Экстра-лигаFavbet Екстра-ліга 2020/21. Плей-офф. Фінал. LIVE!Женский футзалОприлюднено склад жіночої збірної України на НТЗ у БроварахИталияИталия-2020/21. Плей-офф. 1/4 финала. LIVE!БеларусьБеларусь-2020/21. Высшая лига. Плей-офф. 1/4 финала. LIVE!Экстра-лигаПідсумкова статистика гравців «ХІТа» в сезоні 2020/2021КазахстанБиро Жаде без Лиги чемпионов, «кайратовские» бразильцы возвращаются в ИспаниюБеларусьВиктор Иванютин: «Ехали в Ужгород на матчи со сборной Украины, а в автобусе вместо заднего стекла — жестяная пластина»Экстра-лигаFavbet Екстра-ліга 2020/21. Серія за 1 місце. «Ураган» – «Продексім». АнонсКазахстанЖенская сборная Казахстана не явилась на квалификацию к Евро-2022 — КФФ молчитПервая лига Бугайчук і Піддубний: «Завдання на першу лігу – надати ігрову практику молоді та гравцям, які мало виступали в другій лізі»Экстра-лигаФедір Пилипів: «Вважаю, що доля фінальної серії майже вирішена»РоссияРоссия-2020/21. Суперлига. Плей-офф. 1/4 финала. LIVE!Казахстан«Кайрат» – чемпион Казахстана-2020/21Женский футзалМария Васковец: «В Харьков мы однозначно едем за победой»Футзал в миреОпределена символическая сборная ЛЧ-2020/21, Зики Те — лучший игрокПервая лига Павло Концеба поповнив «Славуту»Женский футзалКсения Гриценко: «Матч против «ЗХО-Теслы» будет для меня как финал»Экстра-лигаFavbet Екстра-ліга 2020/21. «ХІТ» в рік 15-річчя з медалями, а «Енергія» на 20-річчя — безБеларусьБеларусь-2020/21. Плей-офф. 1/8 финала. LIVE!РоссияДмитрий Прудников: «Сейчас все мысли только о плей-офф»

Волинь: плей-офф – на старт!


Ну от і дочекалися любителі волинського футзалу того часу, коли до перевірки дієвості головної реформи чемпіонату Волині залишилось якихось декілька днів. Якщо раніше команди могли розраховувати на перемогу в чемпіонаті за рахунок хорошого кадрового набору та турнірної нестабільності конкурентів, то тепер, за американською схемою, рівні можливості для високих досягнень будуть в усіх.
       
Регулярного чемпіонату Суперліги вийшли такими, що головні фаворити турніру – «Надія» та «Вотранс» – можуть зійтись одне з одним уже на стадії півфіналу. І такий розклад більш ніж імовірний, адже свої перші матчі на виліт вони гратимуть з об’єктивно найслабшими командами елітного дивізіону у новому році. «Торпедо» свою силу доведеться демонструвати у поєдинку з переможцями «регулярки», а ось титуловані «Надія» та «Шанс-Авто» востаннє грали не так давно у Кубку Волині – і там ковельчани програли без шансів. А їх гра протягом останнього місяця навряд чи підвищує шанси пройти діючих чемпіонів області.

         Цікавим повинне стати протистояння «Ковеля-Волині» та «Вілії». Статус фаворита команді з міста залізничників додає не лише більш стабільна гра протягом сезону, а й результат матчу цих колективів у «регулярці», коли «червоні» влаштували суперникам справжній розгром – 10:4. Втім, цей результат ковельчани здобули на домашньому паркеті, а в Луцьку боратинська команда не раз доводила, що може дати бій будь-якому супернику.

         А центральним чвертьфіналом плей-офф Суперліги, скоріш за все, стане поєдинок «Волиньагротеха» проти «ЛСТМ». Незважаючи на те, що команди посіли у таблиці регулярного чемпіонату відцентрово протилежні місця, теперішня форма третьої команди «регулярки» викликає запитання. Тим більше, у єдиному матчі цього сезону «будівельники» були за якихось дві хвилини від перемоги над більш «маститим» футзальним суперником. Проблемою для «ЛСТМ» є хіба що дискваліфікація Ігоря Махнюка, однак з нинішньою формою Тараса Кабанова там буде кому забивати. Цей поєдинок закриє програму чвертьфіналів Суперліги о 16:30 цієї суботи.

