Хмельницкая“Тижневик Преміум-ліги”. Випуск 5 ХмельницкаяТоп-5 голів Преміум-ліги, ( раунд 1/32 фіналу кубку) , (4.12.2016)КиевКиев. Первая лига. «Пари-матч» набирает обороты...ЖитомирКак футзал в Житомире стал вкуснымЗапорожьеЗапорожье. 5-й тур. Обзоры матчейКиевЗа старания всегда отметим! Сборная 5-го тура Высшей лиги КиеваЧеркасскаяВсі голи другого туру чемпіонату Черкаської області 2016/17ТернопольТернопільська перша футзальна ліга. "Нива" - "Укроп" 2:0 (огляд)КиевКиев. Высшая лига. 5-й тур. Тяжелый день для арбитровВинницаВинница: за награды поборются 5-6 командОдессаОдесса. Премьер-лига. 6-й тур. МКВ и ПСВ воспользовались осечкой лидераДнепровскаяДнепр Libertad: уверенная победа «Шахтера» и «ФК ПБ»ЛьвовЛьвів. Гранд ліга. Огляд 6 туруВолынскаяБитва двох "Л"ВолынскаяРегулярний чемпіонат Волині зробив перший крокЛьвовскаяФутзал. Гранд ліга Львова. “Нові імена” 3:7 “ЛЮ Верест”РовенскаяУсі фаворити футзального кубку Рівного вийшли у чвертьфіналИвано-ФранковскаяАМФІФО, Перша ліга: рокировка у стані лідерів...ДнепровскаяДнепр. 7-й тур. Дивизион А. Голы ТОП-5 ЗапорожскаяЗапорожье, 5-й тур. Лидеры синхронно проигрывают

Футзал. Гранд ліга Львова. “Нові імена” 3:7 “ЛЮ Верест”

Тривають змагання у футзальній гранд лізі міста Львова, змагання яких проходять під егідою асоціації любительського футзалу Львівщини.

І вчора, зокрема, на команду «Нові імена» очікував поєдинок шостого туру. А в ньому, до слова, ми мали зіграти з одним із фаворитів першості – командою «ЛЮ-Верест».

Звісно, що цей суперник – дуже сильний, не один рік хлопці грають разом. Тому, вони були фаворитами гри, а нам що залишалося, так це зіграти принаймні гідно.

Розпочався матч для «Нових імен» гірше не придумаєш. Чи то хлопці не налаштувалися як слід, чи то таким сильним був суперник, але досить швидко ми пропустили два голи.
 

Взяли тайм-аут, пробували якось розбудитися, але в першому таймі в нас нічого не виходило. Суперник був кращим, гравці «Нових імен» моментів фактично не мали й ще пощастило, що до завершення першої 20-ти хвилинки пропустили лише 5 голів.

Зовсім іншою ситуація стала на майданчику після перерви. Договорилися з хлопцями, що за результат першого тайму забули й будемо намагатися принаймні перемогти в цьому проміжку часу.

Так, можливо гравці «ЛЮ-Вересту» грали вже розслаблено, але принаймні вже добре, що «Нові імена» почали по-справжньому битися на паркеті й не дивно, що голи також до нас прийшли.

Спершу 6 та 7 гол забили гравці команди суперника, а потім вже настав час наших голів. Дублем відзначився Тарас Николишин і свій прем’єрний гол за нову команду забив – Цімерман.

Взагалі скажу, що якщо б ми з таким налаштуванням грали з перших хвилин гри, то думаю що результат на табло був би значно іншим.

Та нічого, буде для нас черговий досвід перед наступними іграми. Все-таки, краще зростати в іграх зі сильними командами, чим грати з слабшими суперниками.

От і вчора, колосальним досвідом у майбутньому стане гра проти п’ятого польового в кінці зустрічі. «ЛЮ-Верест» відпрацьовував цю тактику, а ми, відповідно й для себе щось взяли.

На даний момент наша команда перебуває на 8-ому місці в турнірній таблиці, маючи у своєму активі сім залікових очок.

Протокольні дані матчу:

Футзал. Гранд Ліга. Нові імена 3-7 ЛЮ Верест
голи: Николишин-2, Цімерман
склад: Михайлишин (Воробій)- Крупчук, Цімерман, Ільків, Нікітін, Чабан, В. Великий, О. Великий, Бутрин, Николишин, Гультяєв, Ковалик.

Джерело - vorobus.com

Комментарии:

Вы должны быть зарегистрированы чтобы оставлять комментарии. Авторизуйтесь под существующим аккаунтом или создайте новый.