ВенгрияВенгрия-2020/21. Тур 4. LIVE!Футзал в миреМаксим Лисенко: «В Казахстані Цой був начальником, а я йому допомагав на складі»РоссияРоссия-2020/21. Суперлига. Тур 3. LIVE!Детский футзалДЮСШ-ФСК «Іллічівець» (Роздільна/Чорноморськ) – переможець Кубку ліги U-17КазахстанВиктор Тарчило: «Мы будем показывать красивую, агрессивную и современную игру»КазахстанДмитрий Клочко: «От сезона жду только положительных эмоций»КазахстанВ столице Казахстана создается профессиональный футзальный клубМолдоваАлександр Голбан: «В скором будущем мы опубликуем Стратегию развития футзала в Молдове»БеларусьБеларусь-2020/21. Тур 4. LIVE!Экстра-лигаFavbet Екстра-ліга 2020/21. 6 тур. Квартет йде у відривКазахстанАлександр Соколов – новый главный тренер МФК «Аят»ИспанияМатеус Преа: «Мне было бы очень интересно снова встретиться с командой из Казахстана»ВенгрияВолодимир Колок: «Треба навчитись вірити й чекати результату, адже він не приходить швидко»Женский футзалДанило Єрьомка: «УАФ може врятувати жіночий футзал одним розчерком пера»ФранцияФранция-2020/21. Тур 2. LIVE!МолдоваКристиан Малышенко: «Никто не давал нам ни единого шанса, когда мы отправились во Францию»Лига чемпионов УЕФАСтало известно расписание финала четырех Лиги чемпионов УЕФА 2020/21Первая лига Юрій Іванишин: «У Рівному на нас очікувала своєрідна контрольна робота»КазахстанБразильский вратарь Веллозу перейдет в МФК «Атырау»Футзал в миреНаши за границей. Первая победа Олега Зозули

Друга ліга 2019/20. Групи 2, 5, 6, 7. Результати 24-27 грудня. СК «Городенка» йде без втрат

Відбулися матчі третього туру у більшості груп Другої ліги України з футзалу сезону 2019/20.


Група №2. 3 тур
 
Середа, 25 грудня
Рівнестандарт-ДЮСШ №4 (Рівне) – Галицька Здоба (Львів) 6:2 (4:2)
Голи:
В. Сондак, Дацюк, 13, Жовтун, Москалик, 20, Жак, 24, Гарбарук, 40  Тригубець (2)
Рівнестандарт: 20. Юрій Колодюк (вр), 7. Віктор Чудля, 13. Дмитро Ситник, 5. Володимир Сондак, 9. Роман Дацюк  8. Сергій Москалик (к), 10. Дмитро Жовтун, 14. Вадим Жак, 11. Владислав Гарбарук 3. Павло Дармовіс, 2. Вадим Басюк, 6. Олександр Крук.
Галицька здоба: Жук (вр), Тригубець, Панасюк, Богданов, Гірний – Денчук, Махинька, Стефанків, Сивак, Васюта, Галянт, Матляк.

Команда "Рівнестандарт" провела дебютну домашню гру у Другій лізі чемпіонату України. Створений нещодавно колектив очолив тренер Юрій Баховський, під керівництвом якого більшість нинішніх гравців "Рівнестандрту" 11 років тому у складі міні-футбольного клубу "Рівне" здобували путівку до вищої ліги України. У гості до рівнян завітав львівський клуб "Галицька здоба", очолюваний рівнянином, ексгравцем "Кардинала" Сергієм Тригубцем. Як завершилася гра, і які плани у нової рівненської команди на сезон – у матеріалі.

Перемога у Луцьку та поразка у місті Городенка на Івано-Франківщині – з таким результатом підійшов до дебютної домашньої гри в чемпіонаті України футзальний клуб "Рівнестандарт". "Галицька здоба", яка приїхала в гості до Рівного, стартові дві гри програла.

Розпочався поєдинок з атак рівнян. Протрималися львів'яни до 9-ї хвилини, коли Володимир Сондак першим встиг на добивання. На 12-й хвилині гості відігралися, потужно пробив їх граючий тренер Сергій Тригубець. Втім, упродовж наступних трьох хвилин "Рівнестандарт" забив двічі. Спочатку замкнув передачу Роман Дацюк, а потім сильно пробив Дмитро Жовтун. На 19-й хвилині Тригубець скоротив відставання. Але за 17 секунд до сирени на перерву рівняни забили знову. Гол на рахунку капітана команди Сергія Москалика. Отож, перший тайм – 4:2.