         У Вищій лізі також все може статися не так, як здається на перший погляд. Впевнена перемога «ПАККО» над луцькою «Вікторією» на початку чемпіонату не дає їм особливої переваги у плей-офф. По-перше, з тих пір «чорно-білі» добряче розігралися, а по-друге, не потрібно забувати про дискваліфікації Романа Киценюка та Дениса Рудика, які можуть і не пройти так безболісно для другої команди «регулярки». Майже беззаперечними шанси на прохід далі є і у «Надії-2» – першої команди вищолігової таблиці та новоспеченого півфіналіста Кубка Волині. «Нова лінія» цього сезону вже показувала вміння видавати відмінні відрізки комбінаційного футзалу, але при цьому деколи зовсім втрачала нитки гри – як у останньому матчі проти «Екоресурсів» (1:14!). Чи зможуть «зелено-білі» на рівні зіграти весь матч?

         Перший раунд плей-офф у другому за рангом дивізіоні чемпіонату подарує вболівальникам горохівське «дербі». Останнє таке вийшло не надто інтригуючим – «Кураж» здобув більш ніж впевнену перемогу. Однак, з часом кадрові проблеми «Агропродукта» можуть потроху вирішитися, а тоді переваги «червоно-чорних» уже не будуть настільки явними. Центральним протистоянням чвертьфіналу Вищої ліги, на вибір редакції, може стати битва двох, можливо, найбільш непередбачуваних команд дивізіону – млинівської «Вікторії» та «Екоресурсів Волині». Нещодавно «зелено-чорним» вдалося вдало зіграти проти Сергія Вишневського та скористатися проблемами суперника у захисті. Як воно буде цього разу?

         Центральним протистоянням ігрової неділі, схоже, буде гра між «Олімпією» та «Бренд груп». Обидві команди вийшли до півфіналу Кубка АМФВ, причому «Бренд» вибив звідти переможця Першої ліги – «Динамо», ще й при цьому обігравши своїх затятих суперників вдруге за тиждень! Чи потрібно нагадувати про останній їх поєдинок проти «Олімпії», де у «валідольному» протистоянні доля матчу вирішилась лише на останніх хвилинах гри?! Тож, фактор другого місця аж ніяк не додає фаворитизму його володарю у майбутньому протистоянні.

         Самі ж «динамівці» спробують оговтатись від невдач у грі проти несподіваних аутсайдерів з Острожця. «Камаз-Агро» ж – реабілітуватись за останні поразки та реваншуватися за 0:3 від лучан на початку чемпіонату. «Теремно хліб» спробує повернутися до форми бравого початку сезону у протистоянні з «Мідасом», а «Атлетик», який в останню мить застрибнув на третє місце Першої ліги, екзаменуватиме суперників з «ДжеРоста».

         Відкривати програму неділі у Другій лізі буде протистояння «Стелли» та «Агромата», яке можна назвати центральним у дивізіоні. У очному поєдинку з мінімальною перевагою перемогли «жовто-чорні», однак є таке відчуття, що й їх суперники ще не сказали свого останнього слова у сезоні. «Колос» спробує реваншуватися за поразку від «Зимного» ще до Нового року в рамках «регулярки». А от «Олімпу» та «Мар’янівці», напевне, лише диво допоможе пройти «Авангард-040» та «Володимирівку» відповідно.

         Любителям ранкового футзалу цікаво буде поглянути на матч-відкриття суботньої програми між «Метеором» та «Модерн-Експо». У передостанньому турі Третьої ліги ці колективи зіграли доволі напружені 5:4, тому й у плей-офф буде не менш цікаво. «Олика» після матчу «регулярки» (7:2) спробує ще раз довести свою перевагу над «Козаками» (ці команди, до речі, жереб звів між собою і у півфіналі Кубка Прогресу). «Рятівник» спробує помститися за ганебну поразку від «Нововолинська»: після того матчу «надзвичайники» набрали досить непоганий хід. А завершуватиме ігрову суботу на центральному майданчику протистояння переможця та аутсайдера Третьої ліги – «Топільного» та «Вотрансу-2».

         Четверта ліга відкриє програму ігрової неділі, і тут на нас чекають два дзеркальних протистояння останнього туру «регулярки». «Лучеськ» спробує ще раз підтвердити свою силу в поєдинку проти «Штурма», а от «Юності» з Млинова слід згадати, як нелегко дався поєдинок проти круглих аутсайдерів чемпіонату з Цумані, і чи дійсно зіграла проти «Атлетіка» надто висока відповідальність гри (перемогою 4:3, нагадаємо, «жовто-сині» вийшли на перше підсумкове місце у таблиці). «Бережанці» аж ніяк не буде легко у матчі проти «Сахарадоа – у регулярному чемпіонаті команда з Горохівського району врятувала нічию на останніх хвилинах зустрічі. У останньому матчі ігрового дня «Забіяка» екзаменуватиме «Луцьктепло».

