ВенгрияВенгрия-2020/21. Тур 4. LIVE!Футзал в миреМаксим Лисенко: «В Казахстані Цой був начальником, а я йому допомагав на складі»РоссияРоссия-2020/21. Суперлига. Тур 3. LIVE!Детский футзалДЮСШ-ФСК «Іллічівець» (Роздільна/Чорноморськ) – переможець Кубку ліги U-17КазахстанВиктор Тарчило: «Мы будем показывать красивую, агрессивную и современную игру»КазахстанДмитрий Клочко: «От сезона жду только положительных эмоций»КазахстанВ столице Казахстана создается профессиональный футзальный клубМолдоваАлександр Голбан: «В скором будущем мы опубликуем Стратегию развития футзала в Молдове»БеларусьБеларусь-2020/21. Тур 4. LIVE!Экстра-лигаFavbet Екстра-ліга 2020/21. 6 тур. Квартет йде у відривКазахстанАлександр Соколов – новый главный тренер МФК «Аят»ИспанияМатеус Преа: «Мне было бы очень интересно снова встретиться с командой из Казахстана»ВенгрияВолодимир Колок: «Треба навчитись вірити й чекати результату, адже він не приходить швидко»Женский футзалДанило Єрьомка: «УАФ може врятувати жіночий футзал одним розчерком пера»ФранцияФранция-2020/21. Тур 2. LIVE!МолдоваКристиан Малышенко: «Никто не давал нам ни единого шанса, когда мы отправились во Францию»Лига чемпионов УЕФАСтало известно расписание финала четырех Лиги чемпионов УЕФА 2020/21Первая лига Юрій Іванишин: «У Рівному на нас очікувала своєрідна контрольна робота»КазахстанБразильский вратарь Веллозу перейдет в МФК «Атырау»Футзал в миреНаши за границей. Первая победа Олега Зозули

Друга ліга 2019/20. Група 1. 6 тур. «Медея» скорочує відставання від лідерів до 1 очка

«Ужнет» з «Беркутом» сильнішого не виявили.


Але цим матчем довели, що не дарма їх називають основними фаворитами на чемпіонство.

Гра вийшла бойовою, рівною та драматичною. Команди витратили на розвідку боєм всього декілька хвилин і вже після першої 5-ти хвилинки почали бомбардувати один одного ударами. При тому, будучи уважними в захисті. Враховуючи це, «Ужнет» почав використовувати дальні постріли і на 13 хвилині це принесло успіх – відзначився Гончаров. Проте ще до перерви «Беркут» відігрався – використав своє вміння бити стандарти і після одного з розіграшів Бако зрівняв рахунок. 

Другий тайм вийшов ще жвавішим. В першій же атаці після свистка «Ужнет» вийшов вперед – Тищук класно пробив під поперечину. Проте розвинути успіх їм не вдалося і ініціативу перехопив «Беркут». Класними комбінаціями мукачівці у останній десятихвилинці зуміли забити двічі – спочатку Рацин, потім Бако – 2:3

Але на цьому гра не завершилася. «Ужнет» не запанікував і майстерно запресингував суперника. З’явилися моменти і один з них за три хвилини до кінця реалізував Мирончук – 3:3.

Гра так і завершилася, хоча моменти були у обох команд (чого вартує тільки атака «Беркута», після якої м’яч влучив у штангу). Нічия і отже ніхто з команд не вирвався в лідери. У обох однакова різниця очок, голів та навіть різниця забитих та пропущених.

Зрозуміло лише одне – боротьба «Ужнета» та «Беркута» ще попереду.

«Ужнет» - «Беркут» 3:3 (Гончаров, Тищук, Мирончук – Бако-2, Рацин)
 
 
 

Поки «Ужнет» та «Беркут» втратили очки у битві між собою, до них суттєво підібралася «Медея». Спочатку вони зіграли пропущений тур з «Юніповим». І як зіграли! Встановили рекорд цього сезону і наколотили у ворота суперника більше десятка голів – 13:2 (Ковач-2, Дудаш, Пінковський, Русин, Дзьоба, Скрип, Соскида-5, Гибалюк – Бокотей, Іванов).

Між іншим, на цих вихідних «Медея» встигла зіграти і ще гру цього туру. Хоч і «Вопак» змусив їх понервувати. На 10-ій хвилині суперник вів у рахунку 3:1, хоч і до кінця першого тайму «Медея» змогла зрівняти рахунок. Та навіть вийти вперед! У другому таймі вони втримали переможний рахунок з мінімальним гандикапом 6:5 (Соскида-4, Дудаш, автогол – Я. Рущан, Ковтонюк, Чульба, Січка-2).Завдяки цій перемозі «Медея» відстає тепер від «Ужнета» та «Беркута» всього на 1 очко.

Що стосується інших команд, то «Уж» продовжив свою переможну серію і виграв 2-ий матч поспіль. Цього разу здолали «Юніпов» 4:1 (Лучин, Мицак, Михайловський, Ільнов – Назаренко).

Єдина нічия в турі – у грі між «Патріотом» та «Худльовим». Рахунок цієї гри 4:4 (Волонтир, Бакура, Жолтанич, Зизич – Медвєдєв-2, Волошин, Турецький).
 

Джерело - Пресслужба УФЛ

Похожие Новости

Комментарии:

Вы должны быть зарегистрированы чтобы оставлять комментарии. Авторизуйтесь под существующим аккаунтом или создайте новый.

Futsalua © 2018 Проект разработан командой Futsal Ukraine. Все права защищены.