Граючий тренер "Галицької здоби" Сергій Тригубець:

– Багато футболістів досвідчених літом залишили команду. Прийшли нові хлопці. Усі з великого футболу. Я не кажу, що вони слабші, просто футбол і футзал – це різні види спорту, і їм не вистачає думки футзальної. Тому ми багато пропускаємо.

П'ятий гол у ворота львів'ян забив Вадим Жак, який здійснив прохід лівим флангом. Щоб врятувати гру, наставник гостей замінив воротаря на польового гравця. Втім, це призвело до перехоплень з боку рівнян і ударів у порожні ворота. Отож, "Рівнестандарт"  "Галицька здоба" – 6:2.

Головний тренер команди "Рівнестандарт-ДЮСШ-4" Юрій Баховський:

– Ми чекали перемоги, ми налаштовувалися. Але не все просто складалося. Все могло бути інакше. Достойний суперник. Все вийшло, і ми задоволені.

Після трьох турів у рівнян дві перемоги та поразка. Наступний матч у чемпіонаті другої ліги "Рівнестандарт" проведе у 20-х числах січня. Прийматиме наша команда луцький "Любарт".

– Плани максимальні. Не хочу озвучувати. Ми зібралися нещодавно, команда в плані становлення.

– Не плануєте затримуватися у 2 лізі? (запитує журналіст)
– Обов'язково. Керівництво каже навіть виграти 2 лігу. Можливо, дай Бог, щоб вийшло, – додає Юрій Баховський.

Джерело  Сергій Татаренко, suspilne.media 

Наша команда повертається з Рівного з нулем у багажі очок.

І у третьому своєму поєдинку у рамках Другої ліги України наша команда не змогла здобути турнірних очок. На цей раз підопічні Сергія Тригубця поступилися «Рівнестандарт-ДЮСШ №4» із рахунком – 2:6.

Граючий тренер «Галицької здоби» Сергій Тригубець зіграв ювілейний, 300-й поєдинок у складі нашої команди.

Символічно, що Сергій Іванович відзначився у своєму рідному місті двома забитими голами. 

Таким чином, перше коло змагань «пекарі» у групі 2 (західна зона) завершили на останній сходинці.

Свій наступний поєдинок у Другій лізі України «Галицька здоба» зіграє у січні 2020 року на виїзді проти СК «Городенка».

Джерело  ФК Галицька здоба 
 

 
Любарт (Луцьк) Городенка (Городенка) 1:2 (0:2)
Голи:
Піддубний  Білик, 12, Кушецький, 16 (дабл-пен.)
Любарт: 1. Андрій Янчук (вр), 7. Микола Жук, 22. Владислав Козачок, 70. Сергій Піддубний, 77. Владислав Сизик – 8. Дмитро Романюк, 21. Олег Ничипоренко, 23. Роман Кузьмич, 92. Сергій Вишневський, 9. Олександр Лисенко (к), 4 Владислав Кузнєчіков, 5. Максим Матвійчук, 12. Олександр Шитов.
Склад Любарту за версією самого клубу: 
Лавренчук, Піддубний, Козачок, Сизик, Жук, Романюк, Кузьмич, Ничипоренко, Вишневський, Дригульський, Лисенко, Матвійчук, Янчук, Шитов.
Городенка: 1. Олег Орищук (вр), 3. Назарій Данів, 5. Станіслав Паньків, 6. Роман Москалик, 10. Ігор Кушецький  71. Ігор Григорів (вр), 7. Василь Блащук, 15. Андрій Сімка, 11. Микола Липчук, 13. Ігор Білик (к), 9. Віталій Валовський, 2 Тарас Бойків.

Цього тижня наша команда зіграла останній домашній матч у чемпіонаті України. Поєдинок відбувся проти команди СК «Городенка» з Івано-Франківської області та завершився результатом 2:1 на користь суперника.

