ХмельницкаяПреміум-ліга: у півфіналі Кубку зіграють виключно представники дивізіону 1 (+відео)ОдесскаяОдесса: бенефис Сергея КоридзеЭкстра-лигаРониньо возвращается в Украину и будет играть за ПродэксимФестивальВ среду - жеребьевка всеукраинского турнира «ODESSA OPEN CUP 2017»!Экстра-лигаХмельницкий "Сокил" сыграет в одном турнире с чемпионом СегундыЛьвовГранд ліга Львова з міні-футболу: «Євробуд-КМ» обійшов «Здвиг» (+відео)Остальной мирДмитрий Иванов: «Это именно тот момент, когда нужно что-то менять в своей карьере» Экстра-лигаІгор Москвичов: «Тренерське чемпіонство – більш відповідальне»ХмельницкаяПреміум-ліга: лідерська рокіровка у дивізіоні 1 – «Прикордонник» змінює на вершині «Beerlogу» (оновлюється)Остальной мирЕвгений Валенко в Кубке УЕФА против Продэксима не сыграетСборная Украины«Побачили грандів жіночого футзалу»: лучанка розповіла про гру за збірну УкраїниЭкстра-лигаАндрій Федюк: "Україна багата на таланти, трохи терпіння і з'являться нові "Косенки", "Мансурови", "Москвичови" та "Корідзе"ЛьвовскаяЛьвів: кращі голи [Випуск 11] (Гранд & Перша ліга)ХарьковЛучшие голы 3-го тура 13-го Кубка ХарьковаВинницаФутбольний Тиждень. Випуск 252 від 12/07/2017СумскаяСумы: обзор матчей Summer Championship-2017 (от 12 июля)Экстра-лигаВіталій Радевич: «Для мене і для «Енергії» сезон вийшов нестабільним, але вдалим» «Кубок Львівщини-2017» збере кращі команди України ОдессаЛетний Суперкубок Одессы. ПревьюВетераныСергій Кольцун: "Деякі команди ветеранів можуть грати в Екстра-лізі"

EPICENTR BROVARY OPEN CUP 2016. Перед стартом


27 серпня 2016 року в Броварах у спортивному комплексі «БВУФК» за підтримки Федерації Футзалу м. Києва відбудеться третій всеукраїнський турнір з футзалу  «EPICENTR BROVARY OPEN CUP». Турнір приурочений до святкування другої річниці будівельно-господарського гіпермаркету «Епіцентр К» м. Бровари. Цього разу на старт вийде 8 команд, що робить цей турнір більш масовим за попередні. Показовим є те, що під цю подію вдалося зібрати вельми солідний склад учасників з різних регіонів України, адже практично половина учасників турніру розглядає можливість участь у Першій лізі чемпіонату України сезону 2015/16.
Порядок проведення EPICENTR BROVARY OPEN CUP такий. Формуються дві  групи по чотири команди в кожній.  На груповому етапі  кожна команда проводить по одній грі з командами своєї групи, після чого визначаються місця в групі. У 1/4 фіналу виходять усі команди за такою схемою:
Пара №1: 1 місце в групі А - 4 місце в групі Б
Пара №2: 2 місце в групі А - 3 місце в групі Б
Пара №3: 3 місце в групі А - 2 місце в групі Б
Пара №4: 4 місце в групі А - 1 місце в групі Б
У 1/2 фіналу виходять переможці чвертьфіналів, після чого відбудеться фінал і матч за третє місце.
Коротко представимо учасників змагань.

Група А
Епіцентр К44 (Бровари)



Господарі і одна з наймолодших команд турніру. Хоч команда і була заснована лише у 2014 році, але досвіду її гравцям не позичати. Регулярні виступи на рівні міських змагань дали свої плоди і вже є певні успіхи: бронза на Select Union Cup і Корпоративній лізі КФЛ 2015/16. Свій власний турнір виграти ще не довелося, але, як відомо, Бог любить трійцю. На минулому EPICENTR BROVARY OPEN CUP броварчани взяли срібло і явно не проти зробити крок уперед.

