Экстра-лигаЭкстра-лига. Тур 2. LIVE!Беларусь22.09. 18.00 ВИТЭН (Орша) - ЛИДСЕЛЬМАШ (Лида). LIVE!Юношеский футзалВідбулось жеребкування Юнацької футзальної Екстра-ліги (U-16) ВетераныГлавный принцип Александра Моргунова. Часть 1ЛьвовАндрій Задорожний: «Фуджікура» могла поборотися за золоті медаліЕврокубкиУкраїнський арбітр Ярослав Вовчок працюватиме на матчах Основного раунду Кубку УЄФА у СловаччиніЭкстра-лига«Сокіл» - «Ураган». Передмова до матчуОдессаОбладателем Первого Кубка Юрия Попова стал FC «PIZZA&GRILL;»!Экстра-лигаСергій Піддубний: "Готуємо сюрпризи для "Титана""Юношеский футзал22 вересня відбудеться жеребкування Юнацької футзальної Екстра-лігиЭкстра-лигаЭкстра-лига-2017/18. Анонс 2-го тура: вспоминая "ИнтерКраз"ОдессаОдесса, Лига Содружества: итоги летнего сезонаМеждународный футзалЛитвиненко помог ЭРА-ПАКу выиграть у аутсайдера чемпионата ЧехииПервая лига Епіцентр К10: Керівництво та уболівальники вже скучили за медалями і ми докладемо максимум зусиль, щоб виправдати їх очікуванняЭкстра-лига«Цифры знают все»: Андреев турЭкстра-лигаЕкстра-Футзал | 2017 | Перший випускЭкстра-лигаАндрій Хамдамов: “Приємно забивати по чотири за гру, але розслаблятися ніколи”ХарьковскаяЛучшие голы 1-го тура ФК Универ осень 2017Международный футзалДмитро Михайленко і Сергій Стромілов продовжать кар'єру в латвійському ТФК "Резекне"БеларусьБеларусь: обзоры матчей 3-го тура (обновляется)

Арбітри Асоціації футзалу Львівщини дебютували в Екстра-лізі

Арбітри Асоціації футзалу Львівщини (президент Мирослав Хом’як) Орест та Олег Дуцяк дебютували в українській Екстра-лізі.
 

Вихованці школи арбітражу Дрогобича судили матч першого туру чемпіонату Екстра-ліги у Херсоні, у якому діючий чемпіон України «Продексім» приймав Інбев/НПУ (Житомир-Київ). Для Олега та Ореста це був дебют на матчах найвищого рівня України. Що цікаво, Орест дебютував в Екстра-лізі у 19 років, а ще цікавіший той факт, що вперше в історії українського футзалу в Екстра-лізі України дебютували одразу двоє братів. Матч між «Продексімом» та «Інбев/НПУ» завершився перемогою господарів з рахунком 2:1.

Приємно також відзначити, що їх наставник Роман Проць (на фото справа), голова науково-методичного комітету Асоціації футзалу Львівщини, кількома днями раніше був спостерігачем арбітражу матчу за Суперкубок України між київським «Хітом» та херсонським «Продексімом». Що цікаво, Львівщина вперше за усю історію нашого футзалу була представлена спостерігачем арбітражу на матчі такого рівня. Нагадаємо, у матчі за Суперкубок України «Хіт» здолав свого суперника з рахунком 3:1.
 
Джерело - http://futsal.lviv.ua/

Тэги:

Похожие Новости

Комментарии:

Вы должны быть зарегистрированы чтобы оставлять комментарии. Авторизуйтесь под существующим аккаунтом или создайте новый.

Futsalua © 2017 Проект разработан командой Futsal Ukraine. Все права защищены.