БеларусьБеларусь-2020/21. Плей-офф. 1/8 финала. LIVE!Чемпионат ЕвропыОсновний раунд жіночого Євро: третім суперником збірної України стала БельгіяЭкстра-лигаІгор Корсун: «Не хотів би залишитися на безлюдному острові з воротарями, бо вони небезпечні хлопці»Чемпионат ЕвропыЖозе Алесио: «Есть команды, с которыми не хотелось бы встречаться»Испания-2020/21. Тур 30. Смена лидера и вылет «Ферроля»ИталияИталия-2020/21. Лучшие голы и сейвы 26-го тураЭкстра-лигаДаниіл Абакшин – найкращий гравець квітня у Favbet Екстра-лізі 2020/21Лига чемпионов УЕФАДуглас: «Несмотря на все трудности, с которыми мы столкнулись вместе, мы остаемся стойкими и сильными»Лига чемпионов УЕФАТайнан: «Благодаря конструктивной критике я строил замок своей мечты»ИспанияДани Сантос уходит, Рафаэль Рато остается, Лин возвращаетсяАзербайджанИсполком АФФА решит, кто представит Азербайджан в Лиге чемпионов УЕФАЛига чемпионов УЕФАОпределены календарь и формат Лиги чемпионов УЕФА сезона 2021/22Чемпионат ЕвропыСтартует квалификация женского ЕВРО-2022ИталияИталия-2020/21. Тур 26. Все по местамЭкстра-лигаВизначено дати бронзової серії Favbet Екстра-ліги між «Енергією» і «ХІТом»Футзал в миреЛіга чемпіонів УЄФА 2020/21: статистичні підсумкиБразилияМаноэл Тобиас: «Думаю, я величайший игрок всех времен»Лига чемпионов УЕФАЛига чемпионов УЕФА-2020/21. Второй трофей для лиссабонцевФутзал в миреЧемпионат КОНКАКАФ-2021. LIVE!ПольшаКубок Польши-2020/21. Финал. LIVE!

Матч групового етапу відбору до Євро-2022 Україна — Албанія скасовано

Поєдинок групового етапу кваліфікації Євро-2022 з футзалу між збірними України та Албанії, який мав відбутися 11 квітня в Запоріжжі, скасовано, повідомляє офіційний сайт УЄФА.


 
Водночас Федерація футболу Албанії наводить наступне повідомлення: «Збірна Албанії з футзалу не зіграє в матчі відбору чемпіонату Європи 2022 року проти України, який мав відбутися 11 квітня в Запоріжжі. Причиною зміни програми стало блокування польотів у міжнародному аеропорту Тирани імені матері Терези. Команда повинна була вирушити до України в четвер уранці, але це було неможливо. Федерація футболу Албанії негайно повідомила УЄФА про ситуацію з неможливістю виїзду».
 
Протести розпочалися у середу, 7 квітня - працівники аєропорту вимагають від влади скасувати урізання зарплат та скорочення робочих місць, які спостерігаються через пандемію коронавірусу.

У відповідь на вимоги протестувальників влада Албанії відправила загони військової поліції до аеропорту. Та закликає працівників відновити роботу аеропорта, посилаючись на створення загроз національній безпеці країни.

Албанці зазначають, що як тільки стало відомо про неможливість вильоту з країни, вони одразу проінформували про це УЄФА. Яка доля очікує на матч України проти Албанії - поки невідомо.

Покинути Тірану швидше гравці футзальної збірної Албанії не могли. У середу, 7 квітня, албанські футзалісти грали проти Хорватії, поступившись із рахунком 0:3.

Матч між Україною та Албанією мав відбутися у неділю, 11 квітня у Запоріжжі. 

Отже, долю останнього поєдинку у відбірній групі 1 вирішуватиме УЄФА.
 
Турнірна таблиця
 

 

І

В

Н

П

М

О

1. Хорватія

5

5

0

0

21—6

15

2. Україна

4

2

0

2

20—15

6

3. Данія

4

1

0

3

8—14

3

4. Албанія

5

1

0

4

8—22

3

 
За матеріалами УАФ і Суспільне спорт

Похожие Новости

Комментарии:

Вы должны быть зарегистрированы чтобы оставлять комментарии. Авторизуйтесь под существующим аккаунтом или создайте новый.

Futsalua © 2016-2021 Проект разработан командой Futsal Ukraine. Все права защищены.