Чемпионат ЕвропыЕвро-2018. Лучшие среди вратарей – Замтарадзе, Аксентьевич, ИгитаХарьковЛучшие голы 5-го тура 33-го Кубка ФК Универ весна 2018Экстра-лигаЭкстра-лига-2017/18. Анонс 17-го тура: центральный матч – в Ивано-ФранковскеАматорыФінали АФЛУ пройдуть у Києві та СумахЮношеский футзалЕкстра-ліга (U-16). 11-й тур. LIVE!РоссияРоссия. Суперлига. 13-й тур. LIVE!Первая лига Первая лига. 11 тур. LIVE!Чемпионат ЕвропыАлександр Косенко: «Ребята показали всё, что могут на данный момент»Чемпионат ЕвропыСтанислав Гончаренко: «Выступление нашей сборной в Словении – это особый вопрос»ЖитомирскаяЖитомир. Вища ліга. 15 тур. “Атлети” трощать “ГазМяс”Экстра-лигаРоман Ковальчик: «Ставлю на молодість»ПортугалияЖіноча збірна Португалії визначила свій склад на матч з УкраїноюЭкстра-лигаЕкстра-ліга: 16 турів регулярного чемпіонату у цифрах і фактахЧемпионат ЕвропыСергій Владико: «Український футзал не пасе задніх»Чемпионат ЕвропыРоберт Лупу: «Я недоволен судейством»Чемпионат ЕвропыПетр Шотурма – в символической сборной Евро-2018ОдесскаяОдесса. ТОП-5 голов 13 тура Премьер-лиги 2017-18Детский футзалВіталій Дзюба: «В Житомирі на чемпіонаті U-11 побачим чимало перспективних дітей»ВинницаФутбольний Тиждень 283 від 13.02.2018Футзал в миреВ ФИФА призадумались над изменениями правил игры в футзал

Всеукраинский финал-2017. День второй

25 марта 2017, суббота. Спортивный зал "УДХТУ"
 
10.00   Группа А   Конкорд (Кривой Рог) - ИНИСС (Николаев)   2:1 (1:1)
Голы: Гончаренко, 9, Гужва, 22 - Тимчак, 5

Третій тур дарує нам багато матчів, які уже неофіційно можна називати іграми на виліт. От і в стартовому двобої другого ігрового дня обом командам потрібна була перемога. Та й з огляду на турнірну ситуацію, то результат поточної гри міг внести серйозні корективи у останній матч між «Альтернативою» і «Візою-Втормою», які повними складами уважно слідкували за перипетіями на майданчику з трибун. В перші хвилини активно вперед пішов «Конкорд», але швидкого голу забити не вдалося і миколаївці вирівняли гру, а потім Сергій Тимчак дальнім ударом відкрив рахунок. Цей гол знову активізував криворіжців. Один Антон Кудь мав дві відмінні нагоди, щоб зрівняти рахунок. В контратаці Сергій Тимчак послизнувся і не зумів уразити порожні ворота, щоб оформити дубль. Розплата прийшла доволі швидко і капітан гостей Андрій Гончаренко зрівняв рахунок. На більше у першому таймі команди не спромоглися. В другому таймі «Конкорд» продовжував грати першим номером, а миколаївці покладалися на швидкі рейди в тил своїх суперників. Чим ближче був фінальний свисток, тим більше починають поспішати команди. Зросла кількість помилок, а з ними з’явилося більше гострих моментів. «Конкордівці» Іскандар Нарзуллаєв і Маким Мансуров влучали в штанги, а миколаївець Олег Волков вибігав лівим флангом на ворота, але не зумів переграти воротаря. Врешті-решт активніші «біло-сині» досягли свого: Максим Мансуров розігнав атаку і віддав своєчасну передачу на Дмитра Гужву, якому лишалося просто підставити ногу - 2:1. Часу до закінчення матчу залишалося небагато і миколаївці одразу пішли вперед з 5-м польовим, але нічого путнього не створили. Після цієї перемоги «Конкорд» набрав 6 очок і має чудовий шанс на перше місце, якщо «Віза-Вторма» не переможе «Альтернативу».

