ТаджикистанКто выиграет чемпионскую корону Футзальной лиги Таджикистана?АргентинаКлаудио Тапиа презентовал Стратегию развития футзала АргентиныИспанияИспания-2020/21. Тур 5. «Леванте» – без потерь, «Барса» – последняяРоссияНиколай Иванов: «Претензий у тренерского штаба к игрокам нет»Экстра-лигаОлександр Сметаненко: «Виклик у збірну — це відмінна мотивація для подальшого розвитку»Экстра-лига«Ураган»-2020/21: Цифри і факти першого колаЭкстра-лигаДва наступні матчі «Сокола» перенесено через COVID-19Экстра-лигаFavbet Екстра-ліга 2020/21: підсумки першого кола чемпіонатуСборная УкраиныЮнацька збірна України (U-19) проведе збір у БроварахБеларусьЄвген Змисля: «Досі не можу зрозуміти як став воротарем»РоссияВладислав Черномордов: «В «Ухте» хочу выложиться на 200%»КазахстанДео: «Я был удивлен уровнем некоторых команд в Казахстане»ПольшаБартломей Наврат: «Моя задача как капитана – объединять команду»ИспанияМатч «Кордова Патрімоніо» – «Барса» став найпопулярнішою трансляцією у ПрімеріИспанияДидак Плана: «Лучшее еще впереди»Экстра-лига«ХИТ» вышел из самоизоляцииЧехияВ списке Томаша Нойманна – 50 фамилийЭстонияАлександр Дмитриев: «Из-за коронавируса в этом сезоне, вероятно, с нами не сможет присутствовать наш тренер Михаил Романов»ИспанияХосан Гонсалес: «За победу над «Барсой» дают только три очка»ВенгрияВенгрия-2020/21. Тур 7. LIVE!

СК «Городенка» – переможець Другої ліги 2019/20

Нічия у поєдинку з «Рівнестандартом-ДЮСШ №4» принесла підопічним Юрія Гавриша перемогу у чемпіонаті України серед команд Другої ліги.

Фото: Любов Левінська

Після синхронної втрати очок у вчорашніх поєдинках «Городенка» та «Рівнестандарт-ДЮСШ №4» мали вирішити долю чемпіонства в очній зустрічі. Щоправда, перевагу за очкової рівноваги завдяки кращій різниці забитих та пропущених мали саме господарі фінальної частини. Втім, не обійшлося і без втрат. У зв’язку з перебором жовтих карток поєдинок у складі команди Юрія Гавриша пропускав Роман Москалик.

Перший гострий момент зустрічі створили рівняни. Ситник потужно пробив зі штрафного, однак, Орищук з його ударом впорався.

На четвертій хвилині шанс  для голу отримав головний голеадор городенківців Данів. Однак, і Колодюк також продемонстрував, що перебуває у тонусі, врятувавши власні ворота. Назарій не здавався, і з наступним його пострілом Колодюк не впорався, однак, воротаря підстрахувала поперечина.

У складі гостей небезпечно пробивав Жак. Однак, Орищук знову був на місці. Втім, з ударом від Дацюка кіпер команди з франківщини впоратися не зумів. Стовп рівнян забив свій третій гол на турнірі та вивів «стандартівців» вперед.

Зрівнювати рахунок городенківці могли після удару Блащука. Колодюк відбив м’яч перед собою, а Подолюк якимось дивом не влучив у площину воріт з близької відстані. Перед самісінькою сиреною чудово пробивав Білик, але воротар рівнян знову залишив свої володіння сухими, витягнувши м’яч з кута.

У другому таймі супер-нагоду втратив Іванишин, який після сумбуру у штрафному майданчику рівнян просто не поцілив у майже порожні ворота. Зрештою, підопічним Юрія Гавриша все ж вдалося зробити рахунок рівним. Після прострілу Іванишина ворота Колодюка розстріляв Подолюк.

На 30-ій хвилині Жак був вилучений за фол останньої надії. Досить швидко більшість для городенківців реалізував Данів, забивши свій шостий гол на турнірі, який вперше вивів господарів вперед.

Рівняни пішли вперед з п’ятим польовим, і це дало свої плоди. Спочатку Крук, а потім – Дацюк повернули мінімальний гандикап колективу Юрія Баховського.

