Чемпионат ЕвропыСергей Скорович: «Для победы в финале нужно выложиться без остатка»Чемпионат ЕвропыЗики Те: «Мы ожидаем сложный матч, но уверены, что победа останется за нами»Чемпионат ЕвропыУкраїна – Іспанія: передматчева пресконференція. Косенко, Радевич: «Спробуємо знайти слабкі місця іспанців»Чемпионат ЕвропыЕВРО-2022. Финал. Португалия – Россия. АнонсЧемпионат ЕвропыЄвро-2022. Матч за 3 місце. Іспанія – Україна. АнонсЧемпионат ЕвропыЄвро-2022. Суперечливі епізоди матчу Україна – РосіяЧемпионат ЕвропыКарлос Ортис: «Мы не можем вновь уехать домой без медалей»Чемпионат ЕвропыСтанислав Гончаренко: «Результат на Евро – стечение обстоятельств, идеальный вариант тренера сборной – Максим Павленко»Кубок УкраиныParimatch Кубок України 2021/2022. 1/8 фіналу. LIVE!ВетераныЧемпіонат України "40+". Зона "Схід". День 2. LIVE!Чемпионат ЕвропыЕВРО-2022. День 12: Португалия снова в финале, Испания поспорит за бронзу с УкраинойЧемпионат ЕвропыМирон Маркевич: «Подопечные Александра Косенко еще раз доказали, что сильны командой»Футзал в миреКопа Америка-2021. День 5: Парагвай відправляє Аргентину на Бразилію, Колумбія теж у півфіналіЧемпионат ЕвропыОлександр Косенко: «В нас було мало ротації через усічений склад, хлопці грали через «не можу»Чемпионат ЕвропыДмитрий Путилов: «Я лишь исправил свою грубую ошибку, которую сделал несколькими секундами раньше»Чемпионат ЕвропыДаниіл Абакшин: «Мали свої моменти, але це футзал – їм трохи більше пощастило»Сборная УкраиныЄвген Сірий: «Напевно, такої підтримки ніколи не було у футзалі в житті»Чемпионат ЕвропыЄвро-2022. Україна поступилася у півфіналі і зіграє у матчі за третє місцеСборная УкраиныУкраїна – Росія: історія протистояньЧемпионат ЕвропыШагинья: «Нет ничего невозможного – с Россией можно играть»

Михайло Зварич: «Ми мали конкретний план на кожну із двох зустрічей з Угорщиною»

Універсал національної збірної України Михайло Зварич підбив підсумки двох матчів національної команди проти Угорщини.


– Михайле, збірна давно не проводила матчів та НТЗ. Які враження після відновлення цієї практики?
– Так, перерва була дуже великою. Абсолютно всі хлопці щасливі поверненню до збірної. Враження лише позитивні.

– Ти очолюєш таблицю бомбардирів Favbet Екстра-ліги станом на цей момент. Наскільки це допомогло стати найкращим голеадором двоматчевого протистояння з угорцями?
– Мої голи – це успіх всієї команди. Як у клубі, так і у збірній вони просто неможливі без допомоги партнерів. Відзначатися результативними діями завжди приємно, однак, головне – перемоги команди.

– Збірна здобула дві мінімальних звитяги. Однак, футзал, в якому з матчів у виконанні нашої збірної тобі сподобався більше?
– Ми мали конкретний план на кожну з зустрічей. Він був озвучений тренерським штабом під час теоретичних занять. Команда ретельно розібрала суперника та знала як потрібно діяти на паркеті.

У першому матчі Олександр Петрович хотів дати футзалістам провести рівну кількість часу на паркеті та награвати четвірки і стандарти, які ми відпрацьовували під час роботи на зборі в Ужгороді.

У другому поєдинку акцент був зроблений на гру у штучній більшості. За будь-якого рахунку на другу половину команда б вийшла на паркет з п’ятим польовим.

– Чи здивував чимось суперник?
– Суперник особливо нічим не здивував. Під час теоретичних занять ми добре розібрали переваги та недоліки у грі угорців.

– Багато хто відзначає четвертий гол нашої команди у другому матчі. Чи можеш сказати, що це твій найкращий забитий м’яч впродовж сезону?
– Забиті м’ячі були досить різними. Четвертий гол у ворота угорців можна сміливо назвати одним з моїх найкращих у цьому сезоні.

– Клубний профіль «Продексіма» опублікував у соціальних мережах фото гравців херсонської команди з Давидом Річардом. Наскільки цікаво було протистояти екс-одноклубнику?
– Безумовно, це цікавий досвід. Ми знали як він грає і намагалися максимально нейтралізувати його переваги. Давид – позитивна людина, якій завжди цікаво протистояти. Після другого матчу встигли трохи поспілкуватися. 

– Наскільки досвід офіційних матчів піде на користь напередодні старту «Продексіма» у Лізі чемпіонів та початку поєдинків групового етапу Євро-2022?
– Міжнародні матчі завжди є дорогоцінним досвідом. Переконаний, що ці два поєдинки зі збірною Угорщини допоможуть «Продексіму» здобувати перемоги у Лізі Чемпіонів, а національній команді – вдало виступити у рамках групового етапу Євро-2022.

– Щодо клубних справ. «Продексім» за новим форматом починає боротьбу з кваліфікаційного раунду Ліги чемпіонів проти команди з найнижчим рейтингом. Наскільки незвично стартувати з таких ранніх стадій?
– Таку систему було визначено УЄФА. Нам залишається лише готуватися до матчів і докладати максимум зусиль для перемог.

Джерело  Богдан Ісаєв, прес-служба Асоціації футзалу України

Похожие Новости

Комментарии:

Вы должны быть зарегистрированы чтобы оставлять комментарии. Авторизуйтесь под существующим аккаунтом или создайте новый.

Futsalua © 2016-2022 Проект разработан командой Futsal Ukraine. Все права защищены.