ЛьвовскаяАндрій Задорожний: «Фуджікура» могла поборотися за золоті медаліЭкстра-лига«Сокіл» - «Ураган». Передмова до матчуОдессаОбладателем Первого Кубка Юрия Попова стал FC «PIZZA&GRILL;»!Беларусь22.09. 18.00 ВИТЭН (Орша) - ЛИДСЕЛЬМАШ (Лида). LIVE!Экстра-лигаСергій Піддубний: "Готуємо сюрпризи для "Титана""Юношеский футзал22 вересня відбудеться жеребкування Юнацької футзальної Екстра-лігиЭкстра-лигаЭкстра-лига-2017/18. Анонс 2-го тура: вспоминая "ИнтерКраз"ОдессаОдесса, Лига Содружества: итоги летнего сезонаМеждународный футзалЛитвиненко помог ЭРА-ПАКу выиграть у аутсайдера чемпионата ЧехииПервая лига Епіцентр К10: Керівництво та уболівальники вже скучили за медалями і ми докладемо максимум зусиль, щоб виправдати їх очікуванняЭкстра-лига«Цифры знают все»: Андреев турЭкстра-лигаЕкстра-Футзал | 2017 | Перший випускЭкстра-лигаАндрій Хамдамов: “Приємно забивати по чотири за гру, але розслаблятися ніколи”ХарьковскаяЛучшие голы 1-го тура ФК Универ осень 2017Международный футзалДмитро Михайленко і Сергій Стромілов продовжать кар'єру в латвійському ТФК "Резекне"БеларусьБеларусь: обзоры матчей 3-го тура (обновляется)Международный футзалЭРА-ПАК в Брно не удержал свои ворота сухими, но победу не упустилЗапорожскаяКубок на призы газеты "Неделя и люди". 2-й тур. Как "Колесо-центр" "переехал" АРПИ (обновляется)Винница24 сентября в Виннице стартует 15-й сезон футзальных соревнований среди IT - компаний городаДрогобычАрбітри Асоціації футзалу Львівщини дебютували в Екстра-лізі

Андрій Хамдамов: “Приємно забивати по чотири за гру, але розслаблятися ніколи”

Капітан СК “Сокіл” у спілкуванні із клубною прес-службою поділився враженнями від першого покеру у кар’єрі та очікуваннями від матчу із “Ураганом”


─ У минулому турі ти забив чотири голи. Чи бувало у тебе таке раніше?
─ Ні, раніше такого не було. Забивав по два, в першій лізі забивав три, але чотири голи за один матч до цієї зустрічі не забивав.

─ У цьому матчі три голи ти забив після передач Олександра Педяша. При цьому і сам встиг віддати йому одну гольову передачу. Ви настільки добре розумієте один одного?
─ Це у нас почалося ще в минулому сезоні. Під час матчів стало виникати багато моментів, коли ми буквально відчуваємо один одного і знаємо, як віддати, куди віддати і куди відкритися. У цьому сезоні вже в першому матчі вийшло ще краще. Сподіваюся, що і далі буде так само добре. Вдячний Сашку за хороші передачі і сподіваюся в наступних матчах відповісти тим же (посміхається).

─ Який із забитих м'ячів тобі найбільше сподобався?
─ Найбільше мені сподобався гол, забитий після розіграшу штрафного. Ми з хлопцями перед грою домовлялися саме так його розіграти. Кожен зробив те, що повинен був, і приємно, що мені вдалося реалізувати задумане.

─ Чи не боїшся розкривати секрети?
─ Так все вже бачили. І тепер будуть цього чекати. А ми придумаємо щось новеньке (посміхається).

─ Ви крупно обіграли свого суперника. Чи не буде розслабленості після такої перемоги?
─ Немає часу розслаблятися. По-перше, ми вже розібрали гру з "Епіцентром" і побачили, що у нас було достатньо помилок. Є над чим працювати. По-друге, "Епіцентр К Авангард" ─ дебютант Екстра-ліги, і в першому матчі це відчувалося. Я впевнений, що буквально через кілька ігор ми побачимо зовсім іншу команду, яка буде в змозі завдати неприємностей будь-якому супернику. По-третє, дебютантів в цьому сезоні більше немає, так що розслаблятися ніяк не вийде.

─ Тим більше що наступна гра ─ з "Ураганом" ...
─ Звичайно. "Ураган" для нас принциповий суперник - місяць тому ми їм програли в фіналі Кубка Свободи тут, в Хмельницькому. Так що про розслабленість не може бути й мови. Треба брати реванш.

Прес-служба СК "Сокіл"

Похожие Новости

Комментарии:

Вы должны быть зарегистрированы чтобы оставлять комментарии. Авторизуйтесь под существующим аккаунтом или создайте новый.

Futsalua © 2017 Проект разработан командой Futsal Ukraine. Все права защищены.