 

11.00   Группа А   Альтернатива (Киев) - Виза-Вторма (Ивано-Франковск)   4:3 (2:1)
Голы: Хижняк, 3, Ашихмін, 5, 18, Заєць, 20 - Перепічка, 1, Кушецький, 22, Білик, 24

І в цій грі обом командам потрібна була лише перемога: «Візі-Втормі», щоб посісти перше місце у групі, а «Альтернативі», щоб мати шанси на продовження боротьби у турнірі. Вже на 47-й секунді «візівець» Олег Перепічка вдало зіграв на добиванні, але кияни швидко зрівняли рахунок. Після вдалого розграшу стандарту Максим Хижняк зрівняв рахунок. «Втормівці» відповіли розсипом моментів від Романа Горбатого, але знову пропустили і знову після розіграшу штрафного. На цей раз роль виконавця вироку на себе примірив «стовп» столичної дружини Максим Ашихмін. Удар Руслана Уграка воротар «біло-зелених» перевів у поперечину. На зустрічних курсах. Євген Заєць обікрав Станіслава Паньківа і бив на точність, але стійка виручила франківців. В другому таймі «Віза-Вторма» постійно тиснула на ворота Андрія Бузинного, а «Альтернатива» збилася на дальні передачі. І одна з таких передач виявилася результативною: Бузинний вкинув на чужу половину на Ашихміна, який з першої спроби влучив у штангу, але з добивання уразив ціль – 1:3. Попереду була ще половина другого тайму, але Ігор Кушецький одразу з’явився на майданчику у воротарській футболці. Майже одразу після цього на ударну позицію вивели Ігоря Подолюка , але Бузинний здійснив ще один суперпорятунок у цьому матчі. Поки гравці «Візи-Вторми» сперечалися про попередній епізод, Євген Заєць після передачі з ауту за високою траєкторією відправив м’яч у сітку порожніх воріт - 1:4 і це була перемога. Час, щоб врятувати гру у при карпатців ще був, але психологічно вони вже були зломлені. Втім, ще два голи підопічні Івана Скіцко забили. Але навряд чи це їх чимось втішить.

 

12.00   Группа В   Екатеринославхлеб (Днепр) - Атлет (Житомир)   7:2
Голы: Шибінський, 6, Замятін, 13, 17, 21, Засенко, 15, Довганенко, 20, Підченко, 24 - Аксьонов, 12, Литвиновський, 16 Попередження: Замятін, 23 - Тіщенко, 15, Коваль, 24

Суперматч двох лідерів групи В, у якому мав визначитися переможець групи. До третього туру «Катеринославхліб» підійшов з кращою різницею м'ячів, тож «Атлету» потрібна була тільки перемога, а господарів цілком влаштовувала і нічия. Нагадаємо, що напередодні ці команди зустрічалися в рамках плей-оф Другої ліги і подарували божевільний матч, який звершився нічиєю 6:6. «Катеринославхліб» на правах господаря вирішив взяти ініціативу в свої ноги і після стартової активності відкрив рахунок. Це змусило гравців «Атлета» заграти активніше попереду, але дніпровці дуже грамотно захищалися, а тут ще й Валерій Замятін вибігав на ворота, однак Віталій Проценко плечем перевів м’яч у стійку. Під кінець тайму «жовто-блакитним» вдалося таки розіграти швидку атаку і Ярослав Аксьонов красиво підсік м’яч над воротарем – 1:1. У другому таймі гра була значно відкритіша і до того ж запустився просто таки конвеєр голів-красенів. Валерій Замятін метрів з 13-ти точно кладе у «дев’ятку», а потім класну комбінацію віялом результативно завершує ударом справа капітан господарів Андрій Засенко. Слово від «Атлета» взяв Сергій Литвиновський, який зліва з гострого кута запулив м’яч у дальню «дев’ятку». Після цього Дмитро Тосіч влучив у стійку зі штрафного і це був останній шанс, коли житомиряни могли зачепитися хоча б за нічию. Після того як рахунок став 5:2 на користь «червоно-білих», житомиряни вирішили грати з 5-м польовим, але господарі просто добивали свого суперника. Важко не відзначити високий рівень реалізація підопічних Юрія Зацепілова. Дуже вагома заявка від «Катеринославхлібу» на перемогу у всьому турнірі.

