ИспанияМигелин переходит в «Кордобу»БразилияНето: «От игры в Италии я получил удовольствие и полезный опыт»ИталияФернандиньо присоединился к итальянскому «Наполи»Юношеский футзалАндрій Ткачук: «Збірна України показала хороший футзал, всі намагались виконувати настанову тренера»ИспанияАмиржан Муканов: «Думаю, что в ответной игре все-таки «Барса» возьмет свое»БеларусьБеларусь-2020/21. Высшая лига. Плей-офф. Финалы. LIVE!МолдоваСвиридов, Маржановський, Дубовик і Делятинський стали чемпіонами МолдовиЭкстра-лигаІлля Бакінський уклав контракт із «Кардиналом Рівнестандартом»Юношеский футзалВіталій Одегов: «На турнірі в Хорватії ми виконали завдання, які поставили напередодні збору» БеларусьВсе украинские игроки попрощались со «Столицей»ИталияКонстантино Вапораки – игрок «Катании»ИспанияМигель Андрес: «Я всегда стараюсь понять душевное состояние Андреу»Португалия«Бенфика»: Пульпис вместо РошиЭкстра-лигаМихайло Волянюк повертається в «Кардинал-Рівнестандарт»КазахстанИгита: «Если бы выбрал сборную Бразилии, не уверен, что был бы первым номером в команде»Первая лига Назар Бугайчук: «Матчі проти «INTER'а» – це ще один шанс побачити, чи наші хлопці прогресують»Экстра-лигаНиколай Микитюк – игрок МФК «Продэксим»ИспанияИспания-2020/21. Плей-офф. Финал. LIVE!Первая лига Перша ліга 2020/21. 1/2 фіналу. INTER (Донецьк) – Любарт (Луцьк). АнонсИталияБруну Коэлью – игрок итальянского «Наполи»

Жіноча збірна України завершує перший навчально-тренувальний збір у 2021 році

Сьогодні завершується навчально-тренувальний збір жіночої збірної України з футзалу в рамках підготовки до матчів основного раунду відбору чемпіонату Європи.

Фото пресслужби АФУ
 
Підопічні Олега Шайтанова розпочали підготовку в Броварах 23 травня. Учора дівчата провели спаринг, розділившись на команди «синіх» і «помаранчевих».

За підсумками матчу перемогу з рахунком 4:2 здобули «сині». Голами у складі цієї команди відзначилися Юлія Форсюк (2), Ірина Майбородіна та Ксенія Гриценко. У складі «помаранчевих» забивали Сніжана Воловенко та Христина Єрьоменко.
 
 
Зазначимо, що раніше Олег Шайтанов анонсував участь жіночої збірної України з футзалу в турнірі в Хорватії у 20-х числах червня.

Збір у Броварах приурочений до підготовки до матчів основного раунду відбору чемпіонату Європи, які пройдуть 19—24 жовтня.

Склад груп кваліфікації Євро-2022 з футзалу серед жінок

Основний раунд

Група 1: Росія, Угорщина, Білорусь*, переможець групи В (Нідерланди, Вірменія, Боснія і Герцеговина, Молдова).

Група 2: Португалія, Хорватія*, Польща, Словенія.

Група 3: Україна*, Фінляндія, Чехія, Бельгія.

Група 4: Іспанія, Італія, Швеція*, Словаччина.

Чотири переможці груп потраплять до фінальної стадії Євро-2022.

* — господарі міні-турнірів.

Джерело - УАФ

Похожие Новости

Комментарии:

Вы должны быть зарегистрированы чтобы оставлять комментарии. Авторизуйтесь под существующим аккаунтом или создайте новый.

Futsalua © 2016-2021 Проект разработан командой Futsal Ukraine. Все права защищены.