БеларусьБеларусь-2020/21. Плей-офф. 1/8 финала. LIVE!Чемпионат ЕвропыОсновний раунд жіночого Євро: третім суперником збірної України стала БельгіяЭкстра-лигаІгор Корсун: «Не хотів би залишитися на безлюдному острові з воротарями, бо вони небезпечні хлопці»Чемпионат ЕвропыЖозе Алесио: «Есть команды, с которыми не хотелось бы встречаться»Испания-2020/21. Тур 30. Смена лидера и вылет «Ферроля»ИталияИталия-2020/21. Лучшие голы и сейвы 26-го тураЭкстра-лигаДаниіл Абакшин – найкращий гравець квітня у Favbet Екстра-лізі 2020/21Лига чемпионов УЕФАДуглас: «Несмотря на все трудности, с которыми мы столкнулись вместе, мы остаемся стойкими и сильными»Лига чемпионов УЕФАТайнан: «Благодаря конструктивной критике я строил замок своей мечты»ИспанияДани Сантос уходит, Рафаэль Рато остается, Лин возвращаетсяАзербайджанИсполком АФФА решит, кто представит Азербайджан в Лиге чемпионов УЕФАЛига чемпионов УЕФАОпределены календарь и формат Лиги чемпионов УЕФА сезона 2021/22Чемпионат ЕвропыСтартует квалификация женского ЕВРО-2022ИталияИталия-2020/21. Тур 26. Все по местамЭкстра-лигаВизначено дати бронзової серії Favbet Екстра-ліги між «Енергією» і «ХІТом»Футзал в миреЛіга чемпіонів УЄФА 2020/21: статистичні підсумкиБразилияМаноэл Тобиас: «Думаю, я величайший игрок всех времен»Лига чемпионов УЕФАЛига чемпионов УЕФА-2020/21. Второй трофей для лиссабонцевФутзал в миреЧемпионат КОНКАКАФ-2021. LIVE!ПольшаКубок Польши-2020/21. Финал. LIVE!

Відбір до Євро-2022. Україна – Данія. Анонс

Після «виїзної» перемоги над датчанами українцям треба знову досягати успіху в Запоріжжі

 
Як відомо, обидва матчі відбіркового турніру на чемпіонат Європи з національною збірною Данії, наша команда в ці дні проводить на своєму майданчику. Чому так сталося, про це ми детально писали напередодні. І ось перший із двох поєдинків вже відбувся, причому номінальними господарями вважалися данці.

До перерви довгий час на табло Палацу спорту «Юність» горіли цифри 1:1. І тільки під завісу тайму завдяки автоголу Вейса нашій збірній вдалося піти на відпочинок, ведучи в рахунку з мінімальною перевагою. Втім відразу після перерви підопічні Олександра Косенка зуміли остаточно змінити хід матчу на свою користь (двічі відзначився Абакшин), а закріпив успіх українців в самій кінцівці другого тайму Фаренюк.

В підсумку 6:2 на користь збірної України і в четвер, 8 квітня суперники знову зустрінуться один з одним. Тепер турнірна таблиця в групі 1 виглядає так:

Група 1.
1. Хорватія 4 матчі, 4 перемоги, 0 нічиїх, 0 поразок, 12 очок, різниця м'ячів 18 - 6
2. Україна 4, 2, 0, 2, 6, 20 - 15
3. Данія 4, 1, 0, 3, 3, 8 - 14
4. Албанія 4, 1, 0, 3, 3, 8 - 19

Зрозуміло, що дотягнутися нам до першого місця вже не вдасться. Але у разі повторної перемоги над датчанами ми практично гарантуємо собі друге місце. Нагадаємо, що шість найкращих команд, які займуть другі місця у восьми групах, відразу виходять до фінальної частини чемпіонату Європи, а ще дві збірні, які не увійдуть в цю шістку, розіграють між собою додаткову путівку на Євро.