Втім, на останніх хвилинах рівняни занесли до свого пасиву шостий та сьомий фоли. І якщо з ударом Даніва Колодюк впорався, то десятиметровий від Паньківа став вирішальним у цій зустрічі. 3:3 – «Городенка» стає переможцем Другої ліги.

«Городенка» – «Рівнестандарт-ДЮСШ №4» (Рівне) – 3:3 (0:1)
Голи:
Подолюк (26), Данів (30), Паньків (39 – з дабл-пен.) – Дацюк (11, 37), Крук (35)
Попередження: Паньків (15) – Дармовіс (20), Жак (26), Прислупський (38), Ситник (39)
Вилучення: Жак (30)
Нереалізований дабл-пенальті: Данів (38)

«Городенка»: Олег Орищук – Ігор Кушецький, Назарій Данів, Василь Блащук, Станіслав Паньків – Ігор Подолюк, Ігор Білик (к), Юрій Іванишин, Микола Липчук – Руслан Харук, Віталій Валовський, Дмитро Шинкарук, Ігор Григорів
Головний тренер: Юрій Гавриш

«Рівнестандарт-ДЮСШ №4»: Юрій Колодюк – Павло Дармовіс, Дмитро Ситник, Роман Дацюк, Олександр Крук – Вадим Жак, Тарас Прислупський, Владислав Гарбарук, Сергій Москалик (к) –  Дмитро Скибчик, Вадим Тютюрай, Дмитро Дяченко
Головний тренер: Юрій Баховський

Арбітри: Орест Дуцяк (Дрогобич), Ярослав Вовчок (Івано-Франківськ),Тарас Козак (Самбір)
Хронометрист: Тарас Дем’янчук (Івано-Франківськ)
Спостерігач арбітражу: Роман Проць (Дрогобич)

Загальне положення команд:
 

Також було визначено найкращих гравців за такими номінаціями:

Найкращий бомбардир фінальної частини:
Дмитро Лавський («Геологія»)

Найкращий воротар:
Павло Пучка («Human»)

Найкращий гравець:
Роман Дацюк («Рівнестандарт-ДЮСШ №4)

Джерело - Прес-служба Асоціації футзалу України
 
Рівненська футзальна команда "Рівнестандарт-ДЮСШ-4" здобула "срібні" медалі чемпіонату України серед команд Другої ліги. 28 червня у заключній грі фінального турніру, що упродовж п’яти днів тривав у Городенці Івано-Франківської області, рівняни не змогли втримати перемогу над господарями – 3:3.

Упродовж матчу лідер поєдинку кілька разів змінювався. Рівняни вигравали після першого тайму – 1:0, потім програвали – 1:2, потім, замінивши воротаря польовим гравцем, знову вигравали – 3:2. Врятувалися від поразки футзалісти СК "Городенка" на передостанній хвилині, реалізувавши десятиметровий пенальті.

За підсумками турніру "Рівнестандарт" та "Городенка" набрали по 8 очок. Але, завдяки кращій різниці забитих-пропущених голів, чемпіонами стали господарі. Рівняни – другі, команда "Human" з Дніпра – бронзовий призер.

Крім того, нападника "Рівнестандарту" Романа Дацюка визнали найкращим гравцем фінального турніру.

"Сьогодні ми гідно виступили, команда нічим не поступалась, а в деяких моментах і переважала. Я вважаю, що моя команда була сильніша. Після матчу вболівальники казали: "хлопці, ви – найкращі". У нас колектив, якому під силу виконувати максимальні задачі," – розповів гравець рівненської команди Роман Дацюк.

"Плани великі, наступний сезон – на за горами. Ми заявляємось у Першу лігу, яка буде розширена, модернізована і набагато цікавіша. У нас підростає прекрасна молодь, ми б хотіли її залучити. Все у нас має вийти", – каже головний тренер "Рівнестандарту" Юрій Баховський.

Загалом у фінальній частині змагалося п’ять клубів.

Джерело - Сергій Татаренко, suspilne.media
 
 

Похожие Новости

Комментарии:

Вы должны быть зарегистрированы чтобы оставлять комментарии. Авторизуйтесь под существующим аккаунтом или создайте новый.

Futsalua © 2018 Проект разработан командой Futsal Ukraine. Все права защищены.