Епіцентр К Авангард (Одеса)



Найстаріший учасник турніру – команда заснована у далекому 2006 році. Один з потенційних учасників Першої ліги, чим і пояснюється насичене міжсезоння, в якому південні гості взяли участь у Кубку Свободи. І дуже успішно, варто сказати – 5 місце в компанії Екстра-лігівських колективів і білоруського «ВРЗ». Суперрезультат для дебютанта! Цим літом підопічні легенди українського футзалу Павла Ардаковського посилилися дуетом з «Уні-Ламан» Сергій Коваленко/Євген Свиридов і готові підкорювати нові вершини!

Епіцентр К (Чернівці)



Ще одні «ветерани» (рік заснування - 2007) і потенційні учасники Першої ліги. Хлопці зовсім нещодавно виграли III Кубок Чорного моря серед команд групи компаній «Епіцентр», де перетиналися зі своїми колегами з Харкова, Одеси та Черкаси і нікому не поступилися. Фаворити? Можливо, але здається, що на «EPICENTR BROVARY OPEN CUP» цей ярлик можна вішати практично на будь-якого уачасника.

Нова Лінія (Буча)

Бучанська команда заснована ще у 2010 році, але з того часу ще не встигла про себе особливо заявити, окрім «срібла» на благодійному турнірі з футзалу у 2014 році. Тож зараз саме час це зробити.

Група В

Епіцентр К (Черкаси)



Команда з історією, яка веде свій початок з 2008 року. Третій потенційний кандидат на виступи у Першій лізі, що й не дивно, зважаючи на результати, які черкащани показують останнім часом. Традиційні учасники «EPICENTR BROVARY OPEN CUP» і чинні чемпіони, а також срібні призери першого турніру – додаткові коментарі тут зайві.

Епіцентр К3 (Харків)



Харківська школа футзалу добре відома на всю Україну і «Епіцентр К3» намагається гідно продовжувати її традиції, хай і на аматорському рівні. Команда дуже молода (2014 рік), але з кожни роком робить крок уперед. Спочатку була виграна Друга ліга одного з найсильніших аматорських турнірів України Кубка ФК Універ, а в цьому році і Перша, що говорить само за себе. Ще один традиційний і титулований учасник броварського турніру – перше місце на дебютному «EPICENTR BROVARY OPEN CUP» і бронзові нагороди на минулому. Склад команди повен відомим іменами: Владислав Подвойський («Універ-Харків», «Олександр», «ЛТК»), Дмитро Долгов («Моноліт»), Андрій Кравченко («Телеком», «ДСС», «Єнакієвець»), Дмитро Лук’янчук («ЛТК»)…

Легіонер (Бровари)

Команда заснована у 2009 році і відіграла минулий сезон у вищій лізі міського чемпіонату. «Легіонери» повні амбіцій досягти позитивного результату перед власними уболівальниками.

Тріумф (Бровари)



Третій представник Броварів. Команда заснована у 2012 році і з того часу бере активну участь у різноманітних змаганнях під егідою ФФзК, Бізнес-лізі, а також у Вищій лізі чемпіонату Броварів.
Жеребкування змагань відбудеться 25 серпня.
Як бачите, рівень турніру обіцяє буду дуже високим, бо хтось готується до старту у всеукраїнських змаганнях, а хтось не має права вдарити обличчям у бруд перед рідними уболівальниками. Усі команди чекають на палку підтримку глядачів, а особливо місцеві. До того ж, на глядачів очікують подарунки, тож приходьте повболівати за своїх улюбленців і долучіться до цього свята футзалу.
 

Прес-служба ФФзК

Похожие Новости

Комментарии:

Вы должны быть зарегистрированы чтобы оставлять комментарии. Авторизуйтесь под существующим аккаунтом или создайте новый.

Futsalua © 2017 Проект разработан командой Futsal Ukraine. Все права защищены.