Хмельницкая“Тижневик Преміум-ліги”. Випуск 5 ХмельницкаяТоп-5 голів Преміум-ліги, ( раунд 1/32 фіналу кубку) , (4.12.2016)КиевКиев. Первая лига. «Пари-матч» набирает обороты...ЖитомирКак футзал в Житомире стал вкуснымЗапорожьеЗапорожье. 5-й тур. Обзоры матчейКиевЗа старания всегда отметим! Сборная 5-го тура Высшей лиги КиеваЧеркасскаяВсі голи другого туру чемпіонату Черкаської області 2016/17ТернопольТернопільська перша футзальна ліга. "Нива" - "Укроп" 2:0 (огляд)КиевКиев. Высшая лига. 5-й тур. Тяжелый день для арбитровВинницаВинница: за награды поборются 5-6 командОдессаОдесса. Премьер-лига. 6-й тур. МКВ и ПСВ воспользовались осечкой лидераДнепровскаяДнепр Libertad: уверенная победа «Шахтера» и «ФК ПБ»ЛьвовЛьвів. Гранд ліга. Огляд 6 туруВолынскаяБитва двох "Л"ВолынскаяРегулярний чемпіонат Волині зробив перший крокЛьвовскаяФутзал. Гранд ліга Львова. “Нові імена” 3:7 “ЛЮ Верест”РовенскаяУсі фаворити футзального кубку Рівного вийшли у чвертьфіналИвано-ФранковскаяАМФІФО, Перша ліга: рокировка у стані лідерів...ДнепровскаяДнепр. 7-й тур. Дивизион А. Голы ТОП-5 ЗапорожскаяЗапорожье, 5-й тур. Лидеры синхронно проигрывают

Битва двох "Л"

У дівчат, завдяки подвійному виїзду "Янтарочки", на вихідних відбувся лише один матч, але який! У Володимирі-Волинському місцевий "Ладомир" приймав луцький "Легіон". Історія протистоянь цих клубів назви яких розпочинаються з літери "Л", не така вже й давня, але був один нюанс, що придавав "перчинку" зустрічі: "легіонерки" жодного разу не вигравали у "ладомирчанок".

Майже повні трибуни залу "Олімп" очікували видовища і дівчата не підвели... Розвідку команди повели не обережним спостереженням, а відразу "боєм" -  воротарям обох команд того дня роботи не бракувало, і слід відзначити, що і Яна Глух, і Діана Городюк на "відмінно" справлялися зі своїми функціями. Першими успіху добилися господарки: на п'ятій хвилині Тетяна Бубняк набігаючи на пас, примусила Яну Гайду зрізати кулястого в свої ворота. Пожвавлення на трибунах тривало недовго, адже вже незабаром м'яч затріпотів у сітці воріт "Ладомира" - у гостей відзначилася Юлія Семенюк, що скористалася помилкою захисника і "обікравши" її, миттєво пробила. До перерви обидві команди тримали напругу такої потужності, що лікарю двічі доводилося виходити на майданчик: дівчата не шкодували себе в боротьбі, притому, що фолів у першому таймі не було - невеликі травми були суто ігровими. З нічийним результатом футзалістки пішли на перепочинок.
 

У другому таймі настрій лучанок відразу підвищив гол Юлії Сардачук, яка майстерною паузою "качнула" воротаря, а вже потім відправила м'яча у ворота. Через три хвилини її тезка Семенюк оформила дубль невідпорним ударом у дальній кут і з цього моменту інтрига досягла свого піку! Трибуни підганяли господарок і ті раз за разом накочували хвилі на ворота гостей. "Смугасті" не завжди за правилами гасили ці хвилі, і чотири фоли та три "гірчичники" тому свідки. Тим не менше і відсиджуватися в глухій обороні "Легіон" не збирався і щоразу гостро контратакував. Саме така "контра" за три хвилини до кінця матчу призвела в свою чергу до контратаки "ладомирчанок" і Марина Шайнюк разом з партнеркою майстерно "розкидали" захисника, голкіпера, а на додачу ще одного гравця суперниць, що примчала на допомогу. Розрив у рахунку став мінімальним: 3:2. Останні хвилини "смугасті" подекуди відверто "вбивали", викликаючи незадоволення трибун, проте надто високими були ставки. Удари, штанги, незамкнуті простріли - було все! Але фінальна сирена зафіксувала нову сторінку в протистоянні двох клубів: перемога "Легіону" 3:2.

А в турнірній таблиці знову ж таки без змін: "Легіон" на першій позиції з дев'ятьма балами, шість очок у "ДЮСШ Маневичі" (і гра в запасі проти "Ковельчанки"), третя позиція з трьома заліковими балами у "Ладомира", далі "Ковельчанка" та "Янтарочка" з очікуваннями на поповнення турнірної скарбнички. 
 
03.12.16 "Ладомир" - "Легіон" 2:3 (1:1)
Голи: Бубняк Т. 5, Шайнюк М. 27 - Семенюк Ю. 8, 19, Сардачук Ю. 16
Попередження: Бубняк Т. 8 - Мякота А. 11, Гайда Я. 12, Карпук Л. 28
Арбітри: Горун В., Бабич О. 3-й арбітр: Панченко В. 

Джерело - amfv.com.ua

Комментарии:

Вы должны быть зарегистрированы чтобы оставлять комментарии. Авторизуйтесь под существующим аккаунтом или создайте новый.