Чемпионат ЕвропыШагинья: «Нет ничего невозможного – с Россией можно играть»Чемпионат ЕвропыЕВРО-2022. Украина – Россия. Мнения болельщиковЧемпионат ЕвропыОлег Саленко: «Не исключаю, что в матче Украина — Россия многое будет зависеть от судейства»Чемпионат ЕвропыЄвро-2022. Україна – Росія. Прогноз від Артема Франкова: «Ципун! Ти уяви, що за тобою прикордонна смуга йде»Чемпионат ЕвропыГеннадий Лисенчук: «Мы не должны уступить в физике и в желании, играть с россиянами можно» Чемпионат ЕвропыЄвро-2022. Україна – Росія: прогнози і ставки від Максима Гіленка та іншихЧемпионат ЕвропыТемур Алекберов: «Мотивация у игроков будет запредельная»Чемпионат мираСтанислав Гончаренко: «Одухотворенность должна помочь сборной Украины склонить чаши весов в свою пользу»Чемпионат ЕвропыУкраинские болельщики на ЕВРО-2022Чемпионат ЕвропыЄвро-2022. 1/2 фіналу. Україна – Росія. АнонсЧемпионат ЕвропыФедір Пилипів: «Якщо виграємо у Росії, то можемо завоювати золоті медалі»Сборная УкраиныУкраина — Россия: пять фактов о возвращении наших в элиту европейского футзалаЧемпионат ЕвропыЄвро-2022. Україна – Росія. Прогнози на матч від Дмитра Козьбана і ParimatchЧемпионат ЕвропыАлександр Алиев: «Все дают больше шансов России, но я уверен, что сборная Украины очень крепкая команда»Чемпионат ЕвропыОлександр Косенко: «Налаштовуємося на спортивну складову протистояння»Чемпионат ЕвропыПетро Шотурма: «Ми положимо душу й тіло, щоб потрапити до фіналу – хочемо стати фіналістами турніру»Чемпионат ЕвропыТарас Кузь: «Збірна України завжди краще грає, коли ми не фаворити»Чемпионат ЕвропыАлексей Попов: «У нового поколения игроков есть возможность вернуть Украину в элиту европейского футзала»Чемпионат ЕвропыИгорь Корсун: «На таких форумах, как бы физически тяжело не было, на первое место выходит психологический план»Чемпионат ЕвропыЗбірна Росії отримає подвійні преміальні за перемогу над Україною у півфіналі Євро

Відбір до Євро-2022. Україна – Данія. Післямова: Косенко, Фаренюк, Абакшин, Лебідь

Головний тренер збірної України і представники «Урагану» у головній команді країни прокоментували два переможні матчі з Данією


Данія – Україна 2:6

Даниіл Абакшин, універсал збірної України


– Це перший такий серйозний міжнародний досвід, тому для мене будь-яка команда непроста і серйозний настрій повинен був бути. Виходить, що він і був. Вони дали нам дуже гідну відсіч у першому таймі і на початку другої половини гри.

– Як тебе прийняли в команді?
– Все здорово. Колектив дуже крутий. В такому колективі грати тільки в радість і мені дуже подобається. Я, звісно, чекав, хотів і таки вийшло. Несподівано, але вийшло отримати запрошення у збірну – все чудово. Дуже задоволений перемогою і тим, що склався такий результат.

Артем Фаренюк, універсал збірної України

– Була десь нервозність і схвильованість через результат, тому грали досить обережно. Десь не змогли реалізувати свої моменти. Другий і третій гол розв'язав нам руки і додав упевненості

Олександр Косенко, головний тренер збірної України

– Було нелегко, особливо в першому таймі. Ми могли відразу забити, але не відзначилися й у суперника були моменти. Добре зіграв наш воротар Сухов, виручив нас в деяких ситуаціях. Нам вдалося забити другий гол, який був дуже важливий і потім в другому таймі намагалися грати за рахунком.

– Що скажете про дебютантів – Лебедя і Абакшина?
– Безумовно хлопці молодці. Дуже здорово увійшли в гру. Зрозуміло, що виграє команда, але вважаю, що у перемозі левова доля їхньої заслуги. Хотілося б  їх відзначити окремо. Дійсно хлопці дуже здоров увійшли у гру,  забили ці важливі м’ячі, переломили гру, коли було важко. Справді, як для дебютантів вони зіграли просто здорово. Використали свій шанс – молодці.
 

Україна – Данія 8:2

Ярослав Лебідь, універсал збірної України

– Завжди приємно забивати два м’ячі, тим більше, в дебютному виклику у збірну. Дякую партнерам по команді, що весь час підтримували, а також партнерам по четвірці, бо їхній внесок теж є у цих голах.

Олександр Косенко, головний тренер збірної України

– Дякую хлопцям, які були свіжіші і перебували в оптимальнішій формі. Колектив для того й існує, щоб хтось узяв на себе тягар лідерства і повів команду. Ще раз усіх з перемогою. Дякую усім, хто за нас уболівав, підтримував команду. Будемо готуватися далі.
 

За матеріалами телеканалу Футбол і Футбол News

Похожие Новости

Комментарии:

Вы должны быть зарегистрированы чтобы оставлять комментарии. Авторизуйтесь под существующим аккаунтом или создайте новый.

Futsalua © 2016-2022 Проект разработан командой Futsal Ukraine. Все права защищены.