         Символ Луцька «Любарт» проти самого «Луцька»: цікава вивіска навряд чи подарує цікавий сценарій, адже останній поєдинок між цими командами завершився з рахунком 6:1 на користь переможців «регулярки» у П’ятій лізі. «Фіміам» вихід до півфіналу Кубка Мрії спробує закріпити «вікторією» над «Хорлупами». У інших поєдинках «Юність» з Переспи волітиме перервати серію невдач у матчі проти «Торчина», а «Колос-2» зустрінеться з «Шігірюмом».

         Лідери Шостої ліги – «West side» та «Волиньсталь» – у чвертьфіналі зустрінуться зі своїми суперниками по першому туру регулярного чемпіонату – «Tatrafan Film» та «Ярдом» відповідно. «Мілан» чекає «приватна» зустріч, а «Дідичі» з «Hudson» спробують повторити видовище, яке влаштували раніше у сезоні (5:5).

         Крім цього, не забувайте і про дитячі ігрища на першому майданчику, які відбуватимуться у неділю. Одні уже приступили до розіграшу Кубків, інші ж на фінішній прямій до медального заліку. А взагалі, у самих американців з такими раундами плей-офф завжди багато сенсацій. Скільки буде у чемпіонаті Волині з футзалу? Побачимо уже цього уік-енду!
 
Центральний майданчик
18 лютого (субота)
1/4фіналу Плей-офф чемпіонату Волині
Третя Ліга
09.30 Метеор – Модерн-Експо
10.30 ФК Олика – Козаки
11.30 Нововолинськ ТТІ – ФК Рятівник
Вища ліга
12.30 ПАККО – Вікторія Л
Суперліга
13.30 Надія – Шанс-Авто
14.30 Ковель-Волинь – Вілія
15.30 Вотранс – Торпедо
16.30 Волиньагротех – ЛСТМ
Вища ліга
17.30 Надія-2 – Нова Лінія
18.30 Екоресурси Волинь – Вікторія М
19.30 Кураж – Агропродукт
Третя ліга
20.30 Топільно – Вотранс-2
 
Майданчик №1
18 лютого (субота)
1/4фіналу Плей-офф чемпіонату Волині
Шоста ліга
12.00 West Side – Tatrafan Film
13.00 Hudson - Дідичі
Пята ліга
14.00 Юність П – Торчин
15.00 Фіміам – Хорлупи
16.00 Колос-2 – Шігірюм
17.00 Любарт – ФК Луцьк
Шоста ліга
18.00 Мілан – Приват
19.00 Волиньсталь - Ярд
 
Центральний майданчик
 
19 лютого (неділя)
1/4фіналу Плей-офф чемпіонату Волині
Четверта ліга
09.30 Лучеськ - Штурм
10.30 Бережанка - Сахарадо
11.30 Юність М – Атлетік Ц
Друга ліга
12.30 Стелла – Агромат
Перша ліга
13.30 Динамо – Камаз-Агро
14.30 Мідас – Теремно Хліб
15.30 Атлетик – ДжеРост
16.30 Олімпія – Бренд Груп
Друга ліга
17.30 Володимирівка В – ФК Мар’янівка
18.30 ФК Зимне – Колос
19.30 Авангард-040 – Олімп
Четверта ліга
20.30 Забіяка – Луцьктепло
 
Майданчик №1
19 лютого (неділя)
7-й тур Чемпіонату Волині серед дітей
Кубок U-7
10.00 Юніор-Мідас – Лаккі Тім
10.30 Адреналінчик – Адреналін10
U-9
11.00 Адреналін09 – Юніор-Мідас
11.40 Волинь09-2 – Адреналін09 Юнайтед
12.20 Старт – Олімпія
Відпочиває – Волинь09
Кубок U-11
13.00  Олімпія – Юніор-Мідас
13.40  Волинь07 – Адреналін06 Юнайтед
14.20  Волинь07-2 Адреналін06
U-13
15.00  Олімпія – Штурм Л
15.40  ФК Олика – Адреналін05-2
16.20  Шутрм Л – Адреналін05
17.00  
Відпочивають – Волинь05, Волинь05-2, ДЮСШ Маневичі

Джерело - 
amfv.com.ua

Похожие Новости

Комментарии:

Вы должны быть зарегистрированы чтобы оставлять комментарии. Авторизуйтесь под существующим аккаунтом или создайте новый.

Futsalua © 2016-2021 Проект разработан командой Futsal Ukraine. Все права защищены.