 

13.00   Группа В   Алекс (Мукачево) - Автолокомотив (Южноукраинск)   1:5
Голы: Бабич, 9 - Сінькевич, 14, 18, 22, Халаїм, 19, Максимчук, 24

На 40-й хвилині Трухан (Алекс) не забив дабл-пенальті (воротар) В очному протистоянні зійшлися команди, які ще не здобували очок на турнірі. Початок був обнадійливим для госте, але після удару Аліка Андрєєва м’яч облизнувши обидві стійки вилетів у поле. На протилежному кінці майданчику Володимир Бабич був точніший – 1:0. «Алекс» повів у другому матчі поспіль, але, як і в попередній грі з «Катеринославхлібом», це зіграло з ними злий жарт. У другому таймі відкрита гра завершилася тим, що южноукраїнці зрівняли рахунок. На 18-й хвилині все той же Бабич обіграв воротаря, але не влучив у порожні ворота і зіграло старе, але перевірене правило. Атака віялом завершилася голом Максима Сінькевича – 1:2. Після цього представники Закарпаття «попливли», а южноукраїнці відчули впевненість у власних силах і майже одразу Володимир Халаїм вдало зіграв на добиванні – 1:3. Мукачевці вирішили йти з 5-м польовим, а що ж іще робити? Так рано вилітати нікому не хочеться. Однак ні до чого хорошого це не привело. За лічені секунди до кінця Михайло Трухан міг трохи покращити підсумковий результат, але не переграв воротар з 10-метрової позначки. До фінальної сирени лишалося якихось 4 секунди, але навіть в такій ситуації мукацевці примудрилися пропустити ще й 5-й гол. Перший млинець для «Алекса» виявився глевким, але на помилках вчаться. Тож чекаємо на закарпатців у наступних всеукраїнських фіналах.

 

14.00   Группа C   Сатурн (Вапнярка) - Свиспан-Горизонт (Костополь)   4:2
Голы: Нароган, 7, 23, Мунтян, 21, Мартинюк, 22 (пен.) – Августинович, 18, Улянчук, 11 

«Сатурн» до матчу підійшов з нулем у графі набраних очок, а «Свісспан-Горизонт» мав в активі перемогу над «Стелсом» і у разі ще однієї перемоги міг розраховувати на світле майбутнє. Почалася гра дуже прагматично і тільки після класного розіграшу кутового вапнярці витиснули максимум – 1:0 Після цього гра пожвавішала, але наступний гол знову прийшов зі стандарту. Після розіграшу штрафного Дмитро Улянчук з меж штрафного переграв голкіпера – 1:1. Костопільці ще й отримали право на вільний удар, але так вдало розіграти його не вдалося і захисники заблокували удар. Те, що не вдалося зробити у першому таймі «горизонтівці» зробили у другому: в швидкій контратаці забив Роман Августинович, а особливої краси епізоду додав захисник на лінії, який з останніх сил намагався дотягнутися головою і вибити м’яч. Костопільці впевнено вели гру і ось уже Артем Українець пробив в стійку. Проте вапнярці на 20-й хвилині відрядили свого воротаря Володимира Булата в атаку. Цей відчайдушний крок перевернув гру догори дригом. Спочатку це дозволило зрівняти рахунок, але не обійшлося без долі везіння і вдалого рикошету. Потім Булат заробив пенальті, бо після його удару Олександр Назарук зіграв руками – 3:2. Після цього довелося вже костопільцям грати з 5-м польовим, але вони пропустили в порожні ворота – 4:2.

 
 
15.00   Группа С   ИВТ (Северодонецк) - Стелс (Херсон)   5:1
Голы: Семиволос, 5, Любченко, 9, 21, Боговой, 10, Баннік, 23 - Тонеян (10)  

Можна сказати, що е матч за перше місце, але для того, щоб його посісти, «Стелс» мав вигравати. Зрозуміло, що у «ІВТ» були свої плани. Центр поля в цьому матчі був відсутній, тому не дивно, що саме в ньому Карен Тонеян перервав вражаючу суху серію Сергія Бутка на позначці у 58 хвилин. Може це новий рекорд Всеукраїнських фіналів? Факт, який потребує перевірки. Правда до цього моменту «Стелс» вже трохи «підгорав» з рахунком 0:2. Херсонці не складали зброї до кінця. Емоції били через край як на майданчику, так і за його межами, але вирішилося все за рахунок кращої реалізації в «ІВТ». Команда з Луганщини - справжня «сіра конячка» турніру. Дебютант розібрався з усіма суперниками, причому непростими, і закінчив груповий турнір з максимальним показником.

