БеларусьБеларусь-2020/21. Высшая лига. Плей-офф. 1/4 финала. LIVE!Юношеский футзалДЮСШ-25 (Київ) – чемпіон України серед дівочих команд 2006-2007 рр. н.Футзал в миреКубок Либертадорес-2021. 1/2 финала. LIVE!ИспанияИспания-2020/21. Лучшие голы, комбинации и сейвы 32-го тураФутзал в миреЧемпионат Молдовы в Национальной дивизии будет доигран в укороченном форматеЭкстра-лига«Ураган» – люди тижня за версією «Репортера»ИспанияИспания-2020/21. Тур 32. Два матча лидеров и неудержимая «Санта Колома»РоссияРоссия-2020/21. Суперлига. Плей-офф.1/4 финала. LIVE!Казахстан«Кайрат» определился с первым новичкомЛига чемпионов УЕФАФінал восьми Ліги чемпіонів УЄФА-2020/21: воротарський аналізЖенский футзал«Металіст 1925» привітав жіночий футзальний клуб «Tesla» з чемпіонствомЖенский футзалАлександр Ратич: «Мы хотели победить, но не любой ценой»Экстра-лигаІгор Борсук отримав пам'ятну футболку на честь 200-го матчуКазахстанОпределены лучшие игроки чемпионата Казахстана-2020/21Экстра-лигаFavbet Екстра-ліга 2020/21. «Ураган» — новий чемпіон України!Первая лига Син Сергія Піддубного дебютував за «Любарт» та зіграв разом із батькомЮношеский футзалВіталій Одегов: «Не всі викликані гравці змогли доїхати на збір юнацької збірної України (U-17)»Футзал в миреЗа пост Подалинского о силовиках на трибунах «Дорожнику» грозили снятием с чемпионата Беларуси, игрока убрали из составаПервая лига Перша ліга 2020/21. «Любарт» (Луцьк) – КІВС «Енергія-2» (Львів). АнонсПервая лига Назар Станкевич: «Ми не планували брати участь у першій лізі, але нашим молодим гравцям потрібна змагальна діяльність»

Віталій Одегов: «Рівень підготовки нашої молоді недостатній для вирішення серйозних завдань»

Головний тренер юнацької збірної України (U-19) Віталій Одегов підбив підсумки виступу нашої команди на Євро-2019 та розповів про майбутнє збірної України (U-17)

 
–​ Віталію Олексійовичу, підбийте підсумки виступу юнацької збірної України на Євро-2019 у Латвії.
– Перед початком турніру ми планували вийти з групи та кваліфікуватися до півфіналу. На жаль, нам не вдалося цього зробити. Чемпіонат Європи-2019 продемонстрував, що нині рівень підготовки нашої молоді недостатній для вирішення серйозних завдань.
 
–​ Чи вплинула поразка з рахунком 1:7 від юнацької збірної Іспанії на налаштування команди у поєдинку з хорватами?
– Поразка з таким рахунком змусила нас грати з хорватами лише на перемогу. Супернику ж вистачало нічиєї. Це могло вплинути на обрану стратегію для збірної Хорватії. Вони дозволили собі зіграти у закритий футзал та діяли другим номером, покладаючи сподівання на контратаки. Звичайно ж, відчувався особливий статус цієї зустрічі та було присутнім хвилювання. Однак, психологічно ми були готові перемогти, і сумнівів щодо впевненості дій команди у цій зустрічі ми не мали.
 
–​ Чого не вистачило команді для того, аби розвинути перевагу у рахунку після голу Бланка? Можливо, хлопці трохи розслабилася, зарано повіривши в успіх?
– У той день всі відпрацювали з належною концентрацією та самовідданістю впродовж усього матчу. Забитий м’яч надав нам впевненості, і ми спробували розвинути свою перевагу. На жаль, цього зробити не вдалося. У свою чергу, ту невелику кількість моментів, яку створили хорвати, їм вдалося втілити у три голи.
 
–​ Чому у поєдинку з хорватами ви використовували доволі обмежену кількість гравців?
– У такий відповідальний момент потрібно було застосовувати перевірених бійців, які встигли себе зарекомендувати. Вони були стійкішими з психологічної точки зору та майстернішими на той момент. Їм вдалося виправдали своє перебування на майданчику. Вважаю, що ми гідно протистояли супернику у цьому поєдинку.
 
–​ Матчем з хорватами юнацька збірна України (U-19) завершила свій дворічний шлях. Які емоції Ви відчуваєте зараз?
– Безумовно, у цьому є доля суму. Хотілося б завершити цей шлях на більш позитивній хвилі. Дійсно, коли впродовж певного періоду співпрацюєш з людьми, тебе з ними багато чого пов’язує. Під час роботи з цією командою я залишив у ній частинку себе (своїх емоцій, любові, піклування). Сподіваюся, мені вдалося навчити хлопців чомусь новому.
 
–​ Чи будували плани для майбутньої роботи з юнацькою збірною (U-17)? Якими будуть її перші кроки?
– Ми вже маємо певні плани та домовленості. На початку наступного року плануємо провести міжнародні товариські матчі зі збірною Португалії. Зараз будемо детальніше планувати цикл підготовки: проведення зборів, товариських поєдинків. Євро-2019 ще не завершився, тому ми поки що чекаємо на дати відбіркових зустрічей та фінальної частини вже наступного чемпіонату. Після цього можна буде будувати остаточний графік своєї підготовки.
 
Прес-служба Асоціації футзалу України

Похожие Новости

Комментарии:

Вы должны быть зарегистрированы чтобы оставлять комментарии. Авторизуйтесь под существующим аккаунтом или создайте новый.

Futsalua © 2016-2021 Проект разработан командой Futsal Ukraine. Все права защищены.