Тож шанси пробитися до фінального етапу у збірної України залишаються досить непогані. Головне, треба уважно і зібрано провести повторну гру з датчанами і, по можливості, поліпшити різницю забитих і пропущених голів.

Заявка збірної України:

Воротарі: Кирило Ципун («Продексим»), Олександр Сухов («ХІТ»), Назарій-Зіновій Войтович («Енергія»)
Універсали: Сергій Малишко («Сталиця»), Олег Єрьомін («Вітен»), Володимир Разуванов («Динамо»), Михайло Зварич, Ігор Корсун, Петро Шотурма (всі - «Продексим»), Олександр Педяш, Сергій Журба (обидва - «ХІТ»), Микола Микитюк, Ярослав Лебідь, Данило Абакшин, Артем Фаренюк (всі - «Ураган»).

8 квітня, четвер
Україна – Данія

Запоріжжя. Палац спорту «Юність». 19:00
Пряма трансляція на телеканалі «Футбол 2»
Арбітры: Лукаш Пешко, Растислав Беганчін (оба – Словаччина)
Прогноз Sport.ua — 5:1

Джерело - Ігор Заржицький, Sport.ua 
 

Вчора ці ж суперники зустрічалися в матчі другого кола, а сьогодні проведуть матч першого. Загалом, всі розуміли, чим завершаться ці спарені матчі, тому в тому числі погодилися на такий крок. Але поєдинок в середу показав, що нашому тренерському штабу варто добре подумати над грою своїх підопічних. Данія виглядала дуже симпатично, запропонувала високий пресинг, накривала нас навіть на чужій половині майданчика і краще виглядала в контргрі. Великим щастям виявився гол Абакшина в дебюті другої половини, інакше нас чекав нервовий фінал поєдинку. За рахунку 3:1 на користь українців суперник вже не особливо думав про камбек.

Україна - Данія
Відбір на Євро-2022 з футзалу
8 квітня. Україна. Запоріжжя. ПС "Юність". Початок о 19:00
ТБ трансляція - "Футбол2"
Інтернет-трансляція - UA-Футбол, oll.tv, sweet.tv, Vodafone TV, Київстар Футбол і інші ОТТ-сервіси

Україна: результати і останні новини

З великою часткою ймовірності на Євро-2022 ми вийдемо вигравши сьогоднішній поєдинок. У разі перемоги підопічних Олександра Косенка ми точно займемо друге місце в групі й залишається просто в зведеній таблиці команд, які зайняли другі місця у всіх інших групах, виявитися вище хоча б двох. Природно, на руку нам і те, що два заключних поєдинки кваліфікації ми проведемо проти аутсайдерів свого квартету вдома.

Швидше за все, Олександр Косенко змінить стартову четвірку на цей матч. Вчора в номінальній основі було ланка "Продексіма", сьогодні, наприклад, можна зробити ставку на представників "Урагану", які забили данцям п'ять голів (хоча результативний удар Лебедя все-таки переписали на автогол). У воротах швидше за все ми знову побачимо Сухова. Ципун відсидів свою одноматчевую дискваліфікацію, але невідомо, в яких він кондиціях.
 
Турнірна таблиця

Прогноз на матч Україна - Данія

Щось підказує, що сьогодні буде більш конкурентний матч, ніж ми спостерігали вчора. Збірна України в цьому відборі не показала, що вміє вчитися навіть на своїх помилках, а ось данці можуть додати в організації гри. Перемога від нашої команди все одно нікуди не піде, але цього разу різниця повинна бути менше, ніж в чотири голи.

Ставка: Фора на Данію +3.5

Джерело - Олександр Риженко, ua-football.com

Усі фото - АФУ

Похожие Новости

Комментарии:

Вы должны быть зарегистрированы чтобы оставлять комментарии. Авторизуйтесь под существующим аккаунтом или создайте новый.

Futsalua © 2016-2021 Проект разработан командой Futsal Ukraine. Все права защищены.