 

16.00   Группа D   АРПИ (Запорожье/Донецк) - Слобода (Харьков)   3:3
Голы: Будін, 5, Трубаров, 11, Огністий, 23 – Туровський, 19, Ареф’єв, 24, 24

АРПІ – один з головних фаворитів цьогорічного фіналу, адже складу цієї команди можуть позаздрити навіть деякі учасники Першої лги. На правах фаворита підопічні Олександра Моргунова «закрили» суперника на його половині майданчика і з м’ячем футзалісти харків’ян зустрічалися хіба що коли блокували удари грізного суперника. Повний контроль м’яча був у «АРПІ», але до небезпеки воротам справа практично не доходила, а от слобожанці вибігли у контратаку впродовж якої завдали два небезпечних удари, один з яких прийшов у стійку, правда саме після цього запоріжано-донеччани і відкрили рахунок. Фаворити продовжували гнути свою лінію і завершили перший тайм з рахунком 2:0. У другому таймі все йшло за сценарієм «АРПІ» аж до 19-ї хвилини. До цього моменту у «Слободи», окрім тієї атаки на перших хвилинах і загадати хоч щось біля воріт Івана Борозенця не є можливим. Після пропущеного голу гравці «АРПІ» занервували, розуміючи, що ціна помилки висока. Під кінець матчу «АРПІ» відновив свою перевагу до двох голів. Здавалося, що все йде за їхнім планом. «Слобода» тільки за 47 секунд до кінця ризикнула випустити 5-го польового. Можна тільки позаздрити впевненості команди з Харкова у власних силах, адже при грі у більшості за час, що залишився, вона змогла двічі забити і зрівняти рахунок. Просто фантастика! Щоправда далі все одно пройшов «АРПІ».


17.00   Группа D   ЮВИКО (Днепр) - Новая Полиция (Кропивницкий)   4:2
Голы: Авдєєнко, 2, Є. Петренко, 8, Таранович, 4, 10 – Чемерис, 9, Сагутовський, 14

В цьому матчі зустрілися дві команди з кардинально різними показниками, які ні на що не претендують. «ЮВІКО» мав за плечима дві перемоги, але виступає поза конкурсом, а у «Нової поліції» відповідно було в пасиві дві поразки. Можливо саме том, що команди за великим рахунком ні на що не претендували, гра проходила у неспішному темпі. Попри це «ЮВІКО» легко і невимушено вийшло вперед 3:0, втім до честі кропивничан скажемо, що вони не здавалися і до останнього намагалися зачепитися за результат. Проте клас суперників дуже різний і тому «ЮВІКО» спокійно довів матч до перемоги з різницею в +2.

 

18.00   1/4 финала Высшей лиги 
Конкорд (Кривой Рог) - ИВТ (Северодонецк)   3:4 (2:3)
Голы: Гужва, 5, 24, Боярін, 12 – Боговой, 6, 11, Любченко, 12, Лоза, 22

Дмитро Гужва отримав жовту картку, але майже одразу виправився і забив. Правда зусилля партнера звів нанівець воротар, який задалеко вийшов з воріт, чим і скористався Святослав Боговой. Він же заробив заробив штрафний з якого отримав передачу у штрафну і з розвороту розстріляв ворота – 1:2. Здавалося, що Боговой так і залишиться героєм першого тайму, але за 10 секунд до свистка на перерву Микола Боярін завдав суперудару – 2:2. Глядачі ледь встигли перевести подих, як «Конкорд» перевищив ліміт командних порушень. Незрозуміле порушення в центрі майданчика завершилося тим, що Роман Любченко розвів м’яч і воротаря по різним кутам з дабл-пенальті. Нічийний рахунок протримався лише 3 секунди. У другому таймі сєвєродончани діяли активно і хоч стійка рятувала ворота «Конкорду», четвертий гол все одно прийшов. Під кінець матчу ветерани фінальних частин АФЛУ з Максимом Мансуровим у ролі воротаря кинулися рятувати путівку у півфінал. За 37 секунд до кінця вони скоротили відставання до мінімуму, але далі пройшов новачок цих змагань.

