Экстра-лигаОлег Зозуля покидает «АРПИ Запорожье»Экстра-лига«Енергія» розпочинає підготовку до нового сезонуЖенский футзалОлег Шайтанов: «Треба скористатися шансом та потрапити на Євро-2019»Футзал в миреЛіга чемпіонів з футзалу: результати жеребкуванняЖенский футзалЄвро-2019 серед жінок: стали відомі суперники збірної України ПортугалияРикардиньо: «Главное – сделать для развития футзала как можно больше»Экстра-лигаРоман Ковальчик: «Вважаю, що потрібно щось змінювати»Женский футзалЮлія Форсюк: «Ми повинні претендувати на потрапляння до фінальної стадії Євро-2019» Футзал в миреНовости от FutsalMania: Перич возвращается в Сербию, а Диого – в БельгиюЖитомирУ Житомирі відбувся другий турнір ліги дворових команд “Мрія”ИспанияГравець "Мовістар Інтер" Гадейя визнаний MVP сезону 2017/2018 у іспанській ПрімеріИспанияЛучшие голы «Хаэн Параисо Интериор» в сезоне-2017/18УкраинаАртем Терентьєв: “Є бажання створити гідний футзальний продукт”Экстра-лигаДмитрий Шувалов: «Мои тренерские принципы – самоотдача, выполнение установки на игру и вера в победу»Женский футзалОлег Шайтанов: «Часу на розкачку перед матчами з Італією не було»ПольшаДебютанты. Честолюбивый «Акана Оржель», или Операция ЭкстраклассаЭкстра-лига"Кардинал-Рівне" розпочинає підготовку до нового сезонуЮношеский футзалВолодимир Салій: «Для молодих гравців – це колосальний досвід»Юношеский футзалMontesilvano futsal cup: івано-франківці на турнірі в ІталіїЭкстра-лигаОфіційно: Владислав Моспан – новобранець «Урагану»

Гравець "Мовістар Інтер" Гадейя визнаний MVP сезону 2017/2018 у іспанській Прімері

Стали відомі найкращі з найкращих у сезоні 2017/2018 у іспанській Прімері

Голосування тренерів і капітанів команд Прімери закінчилося і стали відомі найкращі з найкращих у сезоні 2017/2018. Гравець «Мовістар Інтеру» Гадейя обраний MVP і «Найкращим вінгером» минулого сезону. Разом з бразильцем у когорті найкращих: Пако Седано (Барселона Ласса) - найкращий воротар; Бойс (Хаен Параїсо Інтеріор) – найкращий захисник, Феррао (Барселона Ласса), Адрі Ортего (Ріос Реноваблес) – відкриття сезону, Хесус Веласко (Мовістар Інтер) - найкращий тренер Прімери і Мануель Луїджі «Молі» (BeSoccer CD UMA Антекера) - найкращий тренер Сегунди.

Гадейя: MVP сезону 2017/2018

Гравець «Мовістар Інтеру» Гадейя обраний MVP сезону 2017/18. Бразилець в цьому сезоні був одним з ключових гравців «Мовістар Інтеру», завоювавши бажаний триплет. У віці 30 років уродженець Сан-Лоренсу добився цієї нагороди вперше в своїй кар'єрі, отримавши визнання у сезоні сповненому успіхів для команди.

Пако Седано: найкращий воротар у своєму прощальному році

Гравець «Барселони Ласса» Пако Седано визнаний найкращим голкіпером ЛНФС в сезоні, у якому оголосив про свій відхід з професійного футзалу. Чемпіон світу прощається з Національною футзальною лігою із заслуженим визнання не тільки за цей чудовий сезон, але і за всю величну кар'єру.

Бойс: найкращий захисник в історичному сезону

Найкращим захисником сезону 17/18 став Бойс з «Хаен Параїсо Інтеріор». Капітан «Хаену» вів вперед своїх партнерів в історичному сезоні, в якому їм вдалося виграти Кубок Іспанії у Мадриді, а також вперше в історії клубу вийти в півфінал плей-оф чемпіонату.

Гадейя: MVP і найкращий вінгер у рік повний титулів

Гравець «Мовістар Інтеру» Гадейя визнаний і найкращим вінгером сезону 2017/2018. Бразильський фланговий гравець «інтеристів» провів сенсаційну кампанію і утвердився у ролі однієї з головних атакувальних опцій команди. До своїх індивідуальних досягнень він додав чемпіонство, Кубок УЄФА і Суперкубок Іспанії.

Феррао: найкращий нападник і найкращий бомбардир ЛНФС другий поспіль сезон

Найкращий бомбардир Прімери Феррао (Барселона Ласса) був обраний найкращим «стовпом» Національної футзальної ліги. Завдяки 33 голам у своєму активі «Пантера з Шапеко» знову збирав на себе максиму уваги при атаках «барселоністів». Лідер на майданчику 40x20м з нескінченними ресурсами, бразильський нападник був вирішальним фактором у кожному зі своїх зіграних матчів.

Адрі Ортего: гравець-відкриття у рік його переходу у дорослий футзал

«Ріос Реноваблес Сарагоса» провів один з найкращих сезонів, які залишаться у пам’яті міста річці Ебро, зокрема, завдяки досконалій кампанії, яку провів молодий Адрі Ортего. Уродженець Мадриду забив 23 голи у Прімері, будучи інструментом схем Санті Герреро, і позиціонуючи себе у ролі одного з фундаментальних елементів арагонської команди. Завдяки цьому гравець збірної визнаний відкриттям сезону ЛНФС в рік свого переходу з молодіжної у національну збірну.

Хесус Веласко: стратег на кораблі «інтеристів»

Хесус Веласко з «Мовістар Інтер» був обраний найкращим тренером Прімери після сезону, в якому він привів своїх підопічних до перемог у Суперкубку Іспанії, чемпіонаті і Кубку УЄФА. Спеціаліст з Толедо продовжує тренувати команду, яка безперервно торить історію національного футзалу.

Молі: цілий інститут на лаві, найкращий тренер Сегунди

Мануель Луїджі Карраско, більш відомий у спорті як «Молі», визнаний найкращим тренером Сегунди після досягнення підвищення у найвищий дивізіон. Примітно, що Молі, цілий інститут на лаві, виграв свою другу нагороду як найкращий тренер другого за силою дивізіону, після сезону 2014/2015. В якому «CD BeSoccer UMA Антекера» також виграв підвищення у класі в Прімеру.

Джерело –
ЛНФС 

Похожие Новости

Комментарии:

Вы должны быть зарегистрированы чтобы оставлять комментарии. Авторизуйтесь под существующим аккаунтом или создайте новый.

Futsalua © 2017 Проект разработан командой Futsal Ukraine. Все права защищены.