Экстракласа-2020/21. Тур 11. Первый «сухарь» Максима КиселеваБразилияЧемпионат штата Санта-Катарина. Жоинвили – Жарагуа. LIVE!ВенгрияРоберт Андрейчак: «С годами класс квартета «Продэксима» только растет»БразилияКайо – в «Пато», Же – в «Атлантико»ИспанияИспания-2020/21. Тур 8. Первая победа «Барсы» и скандал в ВальдепеньясеБразилияБразилия-2020. 1/8 финала. Напряженно, но без сюрпризовСборная УкраиныМихайло Зварич: «Ми мали конкретний план на кожну із двох зустрічей з Угорщиною»Сборная УкраиныОлег Шайтанов: «Помітно, що дівчата дуже скучили за футзалом та перебуванню у збірній»Экстра-лигаДва найближчі матчі «ІнБева» перенесено через COVID-19Сборная УкраиныОлександр Косенко: «Я вважаю, що збірна України готова до офіційних матчів»Женский футзалІрина Славич: «Хочеться виправдати очікування тренерського штабу та закріпитись у збірній»Экстра-лигаFavbet Экстра-лига 2020/21. 8 тур. «ХИТ» – «Ураган». АнонсРоссияРуслан Кудзиев: «Если очень постараемся, результат придет»Чемпионат мираЧМ-2020 (21): Чехия в финале, матч Финляндии с Сербией отложенСборная УкраиныУгорщина – Україна: коментарі Тараса Кузя і Мар'яна ПелехаЧехияМихаил Жак: «Меня беспокоит то, что наша лига не движется к профессионализму»Чемпионат ЕвропыЕВРО-2022: плюс четыре, три в умеФутзал в мире10 главных проблем футзалаКазахстанЕвгений Валенко: «Мы хотим побеждать всех и везде!»РоссияВладимир Разуванов: «Верили в победу с первой минуты»

Дебют мрій: Шульга забила дебютний гол, Кислова втретє залишила ворота «сухими»

Дебютний гол Анни Шульги і третій "сухий" матч Вікторії Кислової

У п’ятницю, 30 жовтня, українські футзалістки Вікторія Кислова та Анна Шульга взяли участь у півфіналі Кубка Росії у складі пензенської «Лагуни-УОР». На команду чекав надскладний поєдинок проти «Норманочки».

Матч запам’ятався не лише великою кількістю боротьби, а й дебютним голом Анни Шульги. На 19-й хвилині Самойлова переграла суперницю, віддала на Алемайкіну, яка ювелірним пасом знайшла Шульгу. Анна елегантно переграла голкіперку та без роздумів пробила у ствір воріт – 0:1.

Українка відкрила відлік голів у новому чемпіонаті. Схоже, у чемпіонаті Росії Анна зможе скласти потужну конкуренцію досвідченим футзалісткам. Нагадаємо, що саме Шульга торік стала найкращою бомбардиркою у чемпіонаті України.

Цей гол став не лише першим у матчі, а й переможним. Відзначимо, що втретє поспіль «сухим» поєдинок видала голкіперка Вікторія Кислова, яка схоже тримаючи такий рівень гри зможе розраховувати на солідний інтерес зі сторони інших клубів.
На післяматчевій пресконференції голкіперка відзначила, що ця гра була набагато складнішою, ніж попередні дві зустрічі. За словами Вікторії, зустрічі з великою кількістю боротьби для неї не є новинкою. В українському чемпіонаті також були команди, які сповідували схожий стиль гри до того, який показувала у кубковій зустрічі «Норманочка».

Кислова підсумувала, що гра видалась хорошою. А найголовніше те, що команда залишила свої ворота недоторканими.
Феноменальний початок від українських футзалісток у новому для себе чемпіонаті!

Матчі-відповіді 1/2 фіналу Кубка Росії заплановані зіграти 10 січня. Вони відбудуться у Пензі та Москві. За їх результатами переможці конференції «Захід» вийдуть у «Фінал чотирьох». Компанію їм складуть дві найкращі команди конференції «Схід».

Софія Кулай

«Норманочка» – «Лагуна-УОР» відеоогляд матчу

Похожие Новости

Комментарии:

Вы должны быть зарегистрированы чтобы оставлять комментарии. Авторизуйтесь под существующим аккаунтом или создайте новый.

Futsalua © 2018 Проект разработан командой Futsal Ukraine. Все права защищены.