 

19.00   1/4 финала Высшей лиги
Екатеринославхлеб (Днепр) - АРПИ (Запорожье/Донецк)   0:3
Голы: Будін, 5, Харченко, 20, Тарасенко, 24 

Справжня битва титанів. Бутси схрестили два представники Другої ліги, які двічі зустрічалися у сезоні: одного разу переміг «Катеринославхліб», а ще одного разу була нічия. Зайвим свідченням важливості цього матчу є те, що капітан «Катеринославхлібу» Євген Кулік дебютував на турнір саме у ньому. Що вже казати про те як перед стартовим свистком трибуни щільно наповнилися уболівальниками. Перший тайм однозначно був за «АРПІ», що казати, якщо вони створили два супершанси за перші 50 секунд. На 5-й хвилині Андрій Будін замкнув дальню стійку - заслужений гол. Підопічні Юрія Зацепілова в цей час перебували у стані сну – вони практично не загрожували воротам Артема Ушакова. На 11-й хвилин стався найнебезпечніший момент господарів, коли Кулік закрутив м’яч у штангу. Все той же Кулік після кутого бив голою впритул, але Ушакова здійснив дійсно суперсейв. За 16 секунд до кінця черговий провал у захисті довелося ліквідовувати Андрію Нерушу, який рукою за межами штрафного ліквідовував вихід сам на сам. Причому він впродовж першого тайму виграв декілька подібних дуелей у суперників у рамках правил і, можна сказати, що його дії не дали рахунку збільшитися на користь гостей. На майданчику було багато боротьби, а атмосфера в залі стояла така, що хоч повітря ріж. В другому таймі «Катеринославхліб» почав тиснути на захист «АРПІ» як справжній прес, але ворота Ушакова були наче зачаровані. А от «АРПІ» знайшов свій момент – 0:2, а це дуже вагома заявка на перемогу. Після цього Адрія Засенка кинули в бій у воротарській футболці і шанси були, але все не те… За 4 секунди до кінця Антон Тарасенко добив пораненого звіра – 0:3. Після перемоги гравці «АРПІ» не стримували своєї радості. «Катеринославхліб» у груповому етапі здобув 9 очок, а «АРПІ» лише 4, забив 21 гол, а «АРПІ» - 11, але кого хвилюють ці показники, якщо в півфінал проходить «АРПІ»?

 

20.00   1/4   Первая лига
МКВ (Одесса) - Бахмут-АГРО (Донецкая область)   2:1
Голы: Опарівський, 6, Коллінс, 22 – Єфремов, 17

Одесити перед матчем стали в енергетичне коло і викрикнули цікавий бойовий клич. Ця сцена трохи нагадала знамениту хаку від новозеландців. Перед матчем саме одесити виглядали фаворитом, оскільки мають досвід участі в Кубку України і є учасником Другої ліги, мають доволі збалансований і зіграний склад. Протистояв їм новачок подібних змагань - Бахмут У першому таймі команди придивлялися одна до одної аж поки Опарівський вдало не зіграв на добиванні – 1:0. Однак і цей гол не «розкрив» гру і суперники намагалися діяти обережно і зважуючи кожне рішення. У другому таймі команди трохи оживилися. Більшою мірою атакував «МКВ», але з надзвичайно потужному удару Михайла Єфремова на заваді не стали ані «стінка», ані воротар – 1:1. Командам довелося все починати спочатку, але за сукупністю створених нагод доля посміхнулася одеситам. Гол забив їхній найкращих бомбардир Коллінс Йапарама. Менш ніж за хвилину до кінця бахмутівці перейшли на гру з 5-м польовим, але особливо нічого не встигли зробити.

 

21.00   1/4   Первая лига
Альтернатива (Киев) - Стелс (Херсон) 1:1 (по пен. 3:4)

Голы: Хижняк, 10 - Кушнірук, 10
 
Херсонці зуміли стримати стартовий натиск киян і самі почали навідуватися на чужу половину майданчика, щоб полоскотати нерви Дмитру Шульзі. Ближче до кінця тайму глядачі побачили забиті м’ячі. «Стелс» забивав свій гол в контратаці, коли Максим Ашихмін лежав і все ж таки можна було б задіяти принцип «фейр-плей». Однак майже миттєво все повернулося на початкову точку – такий собі подарунок долі за фейр-плей. Дальній удар Хижняка, по центру, А Гарібов просто загубив ворота і 1:1. Цей гол сколихнув киян і вони до кінця тайму «закрили» хлопців з півдя на власній половині майданчика. Складалося враження, що «зелені» грають у більшості, але херсонці встояли.

У другому таймі «Стелс» перехопив ініціативу і Дмитро Шульга демонстрував свій високий клас. Але чим ближчим був фінальний свисток, тим бережнішими ставали дії команд і гра плавно перетекла у післяматчеву серію пенальті.

