до ще одного дабл-пенальті. Клименко сфолив проти Іванишина, і на цей раз десятиметровий вирішив виконати сам постраждалий. Втім, кіпер дніпрян знову врятував свою команду.

Однак, до перерви команда з Івано-Франківщини досягла свого. Беденок зіграв рукою у власному штрафному майданчику на останній хвилині першого тайму. Призначений пенальті чітко реалізував Паньків.

За приємною традицією, яка склалася у фінальній частині Другої ліги, другий тайм розпочався зі швидких голів. На 22-ій хвилині найкращий бомбардир турніру Данів довів свій лік до п’яти голів. Здавалося б, цей м’яч остаточно схилить психологічну перевагу на бік підопічних Юрія Гавриша.

Однак, вже у наступній атаці дніпряни розіграли чудову комбінацію, яку влучним ударом завершив Беденок. Ще якихось дві хвилини, і вперед знову вийшла Городенка. Білик пробив, а Блащук вже з лінії воріт добив м’яч у сітку.

Втім, як і їхній головний конкурент – «Рівнестандарт-ДЮСШ №4», представники Івано-Франківщини не зуміли довести лік своїх перемог до трьох. Сергій Дубовик вкотре класно пробив здалеку, оформивши дубль.

Останню хвилину команда Андрія Засенка проводила з п’ятим польовим, і могла вирвати перемогу, однак, Орищук врятував свої володіння від четвертого голу. Як підсумок – 3:3. «Human» вже точно не опуститься нижче третього місця, а «Городенку» влаштує нічия у «чемпіонському» поєдинку проти «Рівнестандарта-ДЮСШ №4».

«Human» (Дніпро) – «Городенка» – 3:3 (1:1)
Голи:
С. Дубовик (5, 30), Беденок (22) – Паньків (20 – з пен.), Данів (22), Блащук (24)
Попередження: С. Дубовик (2), Петренко (6), Беденок (20) – Кушецький (6), Іванишин (23), Москалик (40)
Нереалізовані дабл-пенальті: Кушецький (15), Іванишин (19)

«Human»: Павло Пучка – Сергій Дубовик, Сергій Колодинський, Ігор Безсонов, Артем Петренко – Євген Шкатула, Сергій Беденок, Олександр Клименко, Олександр Цимбал (к) – Денис Дубовик
Головний тренер: Андрій Засенко

«Городенка»: Олег Орищук – Ігор Кушецький, Роман Москалик, Назарій Данів, Станіслав Паньків – Ігор Подолюк, Ігор Білик (к), Василь Блащук, Юрій Іванишин – Руслан Харук, Микола Липчук, Віталій Валовський, Дмитро Шинкарук, Ігор Григорів
Головний тренер: Юрій Гавриш

Арбітри: Орест Дуцяк (Дрогобич), Тарас Козак (Самбір), Тарас Дем’янчук (Івано-Франківськ),
Хронометрист: Ярослав Вовчок (Івано-Франківськ)
Спостерігач арбітражу: Роман Проць (Дрогобич)

Джерело - Прес-служба Асоціації футзалу України

Можливо, багато з нас гадали, що таким потужним кадровим потенціалом, тим паче на власному майданчику, СК Городенка полускає суперників, як соняшникові зернятка. Аж ні! Гра в одні ворота, розпочата в дебюті турніру, вже вдруге загальмувала, як і наразі дещо перекрита наша "зелена вулиця".

Треба грати до кінця! На це нам натякнули обидві команди зі Сходу України. Вчора - "геологи" з Полтавщини, а сьогодні - молоді дніпряни, котрі всімох разом із воротарем тримали весь матч у неймовірній напрузі. І нічого несподіваного в цьому немає. Бо у нас, зауважте, Фінал чемпіонату України!

Та й згадаймо, як застерігав на початку граючий тренер Human Андрій Засенко: «Ми проїхали 900 кілометрів не просто так». Сьогодні, отримавши вчора червону картку, керував своєю командою "мобілкою", а його молоді й непогано навчені підопічні, по суті без замін, билися, як льви, з нашими "левами".

Але на те, панове, фінал! І, зрештою, не будемо відказувати на неталан чи якісь випадковості. Ми хотіли в Городенці фінал? Ми його отримали в усій красі! І як часто мовиться, завтра хай переможе найсильніший!

Джерело - Футбол Прикарпаття
 
 

Похожие Новости

Комментарии:

Вы должны быть зарегистрированы чтобы оставлять комментарии. Авторизуйтесь под существующим аккаунтом или создайте новый.

Futsalua © 2018 Проект разработан командой Futsal Ukraine. Все права защищены.