Лига чемпионов УЕФАЛига чемпионов-2019/20. Основной раунд. День 5. Осталась одна путевкаЖенский футзалВища ліга (жінки)-2019/20. 1 турЛига чемпионов УЕФАВоробус побував на матчах Ліги Чемпіонів в УгорщиніРоссияАлексей Кудлай: «Уверен, что Сытин поможет нам в решении поставленных задач»ИталияИталия-2019/20. 5 тур. Каос Мантова – Тодис Лидо ди Остия. LIVE!Лига чемпионов УЕФАЛига чемпионов-2019/20. Основной раунд. День 4. «Рекорд» уступает чемпиону РумынииЛига чемпионов УЕФАЛіга чемпіонів. Основний раунд. «Продексім» – «Араз». АнонсФутзал в миреУ Франції підбили проміжні підсумки стратегії розвитку футзалу і визначили нові орієнтириЭкстра-лигаFavbet Екстра-ліга-2019/20. 4 тур. Тур довжиною у вічністьЛига чемпионов УЕФАЛіга чемпіонів. «Продексім» розгромив «Араз»РоссияРоман Букин: «Играя в Суперлиге, ты должен прогрессировать»Лига чемпионов УЕФА«Халле Гоойк» (Бельгія) – «Продексім» (Україна) – 3:7. ПіслямоваФутзал в миреАлі Хасанзаде: «Розгроми бувають з усіма»Лига чемпионов УЕФАЛига чемпионов-2019/20. Основной раунд. День 3. Десять известных из шестнадцатиПольшаНиколай Морозов: «Здесь мой второй дом»ПольшаПольша-2019/20. Разгромное поражение лидераЧехияЧехия назвала состав на матчи отбора к ЧМ-2020Футзал в миреНаши за границей. «ЭРА-ПАК» побеждает «Спарту»Футзал в миреЛіга чемпіонів. Основний раунд. «Халле-Гооїк» – «Продексім». АнонсИталияИталия объявила состав на матчи отбора к ЧМ-2020

«Ураган-2-КФВ» двічі обіграв «Будстар-НПУ» у товариських матчах

Підопічні Сергія Задорожнього у середу та четвер зіграли два спаринги. 


Одразу скажемо, що на розгромні рахунки не варто звертати увагу, так як протистояв "ураганівцям" жіночий колектив. А також зрозуміло, що в обох команд стояли різні завдання у цьому протистоянні.
Суперниками наших футзалістів став київський "Будстар-НПУ", який є бронзовим призером Вищої ліги чемпіонату України з футзалу.

25.09 (середа), 14:00 (манеж КФВ)
Ураган-2-КФВ - Будстар-НПУ (Київ) 14:0
Голи:
Сорокін (3), Масевич (2), Негела (2), Баланик (2), Сорокін (2), Коробка (2), Петросюк


26.09 (четвер), 14:00 (манеж КФВ)
Ураган-2-КФВ - Будстар-НПУ (Київ) 15:0
Голи:
Коробка (4), Баланик (3), Масевич (2), Британ (2), Сенюк, Завертаний, Німащук, Лейбюк.

Ігри відбувались у форматі 2х25 "брудного" часу.

Відзначимо, що одразу троє гравчинь "Будстару" (Форсюк, Гриценко та Шульга) не взяли участі у другому матчі, оскільки відправились у розташування збірної України, яка готується до товариських зустрічей зі збірною Сербії (1-2 жовтня).

Востаннє в цьому залі грали жінки ще у травні 2015-го, коли манеж КФВ приймав фінальну частину Вищої ліги. Тоді за медалі зманались чотири кращі колективи України: "Біличанка-НПУ" (Коцюбинське), "ІМС-НУХТ" (Київ), "Злагода" (Дніпро) та "Ніка-ПНПУ" (Полтава). 

Джерело - sport.if.ua

Похожие Новости

Комментарии:

Вы должны быть зарегистрированы чтобы оставлять комментарии. Авторизуйтесь под существующим аккаунтом или создайте новый.

Futsalua © 2018 Проект разработан командой Futsal Ukraine. Все права защищены.