На кожен удар в сері пенальті «Альтернатива» виставляла когось іншого – спочатку це були воротарі, а потім Євген Заєць, але вся обов’язкова серія для команда пройшла безпомилково. А роль невдахи, яка, на жаль, є обов’язковою, дісталася капітану столичної дружини Валерію Чернєву, удар якого відбив голкіпер.

 

25 марта 2017, суббота. Спортивный зал "Олимпия +"
 

14.00   Группа E   Надия (Хорив) - ПЗМС (Полтава)   5:0 (3:0)
Голы: Хавер (5), Хлюбко (11), Кудинов (11), Шафранский (16), Данилюк (22)  

 
В этом матче решалась судьба первого места группы Е. Полтавчане с первых минут пошли в атаку, по обыкновению подключая к розыгрышу мяча вратаря, сумели завладеть территориальным преимуществом и... пропустили - Хавер после полуудара-полупрострела оказался самым расторопным на пятачке и буквально зашел с мячом в ворота. Пропущенный гол нисколько не смутил игроков ПЗМС, которые по-прежнему настойчиво искали пути к воротам соперника. Однако Колток играл очень уверенно, подчищая немногочисленные огрехи партнеров в обороне. В свою очередь, и волыняне не отсиживались в обороне, предпочитая быстрым атакам долгий розыгрыш мяча. Ключевой в матче стала 11-я минута - сначала Хлюбко с разворота пробил точно в угол, а затем Кудинов наказал "бело-зеленых" за неудачный розыгрыш пятого. После этого судьба первого места в группе фактически была решена.

Во втором тайме "синие" с первой минуты сами начали играть в пять полевых, пытаясь разыграть мяч до верного. Все усилия ПЗМС переломить ход поединка ни к чему не привели - Шафранский и Данилюк забили еще дважды, доведя счет до 5:0. "Надия" занимает первое место в группе и ждет своего соперника, которым должна стать лучшая из команд, занявших вторые места в группах.

 
  
15.00   Группа E   Бахмут-АГРО (Бахмут) - МАУ МГОК (Вольногорск)   8:0
Голи: Логінов (4), Мачулін (16, 17, 19), Єфремов (17, 22), Савін (23), Іванов (24) 
Попередження: Бібік (1), Кулеш (4), Чечель (9), Дробязко (16), Черноус (22) – Аракелян (11) 
На 9-й хвилині Єфремов («Бахмут-АГРО») не реалізував 10-метровий.

 


16.00   Группа F   Динамо-ГУНП (Хмельницкий) - ФК "Краснополье" (Сумская область)   1:1
Голи: Соботюк (19) - Стрибак (5) 
Попередження: Колесніков (11)

 
 

17.00   Группа F   Азовское море (Бердянск) - МКВ (Одесса)   1:2
Голи: Левін (23) - Гай (1,7) 
Попередження: Бурлака (23) 
Вилучення: Іванов (8)

 
 

18.00   1/4 финала Высшей лиги
Надия (Хорив) - Слобода (Харьков)   3:2

Голи: Цимбаляк (7), Тригубець (8, 22) - Кононов (5), Усик (14) 
Попередження: Кудінов (19)

 

19.00   1/4   Свиспан-Горизонт (Костополь) - Динамо-ГУНП (Хмельницкий)   3:1
Голи: Колесніков (13) – Улянчук (15 – з 6-метрового), Августинович (17), Ревягін (19) 
Попередження: Бабій (14) – Прищепа (19) 
Вилучення: Наскальний (15)

 

20.00   1/4   Первая лига
Атлет-Житомир (Житомир) - Краснополье (Сумская обл.)   +:- 


 
21.00   1/4   Первая лига
ПЗМС (Полтава) - Виза Вторма (Ивано-Франковск)   3:3, по пн 3:2

Голи: Кальченко (1,12), Поддубный (10) - Уграк (1), Паньків (7,13) 
Попередження: Банний (21) - Білик (18) 
Серія пенальті: Кушецький - 0:1; Кальченко - 1:1: Подолюк - 1:1; Банний - 2:1; Уграк - 2:2; Ю. Дудка - 3:2

 




Похожие Новости

Комментарии:

Вы должны быть зарегистрированы чтобы оставлять комментарии. Авторизуйтесь под существующим аккаунтом или создайте новый.

Futsalua © 2017 Проект разработан командой Futsal Ukraine. Все права защищены.