Тренер команди ФК «Любарт» Назар Бугайчук зазначив, що ця гра була завершальною в цьому році в чемпіонаті України і, звичайно, хотілося б завершити рік перемогою і з гарним настроєм.

Так як складалися події на майданчику, вболівальникам, було цікаво спостерігати, адже дві команди мають свій стиль і кожен хотів на атаку суперника відповісти своєю.

Ми провели хороший поєдинок, створили багато моментів, навіть таких, в яких м’яч буквально ходив по лінії, але не вистачило мабуть трішки везіння, холоднокровності і впевненості у власних діях.

Це все приходить з часом, з іграми, головне працювати над цим. Велика кількість фолів, зіграла важливу роль у побудові гри, але зараз ми намагаємось грати більш активніше у відборі і відпрацьовуємо кожну помилку.

Джерело - ФК Любарт
 
 
Група №5. 3 тур
 
24 декабря, 19:30, г. Николаев, ФОК “Олимп” (ОКТБ)
Арсенал – СВ (Херсон) – 8:3 (4:1)
Голы
: Криворотый Д. (2), Маркитан (10, 27), Борисов (16), Полигалов (28), Шпартко (33), Гончаров (36) – Кислицын (АГ 15, 19), Кучеревский (22, 34)
Предупреждения: Маркитан (32) – Кравец (9), Кучеревский (12)
Арбитр: Черноусов С.
Второй арбитр: Ключник С.
Хронометрист: Максименко А.
Наблюдатель: Болилый С.

Следующий матч состоится в новом, 2020-м году. Матчи будут анонсированы заранее.

Источник - afmo.com.ua
 
 
Група №6. 2 тур
 
Середа, 25 грудня
 
Технологія – Агросвіт–Food-Centre–СумДУ-2   0:1. Палац студентського спорту СумДУ (вул. Прокоф’єва , 38).  Кількість глядачів: 50.
Арбітри: Ігумнов О., Пєсоцький Я. Хронометрист: Новіков М. Спостерігач арбітражу: Кірієвський С.
Технологія: Нагорний – Пацюк, Стрибак, Лебеденко, Головльов – Чеглов, Загорулько, Колесник, Смоляк, Окопний, Балыба, Довгополов, Петраков.
Агросвіт–Food-Centre–СумДУ-2: Синіцин – Вєлієв, Калашник, Сорока, Бублик – Грибачов, Літній, Таранченко, Наровенко, Білошніченко, Кукса, Нагернюк, Петровський В. – Нюкало.
Голи: Бублик С. (36).
Попередження: Смоляк – Наровенко.

В середу у Палаці студентського спорту СумДУ було зіграно два матчі. Спочатку відіграли другий матч 2-го туру у шостій – сумській групі розіграшу чемпіонату України серед команд Другої ліги, а потім перенесений матч 11-го туру між командами Динамо та Star Peppers.

Гра між Технологією та Агросвіт–Food-Centre–СумДУ-2 мала визначити лідера турнірної таблиці, адже зустрічались між собою переможці своїх ігор першого туру. Початок гри команди провели взаємною розвідкою сил суперника. Десь хвилини з 10 почали потроху вмикати швидкості по черзі створюючи гострі моменти у воріт одна одної. Але ні кількість ні якість атак до забитих голів так і не призвели. На перерву команди пішли так і не відкривши рахунок.

Після відпочинку команд продовжили взаємний тиск, і лише на 36 хвилині гравцям Агросвіту вдалося відкрити рахунок. Влучним пострілом відзначився Бублик.  Технологи мали чудовий шанс відігратися, але Загорулько влучив у штангу. Після цього номінальні господарі почали розігрувати п’ятого польового але до вирішального удару справа так і не дійшла. Тому в новий рік підопічні Овсяннікова-Катериніна йдуть одноосібним лідером шостої групи. 

Джерело - АФС
 
 
 
Група №7. 3 тур
 
П'ятниця, 27 грудня
 
18:00 ЗАПОРІЖПРОМГРУП-ЛАД (Запоріжжя) Human (Дніпро) 6:2

Похожие Новости

Комментарии:

Вы должны быть зарегистрированы чтобы оставлять комментарии. Авторизуйтесь под существующим аккаунтом или создайте новый.

Futsalua © 2018 Проект разработан командой Futsal Ukraine. Все права защищены.